πολυ σωστα ηλια.ειχε φυγει και οπου στεκοταν δεξια και αριστερα ασχολιοταν με τον θρυλο μας.
δεν μπορουσε να χωνεψει οτι αλλος βραζιλιανοις λιγοτερο ξακουστος απο αυτον(ζιο) ειχε λατρευτει σαν θεος και αυτον τον πεταξανε σαν λεμονοκουπα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
—John Lennon
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Που πάτε βρε κακομοίρηδες, με τα λόγια δε χτίζονται οι ομάδες!!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
να παει στα ανεκδοτα αυτο...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλα στο χανουμι εχουν χασει καθε μετρο προ πολλου..![]()
I am addicted to you..
ειδες τι κανει η στερηση τοσων χρονων;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Από το πρωτοσέλιδο της σημερινής "Εξέδρας":
Γήπεδο - Διαστημόπλοιο...
Εμ βέβαια, αφού είστε ΑΤΙΑ *
*Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
από μακέτες άλλο τίποτα ... και εγώ μέχρι να βρω λεφτά να φτάξω το σπίτι μου έφτιαξα 35 διαφορετικά σχέδια , αλλά πάλι η οικοδομή δεν προχώραγε
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ωρταια τα σχεδια.η πολιτεια θα κανονισει και για αυτους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Gavros4life (19-10-08)
Α ρε Δώνη νύχτα θα φύγεις!!!Δεν ήθελες την Λάρισα, μου ήθελες μεγαλεία!!Αντε γειά τρένο πάρε τα @ρχιδι@ μου
Bookmarks