Reds (25-09-08)
Reds (25-09-08)
Δεν μας συμφέρει η μετακίνηση οπαδών γιατί σίγουρα θα την πληρώσουμε με τιμωρία!
είναι αδύνατον τα "μπουμπούκια" και των δύο ομάδων να μην δημιουργήσουν επεισόδια!
Γι αυτό τσόντα στον καναπέ τα χανούμια στο πρώτο γύρο και διπλό στο ΟΑΚΑ καναπεδάτο εμείς στον δεύτερο!![]()
èñýëå ãéá ðÜñôé óïõ èñýëå ìáæß óïõ, åìåßò ïé Üññùóôïé ïé ïðáäïß óïõ....
Íá ôï ðù ðéï áðëá áí ï Ïëõìðéáêïò êáíåé ôç ìáëáêéá êáé äùóåé åéóéôÞñéá óôá ÷áíïõìéá, åãù åðåéäç å÷ù êáé ìéá çëéêéá êáé "ðáñçëèáí ïé ÷ñïíïé ôïõôïé" êé åðåéäç äå ãïõóôáñù êáöñéëá, äåí õðáñ÷åé ðåñéðôùóç íá ðáôçóù óôï ãÞðåäï. Åôóé áðëá. Ôï èåëù ôï ôïìáñáêé ìïõ.
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
panty (25-09-08)
θα ναι πραγματι μεγαλη μαλακια αμα δωσουν εισιτηρια στα χανουμια.
ελπιζω να μην ειναι τοσο βλακες.
Ποτε ειναι το ντερμπι..?
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
panty (25-09-08)
Ãéáôß ñå ðáéäéÜ åãþ èÝëù íá Ýñèïõí
Êáé öõóêÜ íá ðÜñïõìå êáé åìåßò óôï 2ñï ãýñï!
«ËÝãåéò ðáóÜ ìïõ íá óå ðñïóêõíÞóù. Êé åãþ ñþôçóá ôïí ðïýôæïí ìïõ êáé ìïõ åßðå íá ìç óå ðñïóêõíÞóù»...
Ãåþñãéïò ÊáñáúóêÜêçò ðñïò ôïí Ìá÷ìïýô ðáóÜ, 1823
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Αξιότιμοι κύριοι,
Σε απάντηση αιτήματος σας για χορήγηση εισιτηρίων για τον μεταξύ μας αγώνα, σας ενημερώνουμε ότι η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, παρά του ότι πάγια είναι υπέρ της συνύπαρξης των φιλάθλων και των δύο ομάδων σε κάθε αγώνα, θεωρεί ότι οι συνθήκες δεν είναι ακόμα κατάλληλες στο Ελληνικό Πρωτάθλημα για μαζικές μετακινήσεις φιλάθλων σε αγώνες υψηλού ενδιαφέροντος.
Ως εκ τούτου, η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλοντας να συμβάλλει στην διατήρηση του ήρεμου κλίματος δεν προτίθεται να παραχωρήσει εισιτήρια για τους φιλάθλους της ΑΕΚ.
Είναι επίσης σαφές ότι δεν θα υπάρξει αίτημα χορήγησης εισιτηρίων από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον αγώνα του 2ου γύρου
ετσι μπραβο. που θελατε κ εισιτηρια..χαμενοι..
μονο εμεις στο ναο μας ρε!
εν τω μεταξυ εχει τρελο γελιο που καποιοι αεκτζηδες ηθελαν να παρουν εισιτ. για να καει το φαληρο χαχαχαχα
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
χαχαχα
γ@μω της α-γ@μω της αεκ το λαο
γ@μω το προ-γ@μω το προεδρο σας
γ@μω κ την οριτζιναλ
κ το δικεφαλο σας
panty (25-09-08)
παντως τους αεκτζηδες δεν τους σιχαινομαι οσο σιχαινομαι τους βαζελους.ισως επειδη εχω και ισχυρους δεσμους φιλιας με γιο πρωην προεδρου της αεκ.
θελω παντα να τους νικω και να τους ξεφτιλιζω αλλα συνθηματα εναντιον των μαναδων τους και της καταγωγης τους δεν μπορω να ξεστομισω.
στο μεταξυ μας παιχνιδι παντα φωναζω για τον θρυλο.
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
Κανενος τη μανα δεν βριζω εγω Σταθη, και δεν εχει σημασια τι ομαδα ειναι ο αλλος. Μανουλα με εκανε κι εμενα, μανουλα και τους αλλους. Τι φταιει η μανα του Χ αν ο γιος της ειναι οτι και να ειναι;
Οσο για την καταγωγη. Εγω ειμαι απ' ευθειας Μικρασιατης απο την πλευρα του πατέρα μου και δε μου καιγεται καρφακι. Οσο προσφυγική ομαδα ειναι η ΑΕΚ τοσο πυρηνικός φυσικός είμαι κι εγώ. Προσφυγικες ομαδες ειναι ο Απολλων, ο Πανιώνιος και αλλες.
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn¢t understand the assignment.
I told them they didn¢t understand life."
—John Lennon
χωρις ιερο στο παιχνιδι με το αρθρο το βλεπω πολυ δυσκολο ...
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
μακαρι παντελη μου αλλα με πατσα στην ενδεκαδα κλαφτα χαραμπε.
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
δεν μπορει ρε παντελη.δεν τον βλεπεις πως σερνεται;ο χειροτερος ειναι.ας μην τον βαλει καθολου μη'πως και κερδισουμε.ας βαλει στα χαφ τον αλονσο.![]()
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
εγω προτιμω τη μασα.![]()
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
Bookmarks