Κάτσε να ρωτήσω την Πυθία...
αν κανει 200 μυρια αυτη η αεκ τοτε ο ολυμπιακος ποσο κοστιζει?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κάτσε να ρωτήσω την Πυθία...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πολύ αργεί αυτή η Πυθία...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Πόσο κοστίζει ο Ολυμπιακός?
Η πυθία απάντησε:
Ο Ολυμπιακός είναι ιδέα!
ελα ρε...το εβγαλε αυτο?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ναι, χωρίς πλάκα
H ομάδα του Βανδή πάει σήμερα Σάλτσμπουργκ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Στο ίδιο προπονητικό κέντρο που ετοιμάστηκε και η εθνική για το Euro. Και μεγαλούργησε
![]()
ΜΠουαΧΑΑΑχαχαχα!![]()
![]()
λεφτα δεν εχουνε και κανουν προετοιμασια στο εξωτερικο.α ρε αρθρο 44..
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Υποστολή... σημαίας στην ΑΕΚ μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο διεθνής επιθετικός «ψαχνόταν» τον τελευταίο καιρό να βρει ομάδα στο εξωτερικό και σήμερα, μάλλον απρόσμενα, ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον παίκτη!
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή για την πολύτιμη προσφορά του στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και να του ευχηθεί ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της μεγάλης καριέρας του».
by goalday
οχι ρε γαμωτο. Φευγει ο καντεμης απο το 44; κριμα...
ο καντεμακος ο κοντος τωρα θα κλαιει τα 2 μυρια που τους εδιναν περισυ οι γερμανοι και τα αρνηθηκαν.
Είναι άγνωστο που θα συνεχίσει την καριέρα του ο 33χρονος επιθετικός, πιθανότερος προορισμός του είναι πάντως ομάδα του εξωτερικού, αν και δεν φαίνεται πολύ πιθανό να αποδεχτεί την πρόταση της Ραπίντ. Παράλληλα, η ΑΕΚ εκτός από αριστερό αμυντικό, πρέπει να αναζητήσει και έναν επιθετικό για να καλύψει το κενό του Λυμπερόπουλου.
Ο Λυμπερόπουλος αγωνίστηκε στην ΑΕΚ τα πέντε τελευταία χρόνια. Είχε 141 συμμετοχές με τα χρώματά της και σημείωσε 67 γκολ. Το συμβόλαιό του έληγε το επόμενο καλοκαίρι.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τώρα είναι η ευκαιρία για το απόλυτο μεταγραφικό γκλουπ του καλοκαιριού. Να φέρει ο Σώκος τον Λουζερόπουλο στην ομάδα. Ύστερα να διοργανώσει και μια χλιδάτη παρουσίαση στην οποία ο άτιτλος θα υψώσει και τις δύο παλάμες (μια προς τον πολυμετοχικό και μία προς τον κοντό) φωνάζοντας "Υπάρχν κι αλλού πουρτουκαλιές!"![]()
sirjohnbest (07-07-08)
Τέλος ο Λυμπερόπουλος. Τι δήλωσε στο contra.gr
Γιάννης Κυφωνίδης - Στείλτε e-mail στον συντάκτηΔημοσίευση : 07/07/2008 15:30 - Τελ. ανανέωση : 07/07/2008 16:51 Παρελθόν από την ΑΕΚ μετά από 5 χρόνια θητείας αποτελεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος, του οποίου το συμβόλαιο λύθηκε κοινή συναινέσει. "Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί εκτίμησε την προσφορά μου τα 5 χρόνια στην ομάδα", τόνισε ο Λυμπερόπουλος στο contra.Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή για την πολύτιμη προσφορά του στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και να του ευχηθεί ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της μεγάλης καριέρας του".
Λυμπερόπουλος στο contra.gr: "Ευχαριστώ τον κόσμο"
Λίγο μετά το τέλος της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε στο contra.gr και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης που είχε τα 5 χρόνια θητείας. Είναι χαρακτηριστικό πως στη συνομιλία που είχε το contra.gr με τον Μεσσήνιο, από το στόμα του βγήκε πολλές φορές η φράση ευχαριστώ τον κόσμο.
"Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί εκτίμησε την προσφορά μου τα 5 χρόνια στην ομάδα. Κι εγώ προσπάθησα να δώσω ό,τι καλύτερο μπορούσα", τόνισε αρχικά ο Λυμπερόπουλος στο contra.gr για να προσθέσει: "Ευχαριστώ τους εκάστοτε συμπαίκτες μου και όλους του υπαλλήλους για τη συνεργασία. Εύχομαι το καλύτερο σε όλους και ειδικά στον κόσμο της ομάδας, τον οποίο ευχαριστώ και πάλι γιατί με στήριξε και τον οποίο ίσως κάποιες στιγμές να έχω πικράνει. Ολα αυτά τα χρόνια, όμως, η σχέση μας ήταν ειλικρινής".
Το χρονικό
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος πέρασε τη Δευτέρα από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Ενωση φαινόταν πως υπολόγιζε για τη νέα χρονιά τον έμπειρο μεσοεπιθετικό και δεν έδειχνε την πρόθεση να τον πουλήσει, ωστόσο τα γραφεία της ΠΑΕ ήταν ανοιχτά αν ο Λύμπε ερχόταν με κάποια πρόταση στα χέρια από ομάδα του εξωτερικού. Το θέμα, όμως, στην προκειμένη περίπτωση είναι πως ο Μεσσήνιος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ ένα χρόνο πριν το τέλος του συμβολαίου του. Τι ακριβώς έγινε;
Την περασμένη εβδομάδα ο Λυμπερόπουλος είχε συνάντηση με τον Ντέμη Νικολαΐδη με τον οποίο συζήτησαν το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών. Σύμφωνα με το διεθνή ποδοσδφαιριστή το διαζύγιο ήταν βελούδινο, αφού έγινε κοινή συναινέσει. Στις συζητήσεις που είχε με τον Νικολαΐδη, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ -υπογράφοντας συμβόλαιο 2 ετών- ή αλλιώς να μείνει ελεύθερος. Χρυσή τομή δεν βρέθηκε και έτσι αποφασίστηκε να μείνει ελεύθερος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr, δεν υπάρχει όρος να μην πάει σε άλλη ελληνική ομάδα. Ο ίδιος ο παίκτης εξετάζει προτάσεις και περιμένει κι άλλες, δηλώνει ρεαλιστής, αφού γνωρίζει ότι στην ηλικία που είναι δεν μπορεί να παίξει σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, ψάχνει το καλύτερο της καριέρας του και μια ομάδα που θα του εξασφαλίζει πολλά πράγματα όπως στόχους, όνειρα, οικονομικό κ.τ.λ.
Το τέλος της συνεργασίας του Λυμπερόπουλου με την Ενωση ήρθε σε μια περίοδο όπου η Ραπίντ Βουκουρεστίου του Ζοσέ Πεσέιρο φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Μεσσήνιο, κάτι φυσικά που δεν σημαίνει πως ο Λύμπε θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρουμανία.
αλλη μια κοτα συνεδεσε την καριερα της με αντιλομπιακο μενος , αλλος ενα ατιτλος παιρνει δρομο οσο φορυσε την ορνιθο φανελα σκοραρε μονο με την φανελα της εθνικής...
Μάλιστα έφυγε ο μεγαλος Λυμπεροπουλος από την ΑΕΚ !! Μεγάλος παίκτης παιδια ,έδωσε πρωταθλήματα , και διακρίσεις , στις ομαδουλες που αγωνίστηκε !!!Μόνο να μην πάει στο εξωτερικό , τέτοιο παικταρά να μας τον πάρουν οι ξένοι ? Βρε Ουστ άτιτλε χασογκολη , που ήθελες και πρωτάθλημα φετος , εδώ σου πείρε την θεση ο Άμπαλος ο Μπλανκο και ζητούσες και τα ρέστα για την βαθμολογία , τους διαιτητές και το GAS !
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kouzoulo : 07-07-08 στις 19:07 Αιτία: Διόρθωση γραμματοσειράς
εφυγε ο ατιτλος.λετε να παρει καμμια κουπα στο εξωτερικο?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
η ραπιντ τυρρανων ειναι σοβαρη ομαδα.......![]()
που θα παει αληθεια?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Στο καλο να παει και να μας γραφει...
Παντως ο ντεμακος ειναι οντως μανατζερ της χρονιας.Περσι ειχε προταση 2,2 για τον Λυμπεροπουλο και τον κρατησε και φετος τον αφησε ελευθερο.
Αντε και εις ανωτερα...![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Bookmarks