sirkostas (02-10-09)
να κατσουνε δηλαδη να χασουνε οι Πορτογαλοι για χαρη του Κατσουρανη; Ειδικα τωρα που ακομη παιζεται η προκριση; εγω το αποκλειω..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
sirkostas (02-10-09)
Σιγά βρε. Πρεπει να βλεπεις πολλα πολιτικα θριλλερ συνομωσιών στη τηλεοραση.
Μια ομαδα της πλακας ειναι η Μπενφικα, η Βέρντερ της Πορτογαλιας βασικα. Οσα φαμε κι οσα ριξουμε. Γι'αυτο ειπα πως απο το 5λεπτο την ειχα ξεγραμμενη χθες, φαινοταν απο το στησιμο της στο γηπεδο.
Αρχική Δημοσίευση από RedPlanet.gr, Σήμερα στις 23:11
Αρχική Δημοσίευση από ZouPan, Εχθές στις 20:56
Γιούπιιι!!! Γιούπιιι!!! Οι προσευχές μου εισακούστηκαν!Αρχική Δημοσίευση από ZouPan, Εχθές στις 21:32
Άιντε φέρτε τον να τελειώνουμε! Και είναι και ίδιος στο στύλ του Λέτο πανάθεμά τον!
Δικό μου είναι το σκάουτινγκ και δεν θα μου τον πάρει κανείς τον παίκτη!
Τον έχω βρει από τα τέλη Ιουλίου και έχω τα δικαιώματά του!
με ποιον παιζουν συτην την αγωνιστικη?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
καλα τσιμπουκια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Νέος "πόλεμος" Θανόπουλου-μετόχων
Ως εκβιασμό θεώρησαν οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ την πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδας, Νίκου Θανόπουλου, να τους αποστείλει επιστολή, με την οποία τους προειδοποιεί για την άσχημη οικονομική κατάσταση της εταιρίας.
Ο κ. Θανόπουλος, καλεί μέσω της επιστολης τους μετόχους να χρηματοδοτήσουν άμεσα την ομάδα, διαφορετικά να παραχωρήσουν τα ποσοστά τους στον Νίκο Νοτιά.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εξέδρα, οι μέτοχοι αντέδρασαν έντονα όχι τόσο στο περιεχόμενο της επιστολής, αλλά στο γεγονός ότι αυτή διέρρευσε στον τύπο πριν φτάσει στα χέρια τους, θεωρώντας ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ επιχειρεί να τους πιέσει έτσι δημόσια.
"Οι μέτοχοι της ΑΕΚ δεν δέχονται δημόσιους εκβιασμούς από υπαλλήλους τους και ειδικά από υπαλλήλους τους που έχουν αποτύχει παταγωδώς", φέρεται μάλιστα να είπε χαρακτηριστικά ένας από τους μετόχους, κάνοντας σαφές ότι το κλίμα των προσεχών ημερών στο διοικητικό τουλάχιστον κομμάτι, δεν θα είναι καλό...
Ο υπάλληλος τα βάζει με ους εργοδότες.
Στημένο μου κάνει.
nbqgr (03-10-09)
Πρόστιμο 22.000 ευρώ επέβαλε συνολικά στην ΑΕΚ η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
Elehste th vasilissa elehsteeeeeeeeeee th vasilisaaaaaaaaaaaaa!!!!
Ante reeeeeeee elehste lemeeeeeeeeeeee th vasilissa me to prigkipopoulooooo!!!!!
Re asplaxnoi dwste kana fragko lemeeeeeeeeeee na allaksoun swvrako kai kylota h vasilisaaaaaa!!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
αν ισχύουν αυτά που γράφει το sport-fm, μέχρι τώρα έχει πέσει πολύ σφάξιμο απο το κοράκι.
για να σε δω το βράδυ δημητριάδη μου
Δεν σας χαλασε αεκακια εεε??
Αντε απο νωρις νωρις εκτος πρωταθληματος!!
Δεν πειραζει θα βγει ο Δημητριαδης να κανει δηλωσεις και παραπονα που δεν κρατησε ο διαιτητης 105 λεπτα καθυστερησεις και κρατησε μονο 5!!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Pe εσείς εκεί στην Ξανθη,...ναι σε σας μιλάω ρε αγροίκοι,...έτσι φέρονται μωρέ σε μια βασίλισσα...
την ξεβρακώσατε και τής βάλατε κλύσμα;;ντροπή ρε ντροπή τίποτα δεν σέβεστε.....την βασίλισσα βρε βρήκατε να κάνετε πλακα.![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Πάλι πιπίλα η κλάψα.
Ρε ουστ από εδώ που θέλετε και πρωτάθλημα,υποκατάστημα του πολυμετοχικού.
Oι πούτσες είναι παντοτινές (κατά το "τα διαμάντια είναι παντοτινά" του Ίαν Φλέμινγκ)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks