σωστος...
γιατι οποιος νομιζει οτι ο μπαονγκ θα κοψει το ΤσΛ απο το ζελα, ζει σε αλλο πλανητη
τουλαχιστον το αεκ -εαν μεχρι τοτε δεν εχει κανει χαρακιρι- μπορει και να παιξει το ΤσΛ στην "εδρα της" με το βαζελο
και αντε τοτε να προκυψει κανας Σπαθας ή Κακος...
τους βλεπω σα το Μπακα που τον ειχαν αφησει με το κοκκινο βρακι στο φορειο...
Με 9 παίζει αλλά αντέχει![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ποσο ηρθε μαγκες?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ελα μωρη ΑΕΚαρα! Παρτους την προκριση να δω τη φατσα του Βγενο και του κοντου μετα!!
Υ.Γ. Δηλαδη ειστε σιγουροι οτι ο Μητσικωστας θα κερδισει την ομαδα του Ντουσαν του χρονου;
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
δεν την περιμενα καθολου.τωρα εχει το προβαδισμα με τα 2 ντερμπι στην εδρα της.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
![]()
"I'm in love..."
![]()
"with a fairytale..."
![]()
"Even though it hurts..."
![]()
"Cause I don't care if I lose my mind..."
![]()
"I'm already cursed..."
καθαρο γκολ της αεκ ακυρωνει ο Κακος
ετσι μενει το 1-0
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τωρα εγώ γιατι θέλω να βάλει 40 γκολ η Αεκ στον Παοκ????
37........![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
πολύ γουσταρω που τους πατάει το αεκάκι με κόντρα διαιτησία!!!!! μακάρι να κερδίσουν και τον ποα!!!!! να δούμε τι θα λένε τα βαζέλια μετα.....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
η αεκ θα ερθει 2η παιδες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
η κοτα δε θα χασει στη Λαρισσα (και με χ νικη θα θελει με το ζελα), αλλα στη τελευταια αγωνιστικη θα γινει το ελα να δεις, κ θα εχει ενδιαφερον ποιος κορακας θα παει στην "αποστολη αυτοκτονιας" στο οακα
για πιτσες-μπυρες κ παντοφλα θα ειναι το ματσακι, με πολυ πολυ γελιο
μια φορα ο Τζιμπουρ, γκολ στο ζελα ΔΕΝ βαζει τη τελευταια αγωνιστικη, και οχι γιατι δεν μπορει...
0-0 η αεκ...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
εγω ηθελα να βγει η αεκ πρωτη στα πλει οφ... τωρα ειναι δυσκολο
και τωρα τι γινεται?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks