Όπως είχε πει και ο Airness: Όπως και να γυρίσεις τη βαθμολογία, πάντα στη μέση θα είναι!![]()
ο μπασινας δηλωσε οτι δεν ηταν να βαρεσει το πεναλτι.ρε μεγαλε δεν σου ζητηθηκε να λυσεις καμμια διαοφρικη εξισωση.εξαλλου ειχες 12 στα 12.
και οταν στο ζηταει η ομαδα πρεπει να το κανεις.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εγώ έχω μόνο μία ερώτηση : το Αεκάκι στην Λειβαδιά με την Τσέλσι έπαιζε , με την Μπάρτσελόνα έπαιζε, με την Μάντσεστερ έπαιζε ή με τον Λεβαδιακό ;;;
ρε τρισμέγειστε (εσύ και ο Ερμής) , ρε τεράστιε , ρε κορυφαίε αν με τον Λεβαδιακό βάζεις 3 αμυντικά χαφ (Μπασινά,Πελετιέρι,Ενσαλίβα) και δεκάρι τον Καφέ ,οταν παίξεις με κανά Άρη πχ τί θα βάλεις ;; μπετατζίδες να σηκώνουν τοιχία ;;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ναι καπου στο 30...απιστευτο για τον βατραχο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Είπα κι εγώ.... Να φύγει έτσι ξαφνικά χωρίς να βγει κάτι....χρέη 25 εκατ. άφησε ο ντέμης!
μαύρη Τρύπα πάνω από 24 εκατ. ευρώ
δημιουργήθηκε στα οικονομικά της ΠΑΕ Α-
ΕΚ μέσα σε διάστημα τριών χρόνων, δη-
λαδή από την υπαγωγή της στο περιβόητο
άρθρο 44! Το ποσό είναι ιλιγγιώδες ακόμα
και για ΠΑΕ, η οποία, εάν ήταν οποιαδήπο-
τε ανώνυμη εταιρεία και όχι ποδοσφαιρική,
θα κινδύνευε άμεσα με προσωρινό λουκέ-
το λόγω των χρεών της. Βεβαίως, το ίδιο ι-
σχύει, όπως είναι γνωστό, για την πλειονό-
τητα των ΠΑΕ και ΚΑΕ, στην περίπτωση των
οποίων θα έπρεπε να εφαρμοστούν οι δια-
τάξεις του άρθρου 47 του νόμου 2190/20
περί ανωνύμων εταιρειών και να ανασταλεί,
λόγω του οικονομικού τους ανοίγματος, η ά-
δεια λειτουργίας τους.
Ειδικά όμως για την ΑΕΚ, η διαπίστωση
αυτή προκαλεί το κοινό αίσθημα. Υπό την
έννοια ότι η εταιρεία υπήχθη, με τον τρόπο
που έγινε αυτό, στις ευεργετικές διατάξεις
του άρθρου 44 και απαλλάχθηκε από τον
βραχνά των συσσωρευμένων χρεών 25 ε-
τών, δηλαδή μαύρης τρύπας που είχε δημι-
ουργηθεί από το 1979 έως το 2004.
Κυρίως δε, προκαλεί έκπληξη και πολλά ε-
ρωτήματα, όσον αφορά τη χρηστή διαχείρι-
ση των οικονομικών της, το γεγονός ότι μέσα
σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια οι ζημίες της
εταιρείας αγγίζουν τα 25 εκατ. ευρώ.
συνέχεια στη σελ. 3
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
... there's no such thing as "too much"...
masinGun (01-12-08)
ωραιος ο ντεμης...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
δε φοβαμαι.. οσο υπαρχει το 44, θα μας χαριζουν χρονια γελιο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
κανας παιχτης απο το αεκ που σας αρεσει για το θρυλο??
εμενα ο Μπασινας παιχτουρα
(οκ οκ πλακα κανω)
Ο Σκοκο μονο..
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Απο Αεκ τρελλαινομαι για Γεωργεα. Φερτε Γεωργέα λεμε τωρα!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
iek (01-12-08)
εγω θελω Ντουσαν τωρα που βελτιωθηκε και κανει αλλαγες απο το πρωτο ημιχρονο!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ντέμη γιατί ξέρει "από κούπες"![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ο Γιώργος Κιντής θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο πρώην συνεργάτης του Ντέμη Νικολαϊδη πήρε το «χρίσμα» από τους μετόχους της «Ενωσης», στο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποίησαν την Δευτέρα (1/12) και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.
Η επιλογή του αποτελεί έκπληξη, αφενός επειδή ο ίδιος ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο αλλά και αφετέρου γιατί η πλειοψηφία των μετόχων ήθελε να τεθεί επικεφαλής ο Νίκος Νοτιάς.
Βέβαια, ο Γιώργος Κιντής δεν είναι ένας τυχαίος παράγοντας της ΑΕΚ. Αδερφικός φίλος του Ντέμη Νικολαϊδη, ο 40χρονος οικονομολόγος ήταν από τους πρωτεργάτες της ιδέας για δημιουργία της ομάδας επιχειρηματιών που θα αναλάμβανε τις τύχες της ΑΕΚ το 2004 και εκ των εμπνευστών της ιδέας για υπαγωγή της ΠΑΕ στις διατάξεις του άρθρου 44.
Εχει στην κατοχή του ένα μικρό ποσοστό της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, αλλά απέχει από τα διοικητικά της από το 2005, όταν και διαφώνησε με τον Ντέμη Νικολαϊδη σε θέματα διοίκησης και φιλοσοφίας και αποχώρησε. Εκτοτε εμφανίζεται ανά διαστήματα στο γήπεδο παρακολουθώντας τους αγώνες της ΑΕΚ, χωρίς να έχει αποκαταστήσει πλήρως τη σχέση του με τον Νικολαϊδη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Κιντής ενδιαφερόταν για την αγορά της Ρασίνγκ Παρί, τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Παρισιού που αγωνίζεται σε μικρότερες κατηγορίες της Γαλλίας.
μαλιστα...
αντε να την ξαναβαλει στο αρθρο γιατι παλι δημιουργησε χρεη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γιώργος Κιντής: το γκρειτερ που μαζι με την μπουλντοζα Πατερα θα γκρεμισουν τη παραγακα..
I am addicted to you..
mpak (02-12-08)
Άραγε αν έπαιζε η αεκ με την μέταλιστ με πόσους βασικούς θα πήγαινε;![]()
Bookmarks