sirkostas (22-09-09)
Ναι, αλλά κέρδισαν την μάχη της εξέδρας, πήραν εμπειρίες και το πάθημα θα τους γίνει μάθημα και να δείς όπως και τα τελευταία 16 χρόνια το πρωτάθλημα είναι δικό τους![]()
19 Μαρτίου 2014 ... πλησιάζει ...
sirkostas (22-09-09)
Σταθη αρχισες να παιρνεις τα δωρα σου σιγα σιγα εε??
Αντε μακαρι να συνεχιστει το δωρακι απο το ΟΑΚΑ και να παρεις το καλυτερο με το διπλο του Θρυλου μεσα στη .... θρουμπα!!
P.S. 1 Αν ο ΠΑΣ ειναι ο Αγιαξ της Ηπειρου , το αεκακι τι ειναι???
P.S. 2 Ερχομαστε δικεφαλες κοτες....................
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
ναι αλλα σμαρω χανει η τοττεναμ προς στιγμην...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
παιδιά προς μεγάλη μου θλίψη διαβάζω τα ποστ εδώ στο φόρουμ και συνειδητοποιώ πως τελικά δεν υπάρχει το επίπεδο που νόμιζα πως υπήρχε...πραγματικά κρίνετε τελείως οπαδικά και χωρίς κανένα αντικειμενικό κριτήριο...πραγματικά λυπάμαι
ρε ξέρετε τι ομαδάρα έχει φτιάξει ο ΠΑΣ?????![]()
αυριο λοιπον γινεται το παιχνιδι.ετσι οπως εχουν ερθει οι συγκυριες καλυτερα που γινεται τωρα και οχι τοτε.ειμαστ πολυ ανεβασμενοι ψυχολογικα και πρεπει να το εκμεταλλευτουμε.αν δεν δεχθουμε γκολ θα νικησουμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (22-09-09)
Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Ισμαέλ Μπλάνκο μέσω του μάνατζέρ του στην πρόταση για την επέκταση συμβολαίου που του έκανε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού επιθετικού απάντησε με e-mail στον πρόεδρο, Νίκο Θανόπουλο, πως η προσφορά δεν κρίνεται ικανοποιητική και αντιπροσωπευτική της αξίας του ποδοσφαιριστή.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ πρότεινε στον «Ζορό» τετραετές συμβόλαιο με πάγιες ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ (ενώ τώρα εισπράττει 390.000 ευρώ το χρόνο), που θα αυξηθεί στις 600.000 ευρώ αν η «Ένωση» κατακτήσει το νταμπλ. Πάντως στις τάξεις της διοίκησης υπάρχει αισιοδοξία για συμφωνία με τον 26χρονο σέντερ φορ, στον οποίο θα γίνει βελτιωμένη πρόταση όταν ο ατζέντης του έρθει στην Αθήνα στα τέλη του μήνα.
Εμ βεβαια..ο Μπλανκο ειναι λογικος ανθρωπος..σου λεει σιγα μην παρουμε νταμπλ για να παρω τα 100 χιλιαρικα παραπανω![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Αν η Ενωση κατακτησει το...νταμπλ?????????????
Το νταμπλ, οχι μονο τον εναν απο τους 2 τιτλους?
Και γιατι δεν του δινουν και πριμ 10 εκατομμυρια ευρω αν η Ενωση κατακτησει το Γιουρόπα Λιγκ?![]()
Ναι μωρε θα παρει το αεκακι το νταμπλ της Κατω Πετρομαγουλας και ο Ισμαελης θα παρει και 100 χιλιαρικα παραπανω. Απο που θα τα παρει βεβαια ειναι αλλο θεμα.
Edit: Της Ανω Πετρομαγουλας θα το παρει ο ζελας![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
παντως του δινουν λιγα λεφτα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο λευκός Πύργος χτίστηκε επί Βενετοκρατίας ως ακρόπυργος αλλά χρησίμευσε ως πύργος για τους μελλοθάνατους. Ονομάστηκε Πύργος του Αίματος (το Λευκός είναι ευφημισμός για να ξορκιστεί το κακό). Οι Βενετσιάνοι είχαν εξαπολύσει τρομοκρατία και σφαγές κατά του πληθυσμού της πόλης που ούτε οι Τούρκοι δεν εφάρμοσαν.
sirkostas (23-09-09)
Ευχαριστώ, το γνωρίζω, απλά έκοψα αυτό που μου άρεσε και το έβαλα στην υπογραφή μου για να ταιριάζει με την εικόνα του Λευκού Πύργου με το σήμα του ολυμπιακού. Με χιουμοριστική διάθεση πάντα,χωρίς ποτέ να θέλω να προσβάλω όσους εκτελέστηκαν εκεί στο παρελθόν από τους Τούρκους![]()
19 Μαρτίου 2014 ... πλησιάζει ...
σημερα θα ειναι διπλο το καλο αν κερδισουμε.πρωτο και καλυτερο γιατι θα κερδισουμε και θα πλησιασουμε την κορυφη.
δευτερο γιατι θα σκυλιασουν με την απωλεια βαθμων και θα ξεσκιστουν με τον λαγο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks