Πανικοβληθηκε κανεις?
![]()
Πανικοβληθηκε κανεις?
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν τη φοβαμαι. Αμα ο προεδρος προπονητης του Θρυλου βαλει στον ανεβληθεν αγωνα ολα τα μπακ της ομαδας και τα αμυντικα χαφ, η ομαδα θα μεινει ορθια. Τι κριμα που δε μπορουμε να εχουμε και δυο-τρεις τερματοφυλακες ταυτοχρονα.
Αυτη η Ουεφα/Φιφα μας κανει ζημια με τους κανονισμους που εχει![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
sirkostas (28-08-09)
αυτος ο γκουτιερες τι λεει..?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Συνηθως λεει ρεμπέτικα, αλλα στα πανηγύρια λεει και κανα τσαμικο για τους μερακλήδες!![]()
Fakes (28-08-09)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
χαχαχα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
λουκουμάκι η κλήρωση....ΕΒΕΡΤΟΝ ΚΑΙ ΜΠΕΝΦΙΚΑ!
εβερτον και μπενφικα...δυσκολα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Η Εβερτον ειναι στον επομενο γυρο. Αν στα παιχνιδια εμφανιστει η περσινη θλιβερη Μπενφικα, τοτε περνα και η ΑΕΚ. Αλλα δυσκολο να ξανακανει τετοια απαισια εμφανιση η Μπενφικα που αλλωστε σουταρε κι εκεινον τον απιθανο Κίκε Φλόρες του Φλώρου και της Φλώρας!
Καλή τύχη και προκριση στην ΑΕΚ για το καλο μας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Έφτασε ο Χέρσι!
Στην Ελλάδα πάτησε το πόδι του στις 14.00 ο Αιθίοπας δεξιός χαφ της Τβέντε Γιουσούφ Χέρσι προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στην ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χέρσι δεσμεύεται με την κόρη του Χενκ Τεν Κάτε. Στον αντίποδα ο Περπαρίμ Χετεμάι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ολλανδική ομάδα.
Αιθίοπας γκόμενος της κορης του Τεν Κατε. Μαλιστα.
Το Παλαμαρι του Βαρκαρη. Συντομα στους κινηματογραφους.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Υπεγραψε ο Χέρσι
Αίσια κατάληξη είχε η υπόθεση της μεταγραφής του Γιουσούφ Χέρσι στην ΑΕΚ. Το μεσημέρι της Κυριακής (30/, ο Ολλανδός (γεννημένος στην Αιθιοπία) μέσος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 1+2 ετών. Ο Χέρσι αποκτάται από την Ενωση ως δανεικός από τη Τβέντε, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Χετμάι στον ολλανδικό σύλλογο.
Ο παίκτης θα τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τη Δευτέρα (31/, ο οποίος και θα κρίνει αν ο Χέρσι (αγωνίζεται τόσο ως «δεκάρι» όσο και ως δεξιός χαφ).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Ενωση θα κάνει ακόμη 2-3 με τρεις μεταγραφές, ενώ 1-2 αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα μάλιστα. Αλλωστε η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος εκπνέει αυρίο Δευτέρα.
κερδισαν με πολυ καλα(λενε) εμφανιση του Νεμεθ
Bookmarks