makis_7 (23-08-08)
makis_7 (23-08-08)
την κανει σημερα ο κοντινιο...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΟΚ απ'οτι λεει θα μεινει ως το Μαϊο και μαλλον τοτε την κανει με ελαφρα αν και δεν το απεκλεισε 100%....
....Το 2004 αναλάβαμε τη διοίκηση αυτής της ομάδας και είχα ζητήσει από τους συμμετόχους μου και είχα ζητήσει να έχω πέντε χρόνια τη διαχείριση της ομάδας. Το Μάιο τελειώνει αυτή η πενταετία. Από τις αρχές του καλοκαιριού συζητούσαμε τι θα κάνουμε., Έκανα όντως γνωστό στους υπόλοιπους μετόχους ότι δεν ήθελα να συνεχίσω μετά το Μάιο για να δούμε τι θα κάνουμε....
....Θα το ξανασυζητήσουμε το Μάιο όλοι μαζί για να δούμε τι θα κάνουμε. Η σκέψη μου είναι να μη συνεχίσω το Μάιο. Δεν έχω να σας πω τώρα κάτι τελεσίδικο για το τι θα κάνουν οι υπόλοιποι μέτοχοι της ομάδας....
Πάλι έριχνε τις σπόντες του περί χούντας ο βανδής.
Η ατιτλοσύνη φαίνεται. Το γαρ πολύ της θλίψεως...
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Η ζωή δε θα είναι ποτέ ίδια χωρίς τον Θεμιστοκλή...
τι μαλακιες ηταν αυτες που ειπε για χουντα παλι?δεν βαρεθηκε να φορτωνει την δικη του ανυπαρξια και ανικανοτητα σε αλλους?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ο φραγκοριμπο λεει ενοχληθηκε απο τις εξελιξεις και θελει να μαθει τι θα γινει με το μελλον της αεκ.μια ζωη τα ιδια κανει.γερασε και μυαλο δεν εβαλε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εδώ τον κράζουν οι ίδιες τους οι φυλλάδες, τι περιμένεις?
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καποια απ΄οσα γραφεις δεν ειναι απαραιτητως αρνητικα.
Ηταν και γκα-ντεμης ο Ντεμης, μπορουσε να εχει παρει 2 πρωταθληματα με λιγο τυχη. Ενα το περσινο που το εχασε στα χαρτια κι ενα τη πρωτη χρονια οταν εχασαν απο τον Ιωνικο εντος τη προτελευταια αγωνιστικη.
Κι ειχε να παλεψει με Κοκκαλη & Βαρδινογιαννη που ειναι οικονομικοι κολοσσοι.
Τεσπα, η ιστορια θα γραψει οτι τελειωνει ατιτλος και χωρις να αφησει καποιο εργο υποδομης (βασικα προπονητηριο) στην ΑΕΚ. Εκτος κι αν μας εκπληξει φετος, που το βλεπω χλωμο.
Ούτε στο τάεκβοντο δε σου κάθεται ρε Νικολαϊδη το πρωτάθλημα...![]()
Tο rotation τώρα θα αντιμετωπίζεται με σοβαρές αναλύσεις;
Όταν το έκανε ο Φερέρ, απλώς σπάγαμε πλάκα
jorge (23-08-08)
φοβερος Jorje.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
jorge (25-08-08)
makis_7 (25-08-08)
Bookmarks