Αλλού τώρα κατάλαβα τι γράφεις.![]()
Στο org μου έλεγες για τη γιαγιά σου, τώρα για τους γονείς σου ... δε μπορώ να το αποφύγω το σόι σου με τίποτα;![]()
Koita, sumfwnw sto oti h AEK me vash tis dunatothtes apodidei se olous tous tomeis poly kalutera akomh kai apo o,ti 8a perimene o pio aisiodoksos AEKtzhs opados..Kai oso ta oikonomika ths mege8h paramenoune mikra auto 8a sumvainei..Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
Otan omws kapoia stigmh 8a prepei anagkastika na "megalwsei" oikonomika, dhladh na arxisei na plhrwnei stous paixtes ths sovara lefta kai oxi auta pou plhrwnei twra, tote 8a doume tis ikanohttes ths..
Oxi oti amfisvhtw thn douleia pou kanoune sthn AEK alla oso megalwnoune ta mege8h toso megalwnoune kai oi upoxrewseis kai dioikhtikes anagkes ths AEK..8a doume ti 8a kanoune tote..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Αλλού τώρα κατάλαβα τι γράφεις.![]()
Στο org μου έλεγες για τη γιαγιά σου, τώρα για τους γονείς σου ... δε μπορώ να το αποφύγω το σόι σου με τίποτα;![]()
Αδυναμία....είναι "γραφτό" μας.....
κάποια στιγμή....να κερδίσω τρελά γραφρα (όπως λες και συ)
και να έρθεις επίσημα να με ζητήσεις χαχαχαχα
υ.γ. δεν μπορείς...αλλά μην ανυσηχάς "κατακκόκινο" είναι
κάνα 2 πράσινα πρόβατα έχει....αλλά είναι η εξαίρεση που το κανώνα μπλα μπλα
μάλλον τώρα που το σκέφτομαι πιο καλά...ένα έχει.....και η ειρωνία...
έχουμε ίδιο όνομα και επίθετο !!!
το πατρώνυμο μόνο αλλάζει.......1ος ξάδερφος.....
και τα τελευταία 10 χρόνια.....τα sms που έχουμε ανταλλάξει Μάη.....
είναι υπέρ μου![]()
έφυγαααααα......τα μελε![]()
Εμείς Θρύλε για σένα, και συ Θρύλε για εμάς
Σύνταξη στα 11
Καλά αφού είναι γραφτό ... γ... τη μοίρα μου... ... δε μου φτάνει ο Μιχαλάκης.Αρχική Δημοσίευση από allouminotauroc
![]()
Πάντως θα ξετρελαθεί το σόι σου μαζί μου ... άμα είναι και ο ξάδερφος εκεί ... μια χαρά θα περάσουμε. iron
Υ.Γ. Και να μου πεις και τι λουλούδια προτιμάς.![]()
Απλα μη μου πειτε οτι ο Παναγιωτης Κονε που πηρε η ΑΕΚ ειναι ο ίδιος που δώσαμε στον περιεργο Γαλλο περσι γιατι "δεν μας έκανε"...
Θα βαλω τις κραυγες γαμιδια...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Βάλε όσες φωνές θέλεις..................
Εγώ τις έβαλα ήδη.............![]()
![]()
![]()
Έχω δώσει ήδη πολλές φορές τα...... ''συγχαρητήριά μου'' στις..... ''ακαδημίες'' του Ολυμπιακού και ήρθε η στιγμή να τα δώσω για ακόμη μία φορά.
Μόλις ήρθε στο Ελληνικό πρωτάθλημα άλλος ένας γεννίτσαρος. Και στην δικιά του περίπτωση τον κάναμε γεννίτσαρο ΜΟΝΟΙ μας...........
Κάποιος εκεί στην ΠΑΕ ρεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΥΡΟΣ........ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 8-2-1981
To palikaraki o Kone zitise kai pire to no10 stin Aek. Kapoioi ekei ton pisteyoun poly. Akousa oti o Lybe kai o Ivits otan ton eidan den pisteyan me tipota oti ton afise na tou xefygei o Olympiakos.
O xronos tha deixei, alla ean afto to palikaraki paixei mpala kai kathierothei sto Aek kalytera na broun trypa na kryftoun oi dioikountes kai ta lamogia pou ton edioxan.![]()
Ντάξει ρε 'σεις.....ας τον δούμε πρώτα να παίζει....
και μετά βλέπουμε αν χάσαμε φλουρί Κωνσταντινάτο !!!!
υ.γ. προσωπικά δεν έχω ιδέα, για το τι ψάρια πιάνει
Σύνταξη στα 11
Sth Aek exoun ta Kone ap`oti fainetai..!![]()
ΡΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ......ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝΓΚΟ.
Καλα πηρε και τον Δελλα η αεκ;........Μπραβοοοο!........Σουλουπωσε λιγο το ροστερ της φετος!!!
Αλλα ξερω τωρα......πουθενας και ο Δελλας!![]()
Pote ton pire ton Della pali???
Nomizo oti apla kanei proponisi mazi tous oso psaxnei gia omada. Mallon gia exoteriko paei o Dellas...
Sokrati ta akous, eleftheros einai ki aftos kai psaxnoume gia allon enan amyntiko.
Εric σταματα τις καταχρησεις δεν πηρε κανενα Δελλα η ΑΕΚ απλα προπονησεις κανει οπως λεει και ο Pani.![]()
Pani ωραια ιδεα να παρουμε τον Δελλα για αριστερο μπακ που ψαχνουμε!
Τρελλη επιτυχια θα εχουμε!![]()
Ναι...και τον Φύσσα !!!Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
και έτοιμη η άμυνα της Πρωταθλήτριας Ευρπωπης !! dream
Σύνταξη στα 11
Hdi exoume stin amyna 2 apo ta paidia tis ethnikis pou pire to EURO, Nikopolidis, Kapsis.
Tha mas epefte asxima na prosthesoume ki enan trito ton Della? Xoris na plirosoume mia malista!![]()
Ωραια λογικη φιλε μου!
Και μετα θα πουμε θα στον Σουρερ και στον Κωστουλα να πανε να πνιγουνε!
Εδω κινδυνευει να μεινει αναπληρωματικος ο Ανατολακης ο καλυτερος αμυντικος μας περυσι και εσυ θες να παρουμε και τον Δελλα!
Και τον Δέλλα, και τον Φύσσα....
και ΄τον "γερμανό" στο πάγκο !!!
και δέσαμε.......
όλα τα 'χουμε ακούσει......
υ.γ. μήπως να πάρουμε όλη την Εθνική ;;; :P![]()
![]()
:o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σύνταξη στα 11
Βασικά ο Δέλλας έχει ένα μεγάλο προσόν..Ειναι νεότερος από τους υπόλοιπους αμυντικούς..Αλλά βέβαια όταν έχουμε κενά σε τόσες έλλες θέσεις κεντιρκό αμυντικό θα πάρουμε?
Όσο για τον Ανατολάκη είναι ίσως κρίμα για τον παιχτη αυτό να παίζει πάγκο μετά την περσινη μεγάλη χρονιά που έκανε αλλά, από την άλλη, για να παιξει ο Ανατολ πρέπει να πιάσει πάγκο ο Καψής και όχι ο Σούρερ. Κι εκει τα πράγματα δυσκολεύουνε.
Τεσπα...Όσο για την ομάδα του Ντέμη σίγουρα φέτος θα είναι πιο δυνατή από περσι...Το πόσο πιο δυνατή θα εξαρτηθεί βεβαίως και από την απόδοση τόσο της δικής μας ομάδας όσο και του βάζελου.
Παντως για ένα πράγμα είμαι σίγουρος. Ότι αν επαναλαβουμε τισ περσινές λαλακίες, τότε στο τέλος του επόμενου πρωτα8λήματος θα έχουμε δικαίως κατακτήσει μια θέση που οδηγεί στο κύπελλο Ουέφα..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Iek....
τόσες πολλές και χοντρές λαλακίες....θα περάσουν αιώνες για να καταφέρουμε να τις ξανακάνουμε.....
προσωπικά το άρθρο 44, το έχουμε για πρωΐνό, όσο και αν ενισχύθηκε
τα λαγουδάκια απ' την άλλη....θα τα έχουμε για μεσημεριανό (στιφάδο)
και θα το δεις σε λίγες μέρες στο ΟΑΚΚΑ.....
εδω μέσα, έχουμε καλύτερη ομάδα, και με διαφορά !!!
θυμηθείτε με
αυτά
Σύνταξη στα 11
Εγώ αλλου θα πω την γνώμη μου για τις προοπτικές της ομάδας μας όταν ολοκληρωθούνε οι μεταγραφές. Μέχρο τότε........![]()
iek
Τις αναμένω![]()
αλλά για τις εγχώριες διοργανώσεις....δεν χρειαζόμαστε Ζιντάν
για να τις κατακτήσουμε![]()
Σύνταξη στα 11
Bookmarks