4-3-3 ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ε ρε παραμυθιααααααααααααααααααα!!!
I am addicted to you..
αεκάκια πότε θα πάψετε να λέτε ανακρίβιες ως γηπεδούχοι οι νίκες του ΘΡΥΛΟΥ είναι 33, ισοπαλίες 15 και έχετε 14 νίκες. Άντε πίσω στο κοτέτσι σας κοτούλες και μην ξεχνάτε η διατησία φταίει για όλα![]()
ετοιμαζομαστε για τα πρωτοσελιδα τους σημερα.τι μπορουν παλι να επικαλεστουν;
την διαιτησια;την κοκκινη παραγκα;αβυσσος η ψυχη των αεκτζηδων.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ε πάει, θα μας τρελάνουν αυτοί!! Ανέστησαν λέει τον πεθαμένο! Δεν είχαμε βλέπετε νίκη στο πρωτάθλημα, βολοδέρνουμε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και η υπερομάδα η διαστημική και μας ανέστησεΉμαρτον Κύριε!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μάλλον τον φάγατε...
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
μαλλον τον ηπιανε...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (06-10-08)
...και ήταν και κρύος
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
panty (06-10-08)
δες και την ωρα να δεις που λεει για τον κυρο και τη βοηθεια που μας εδωσε...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
Καλά, αυτοί είναι από άλλο ανέκδοτο! Φάσκουν και αντιφάσκουν! Από τη μία δεν είχαν συνοχή και ήταν άτολμοι, από την άλλη έβγαλαν μόνοι τους τα μάτια τους. Από τη μία ήταν κομμένοι στα δύο και δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, από την άλλη τους φταίει ο Βασσάρας.![]()
![]()
θα γελανε και οι ιδιοι με τα χαλια τους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
differance (06-10-08), panty (06-10-08)
ο κυ-δωνης επαθε μεγαλη νιλα.ερχοταν για το διπλο αλλα ηταν ο μονος που το πιστευε.οι παικτες δεν μπορουσαν απλα γιατι ειναι 10 κλασεις κατωτεροι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
το Δωνη ρούφηξε ...........τρομπόνι!![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Οσοι υποστηρίζουν ότι ο Δωδώνης έστησε καλά την αεκ χθες μάλλον θα πρέπει να κοιταχτουν σε κανένα γιατρό ή θέλουν το κακό της αεκ.
Αν εμείς είχαμε κατέβει σε ντερμπι όλοι πίσω και ξύλο στους αντιπάλους αυτά θα λέγαμε?
Ντέρμπι σημαίνει ότι κατεβαίνουν και οι δύο ομάδες να χτυπήσουν στα ίσια το παιχνίδι.
Ετσι ήταν είναι και θα είναι και δεν μπορεί να αλλάξει αυτό.
.
_MinoGavros (06-10-08)
Η τρίτη αλλαγή του τρένου ποια ήταν; Δεν τον είχα ξανακούσει. Γέννησε καμιά κότα;
Για το διπλο ήρθαν, διπλο λουκανικο απο Νταρκο-Ντιογο πηραν. Μεσα στους στοχους παντα το αεκακι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ουπς!!!!!!
Τι έγινε ρε παιδιά;
Τι πάθανε αδιαμαρτύρητα οι ηθικοί πρωταθλητές;
Bookmarks