Σελίδα 330 από 1000 ΠρώτηΠρώτη ... 30130230280290300310320326327328329330331332333334340350360370380430530630730830 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 6.581 έως 6.600 από 19994

Θέμα: ΑΕΞΑΡΑ

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανκαρατσουτσου παλι το αεκακι;
    Και Ankaratsoutsou και Τσίμπου-Klouz
    *****8.23*****

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    -”Γκουντμόρνινγκ Τζεορτζέας. Γουότ χαμπάρια;”
    -”Καλημέρα πρόεδρε. Όλα καλά”.
    -”Εξκιούζ μι. Μήπως έχουμε κανένα μπάλα να σουτάρω;”
    -”Έχει εκεί κάτω μία πρόεδρε, αλλά σε παρακαλώ πρόσεχέ την γιατί είναι η τελευταία που μας έχει μείνει…”
    “Γκαλέτι… Γκαλέτι με τη μπάλα…”
    “Μπαίνει στο αντίπαλο area…”
    “Σηκώνει βέρι χάι το μπάλα καιιιιιι….”
    “Σουυυυυτ!”
    “Ωχ… Πού πήγε;”
    “…”
    “Καλά τώρα δεν κάθομαι να searchάρω. Θα βρουν άλλο μπάλα…”
    “Πού είναι η μπάλα ρε παιδιά; Για ρωτήστε κάποιος τον Μπάγεβιτς…”
    “Καλά πλάκα κάνετε ρε παιδιά, δεν έχουμε μπάλα;”
    -”… και μετά την πήρε ο Θανόπουλος και δεν την ξαναείδα…”
    -”Εγκώ πάντως έαν έκχουμε λεφτά μπορώ να πώ σε ένα γκνωστό ντικό μου από Σερβία να μας προμηθεύσει…”
    -”Δε νομίζω να χρειαστεί ρε Ντούσαν. Είπε ο Θανόπουλος ότι θα βρει λύση και μάλιστα άμεσα…”
    “Look. Αυτό το moment το ΑΕΚ έχει ένα πολύ urgent ανάγκη…”
    “Από το moment που δεν έχω την possibility να ανταπεξέλθω, αποφάσισα να παραχωρήσω άμεσα some μετοχές…”
    “Και ελπίζω το deal να επιτευχθεί άμεσα γιατί έχει μείνει και το training στη μέση…”

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (27-07-09)

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είναι ικανό να «χαλάσει» τη μετακίνηση του Εντίνιο στη Μάλαγα. Ο επιθετικός της ΑΕΚ βρίσκεται από χθες στην Ισπανία και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «elmalaga.com», προέκυψε πρόβλημα κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων.

Τα αποτελέσματά τους έδειξαν ότι ο Πορτογάλος στράικερ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο, το οποίο δεν αποκλείεται να αποτελέσει εμπόδιο στην μεταγραφή του στην ισπανική ομάδα. Βάσει πάντα του εν λόγω ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες της Μάλαγα θα αποφασίσουν τις επόμενες ώρες αν θα το παραβλέψουν και θα πάρουν τον παίκτη ή θα σταματήσουν εδώ τις διαπραγματεύσεις.

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πρόταση ύψους 2,5 εκ. ευρώ κατέθεσε το Ανόβερο στην ΑΕΚ για την απόκτηση τουμ Ραφίκ Τζιμπούρ, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Γαλλική ιστοσελίδα «Le Buteur». Η Γερμανική ομάδα ποντάρει στις κακές σχέσεις του παίκτη με τον Μπάγεβιτς και σύμφωνα με τους Γάλλους είναι ένα βήμα από την απόκτηση του.
    Ο Ραφίκ Τζιμπούρ ένα μήνα πριν περίπου, έλεγε ότι δεν θέλει να φύγει από την ΑΕΚ και δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα τώρα που οι σχέσεις του με τους συμπαίκτες του επανήλθαν σε καλά επίπεδα.
    Η δυσκολία του να συνεργαστεί με τον Μπάγεβιτς όμως, ανάγκασαν τον τελευταίο να παραδεχτεί δημόσια ότι η ομάδα σκέφτεται πλέον να τον παραχωρήσει.

Μετά από αυτό, ομάδες από την Μπουντεσλίγκα εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, με το Ανόβερο να περνάει από το φιλολογικό μέρος στο επίσημο, καταθέτοντας πρόταση ύψους 2,5 εκ. ευρώ. Όλα αυτά σύμφωνα με τους Γάλλους δημοσιογράφους και το «Goal.com» το οποίο επικαλείται δημοσίευμα της «Le Buteur».

Η Ένωση κοστολογεί τον «τρομοκράτη» στα 3 εκ. ευρώ, ωσόσο τα 2,5 που αναφέρονται στο ρεπορτάζ, αφενός δεν απέχουν πολύ από τις απαιτήσεις της και αφεταίρου μοιάζει όαση στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτήν τη στιγμή η ομάδα.
    Θυμίζεται άλλωστε ότι η ΑΕΚ χρωστάει ακόμα στον Πανιώνιο ένα ποσό που ξεπερνά αρκετά το 1 εκ. ευρώ, από τη μεταγραφή του Αλγερινού.

Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Τζιμπούρ απέρριψε πρόσφατα πρόταση από την Μόναχο 1860, εκεί όπου βρίσκεται ο πρώην προπονητής του, Εβαλντ Λίνεν. Ο λόγος ήταν ότι δεν είχε καμία διάθεση να αγωνιστεί σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας.
    Πλέον όμως μοιάζει πολύ πιθανό να ακολουθήσει και αυτός τον δρόμο που «χάραξαν» οι Καμπάνταης, Λυμπερόπουλος και Πλιάτσικας, μεταπηδώντας από την Ένωση στη Μπουντεσλίγκα.

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Διαβαζω για Αεκ και Ντ Αλεσαντρο..

Σενάρια για Ντ` Αλεσάντρο!
    Την ίδια ώρα, στη Βραζιλία κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αντρές Ντ` Αλεσάντρο. Συγκεκριμένα, οι ιστοσελίδες "uol.com.br" και "finalsports.com.br" έκαναν λόγο περί έντονου "φλερτ" της Ενωσης με τον αργεντινό διεθνή μέσο, την ώρα που ο πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, όπου ανήκει, δήλωσε:

"Η τιμή του είναι συγκεκριμένη. Αν έρθει μία πρόταση με τα λεφτά που θέλουμε, δεν πρόκειται να πούμε όχι". Τα δημοσιεύματα αναφέρουν χαρακτηριστικά πως: "Μετά τους δύο Αργεντινούς (σ.σ. Σκόκο, Μπλάνκο) η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Αντρές Ντ' Αλεσάντρο της Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε".
    Πάντως το γεγονός ότι κοστίζει κοντά στα 5 εκ. ευρώ, την ώρα που στο παιχνίδι της απόκτησης του έχει μπει και η Ρίβερ Πλέιτ, μάλλον τοποθετούν τα σενάρια στη σφαίρα της φαντασίας. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι μπροστά στην οξύτητα του χαρακτήρα του, ο Τζιμπούρ μοιάζει... "αρνάκι"! Αλλωστε, ο Ντ` Αλεσάντρο έχει προσφάτως τιμωρηθεί με δίμηνο αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, από την ομοσπονδία της χώρας, για βιαιοπραγία εναντίον αντιπάλων του!

sport.gr
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

αυτοι ειναι τελειωμενοι παιδια.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

"Κάτσε να βγάλω λίγο τα παπούτσια μου..."

"....."

"....."

"Υπερβολές... Κοίτα πως κάνουν..."

"Κάτσε να τα βγάλω..."

"Κόουτς τι έπαθες;"

"Ενιωσα μια σκοτοδίνη..."

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

σύμφωνα με την ΩΡΑ η ΑΕΚ θα πάρει το καλύτερο δεξί μπακ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! ΤΡΕΜΕ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.943 φορές σε 14.459 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Kαλύτερο κι από τον Μουν??
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red Sting (02-08-09)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλύτερο κι από τον Μουν??
    τι να σου πω.....για αυτό το πόσταρα κι εγώ.....υπάρχει καλύτερος από τον Μουν????? αλλά να μου πεις σε εμάς ο Ντούσαν κατάφερε και βρήκε καλύτερο παίκτη του Εσιέν και μας τον έφερε τζάμπα (τον Ρέζιτς καλέ.....) καλύτερο του Μουν δεν θα βρει?????
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.943 φορές σε 14.459 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ti έγινε παιδάκια? Πάγωσαν οι μεταγραφές? Χαχαχα! Εσείς δε θα εξασφαλίζατε 9 εκατομμύρια? Εσείς δε θα κάνατε μεταγραφάρες? Εσείς δε θα αλλάζατε τα δεδομένα? Εσείς δε θα γινόσασταν πανίσχυροι? Ε? Χαχα! Α ρε κατακαημένα νούμερα!

--------------------------------------------------------

ΥΓ. Αυτήν την ΑΕΚ φοβάστε μη μας διασύρει την πρώτη αγωνιστική?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Γιατί να πάρουμε αριστερό ακραίο αφού δεν έχουν δεξί μπακ;
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Το avatar του χρήστη arrostosgavros

Περιοχή
    Hawaii
    Thanks
    2
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 17 φορές σε 11 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τους λυπάμαι τους φουκαράδες. Μέχρι και από τον τελειώμενο τον Σεϊταρίδη που ούτε ο ΠΑΣ Γιάννενα δεν τον θέλει έφαγαν χυλόπιτα.
    Ήρθαν οι 4 Ριβάλντο (σε ηλικία): Ντάνι, Λέμενς, Μπουλούτ, Καψής

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από arrostosgavros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τους λυπάμαι τους φουκαράδες. Μέχρι και από τον τελειώμενο τον Σεϊταρίδη που ούτε ο ΠΑΣ Γιάννενα δεν τον θέλει έφαγαν χυλόπιτα.
    Καμμία λύπηση γι αυτούς και τις άλλες τις δικέφαλες του Βορρά αν δεν τις δώ Β και κάτω δεν πρόκειται να ησυχάσω
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καμμία λύπηση γι αυτούς και τις άλλες τις δικέφαλες του Βορρά αν δεν τις δώ Β και κάτω δεν πρόκειται να ησυχάσω
    ΑΙΜΑ ΚΙ ΑΜΜΟΣ λέμεεεεεεεεεεεεεεεε
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μαλλον λάκισε ο Νεος Επενδυτης κι απο σημερα επανηλθαν στα γνωστα.

"Δεξι μπακ και μετα το χαος" "Λεφτα γιοκ"

ΟΖΟΝΟΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΣ Το avatar του χρήστη ffyiannis

Περιοχή
    6 μήνες στα σωκρατέικα,6 μήνες στα κοκαλέικα..
    Thanks
    2.323
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.739 φορές σε 1.718 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαλλον λάκισε ο Νεος Επενδυτης κι απο σημερα επανηλθαν στα γνωστα.

"Δεξι μπακ και μετα το χαος" "Λεφτα γιοκ"
    δεξι τι?για κανενα δεξι αρχιδι τους κοβω μαλλον
    FUCK PAO AND THE AVENUE

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

ίσιο τέλος στο μακροχρόνιο σίριαλ της μεταγραφής του Λεονάρντο στην ΑΕΚ υπήρξε το απόγευμα της Πέμπτης (06/0.

Ο Βραζιλιάνος άσος αφίχθη στα γραφεία τις ΠΑΕ λίγο πριν τις 18:00, συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του Γιάννη Καινούριο. Ο Γιάννης Κομπότης, αν και αρχικά υπήρχε η πληροφόρηση πως θα ήταν παρών στο ραντεβού στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, προτίμησε να μην ακολουθήσει τον παίκτη, στέλνοντας τα συμβόλαια υπογεγραμμένα μέσω φαξ.
    Αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία μεταξύ των δύο ΠΑΕ έκλεισε στις 700.000 ευρώ και όχι στις 800.000 όπως λεγόταν αρχικά, με την ομάδα της Βοιωτίας να εισπράττει και τα έσοδα ενός φιλικού αγώνα μεταξύ των δύο συλλόγων στο ΟΑΚΑ, μέσα στον Αύγουστο.
    Η προκαταβολή για την ολοκλήρωση της μεταγραφής ανέρχεται στις 300.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 400.000 ευρώ θα μπουν στα ταμεία του Λεβαδειακού μέχρι το Σεπτέμβριο του 2010.
    Ο Λεονάρντο υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο το οποίο θα του αποφέρει συνολικά, 1,5 εκατομμύριο ευρώ (κλιμακωτά μέσα στην πενταετία), ενώ στους όρους του συμβολαίου προβλέπεται και ρήτρα εξαγοράς του παίκτη, το ύψος της οποίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.
    Ο Βραζιλιάνος μέσος, στην κουβέντα που είχε με τον Θανόπουλο, υποστήριξε πως το προηγούμενο διάστημα έκανε κανονικά προπονήσεις ξεκαθαρίζοντας πως χρειάζεται περίπου δύο εβδομάδες προπονήσεων προκειμένου να είναι σε θέση να ενσωματωθεί πλήρως με την υπόλοιπη ομάδα.
    "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Leonardo Rodrigues Pereira, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών", αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά η ΠΑΕ ΑΕΚ.
    Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο aekfc.gr.:
    "Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ. Ήθελα πάρα πολύ να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας τον κ.Θανόπουλο και τον αντιπρόεδρο τον κ.Αθηνή, για την εμπιστοσύνη τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Μπάγεβιτς που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Όπως ο κόσμος της ΑΕΚ, έτσι κι εγώ είχα πολύ άγχος για να γίνει αυτή η μεταγραφή. Φυσικά τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος και σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο, ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να έχουμε την ΑΕΚ πάντα ψηλά. Γιατί εκεί πρέπει να είναι", είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ και πρόσθεσε: "Κάποιες φορές φοβήθηκα ότι δεν θα γίνει αυτή η μεταγραφή. Ήθελα πάρα πολύ να παίξω στην ΑΕΚ και όταν διάβαζα αυτά που έγραφαν οι εφημερίδες φοβήθηκα πολύ. Ευτυχώς τελείωσαν όλα όπως ήθελα και θέλω να δείξω ποιος είμαι μέσα στο γήπεδο, με γκολ και νίκες. Με τη βοήθεια βέβαια, που θα έχω από τους νέους μου συμπαίκτες", ενώ καταλήγοντας είπε: "Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για το σίριαλ που εξελίχθηκε τόσο καιρό. Τέλος καλό όλα καλά. Τώρα θέλω να τους δίνω χαρά στο γήπεδο και να πηγαίνουν στα σπίτια τους νικητές".

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

τρεμετε γαβροι....
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Σελίδα 330 από 1000 ΠρώτηΠρώτη ... 30130230280290300310320326327328329330331332333334340350360370380430530630730830 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές