το οποιο ειναι μαρια?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
το επιασα.ευχαριστω.![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Οσο νυχτωνει η π@υτσα μεγαλωνει...
αυτο ειναι,ασε ας το πω εγω...![]()
![]()
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Eυτυχως δηλαδη που ο Ηλιας δεν ειναι κυρία![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Με μία λιτή ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, η ΑΕΚ ανακοίνωσε δευτερόλεπτα μετά το τέλος των πλέι οφ της Super League την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Η επίσημη παρουσίαση του πρώην τεχνικού της Λάρισας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (15/05)στις 13:00.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον κ. Γιώργο Δώνη. Η παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15/5, στις 13.00, στην Αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Σταδίου.
Ο Γιώργος Δώνης είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Ένωσης ύστερα από την ανακοίνωση που εξέδωσε η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ μερικά λεπτά μετά το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, επισημοποιώντας κάτι που ήταν γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες.
H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον κ. Γιώργο Δώνη. Η παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15/5, στις 13.00, στην Αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Σταδίου. Η αποκάλυψή του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Η αποκαθήλωσή του μόλις ξαναδούμε τέσσερα δάχτυλα. Κιαρατα Ριβαλντο.
Ο Προεδρας
Ντεμης Βανδης
Αρχίσαμεεεεεεεεεεε....
Ριβάλντο: «Στόχος είναι του χρόνου να στεφθούμε κι επίσημα πρωταθλητές, γιατί κατ’εμέ στεφθήκαμε και φέτος πρωταθλητές με τους βαθμούς που πήραμε εντός αγωνιστικών χώρων. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να τα καταφέρει. Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε κι άλλες δυσκολίες, γιατί υπάρχουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, αλλά κι άλλες ομάδες που βελτιώνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα».
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
—John Lennon
Ριβάλντο: «Στόχος είναι του χρόνου να στεφθούμε κι επίσημα πρωταθλητές, γιατί κατ’εμέ στεφθήκαμε και φέτος πρωταθλητές με τους βαθμούς που πήραμε εντός αγωνιστικών χώρων αλλα κατι καριολια μου δειχνουνε συνεχεια τεσσερα δαχτυλα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να τα καταφέρει κι αν δεν τα καταφερει στ' αρχναδια μου εγω Βραζιλία θα ειμαι. Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε κι άλλες δυσκολίες, γιατί υπάρχουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, αλλά κι άλλες ομάδες που βελτιώνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε εδώ που τα λέμε και πεμπτοι μια χαρά θα ειναι. Ο Δωνης ειναι ο καλυτερος προπονητης που ειχα στην καριερα μου και κανει προπονηση επιπεδου Μπαρτσα».
Πληρης μεταφραση by sadi
Ε Σακη θα φερουνε και τον φιλο σου τον Τουρε!!!!![]()
—John Lennon
Αποφασισμένος να οδηγήσει την ΑΕΚ την επόμενη σεζόν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος δήλωσε ο Ριβάλντο μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο 36χρονος άσος δήλωσε πως θεωρεί την ομάδα του πρωταθλήτρια και εξήγησε πώς πείστηκε να παραμείνει και την επόμενη περίοδο στην «Ένωση».
«Είχα μία συνάντηση με τον πρόεδρο. Πάντα υπήρξε ειλικρινής μαζί μου. Το γεγονός αυτό και η στήριξη των φιλάθλων με έκανε να αποφασίσω να μείνω για έναν ακόμη χρόνο. Δεν μου είπε κάτι για τον επόμενο χρόνο, αλλά είμαι σίγουρος πως με τον τρόπο που δουλεύει και την ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει θα χτίσει μία πολύ καλή ομάδα», δήλωσε ο «Ρίμπο» και πρόσθεσε:
«Στόχος είναι του χρόνου να στεφθούμε κι επίσημα πρωταθλητές, γιατί κατ’εμέ στεφθήκαμε και φέτος πρωταθλητές με τους βαθμούς που πήραμε εντός αγωνιστικών χώρων. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να τα καταφέρει. Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε κι άλλες δυσκολίες, γιατί υπάρχουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, αλλά κι άλλες ομάδες που βελτιώνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα».
Όσο για την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη στη θέση του προπονητή, ο Ριβάλντο είπε: «Ξέρω πως σαν ποδοσφαιριστής ήταν μεγάλος. Η δουλειά που έκανε στη Λάρισα ήταν πολύ σημαντική. Του εύχομαι καλή τύχη και να μπορέσει να κάνει κάτι καλό για την ομάδα».
Τέλος, χαρακτήρισε λανθασμένη τη διεξαγωγή των πλέι-οφ χαρακτηρίζοντάς τα… κακομεταχείριση για τους ποδοσφαιριστές. «Θα ήθελα να παρακαλέσω να μην γίνουν του χρόνου τα πλέι-οφ. Είναι μία κακομεταχείριση των παικτών. Δεν κάνει καλό σε κανέναν. Ήταν μία απόφαση ολοκληρωτικά λανθασμένη. Αν η ΕΠΟ αποφάσισε να δώσει τον τίτλο στον Ολυμπιακό, ας γινόταν ένα παιχνίδι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού για να βγει ο δεύτερος. Δεν χρειαζόταν να ταλαιπωρηθούν ο Πανιώνιος και ο Άρης», είπε.
συνεχισε τις προκλησεις καραγκιοζακο....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μακαρι να γινει το θεικο στην κληρωση και να παιξουμε πρωτο παιχνιδι μαζι τους στ καραισκακη.εκει να το δω το καραγκιοζακι!!!
FUCK PAO AND THE AVENUE
βγαλμενη απο τα πιο τρελλα μας ονειρα θα ειναι αυτη η κληρωση.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
δεν θα το ελεγα ονειρο σταθη.απλα θεια δικη!!!!
FUCK PAO AND THE AVENUE
Bookmarks