πρωταθλητες και τριτοι γινεται;και ομως γινεται...
Απογοητευμένος για άλλη μια φορά παρουσιάστηκε ο Νίκος Κωστένογλου στην συνέντευξη Τύπου που έγινε στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Ένωσης έκανε λόγο για φάουλ σε παίκτη της ΑΕΚ στην ισοφάριση του Σκούφαλη ενω αναφέρθηκε και στις πολλές απουσίες που αγωνίστηκε η ομάδα.
«Ισοφαρίσαμε γρήγορα το γκολ που δεχτήκαμε περάσαμε μπροστά στο σκορ και πιστεύω ότι δικαιούμαστε την νίκη. Πιστεύω ότι έγινε φάουλ στην φάση που δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης(μπα βρε. δε νομιζω). Δεν θέλω να σταθώ σε δικαιολογίες. Δεν ξέρω γιατί μας αντιμετώπισε έτσι η διαιτησία.
Ο Πανιώνιος είχε μόνο δύο καλές ευκαιρίες και τίποτε άλλο. Θα πάμε αποδεκατισμένοι, έχουμε αρκετές ελλείψεις (θα λείψουν οι Μπούρμπος, Πλιάτσικας, Καφές),(σα να λεμε Ροναλτνο, Λαμπαρντ κλπ)αλλά θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε αυτή τη ταλαιπωρημένη διαδικασία με τον καλύτερο τρόπο».
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
πρωταθλητες και τριτοι γινεται;και ομως γινεται...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Την τελευταία αγωνιστική με το βάζελο θα πατήσει κανείς στο ΟΑΚΑ για να χειροκροτήσει τους ηθικούς; Οι μόνοι σίγουροι είναι αυτοί οι 10-12 καημένοι οικοδόμοι που ακολουθούν παντού την υπερομάδα για να τη... γιουχάρουν![]()
mpak (12-05-08)
μονη ξανα θα σε αφησω θα τραγουδουν αυτοι σταυρο...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Από Πρωτάθλημα... UEFA
Αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν την ΑΕΚ... ηθική πρωταθλήτρια για τη φετινή σεζόν. Ομως, απέχει πολύ από την πράξη μέχρι τη θεωρία. Η Ενωση, με την παρουσία της στα πλέι οφ, χάλασε -η ίδια- την ελκυστική εικόνα που είχε δημιουργήσει φέτος. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει και την 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League και φυσικά θα έβαζε την ομάδα σε άλλα οικονομικά δεδομένα. Αλλοι οι οικονομικοί πόροι της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και άλλα του Κυπέλλου UEFA. Και φυσικά, άλλη αίγλη το Champions League...![]()
![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
panty (12-05-08)
Λύμπε κατά Ντέμη...
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος «[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]» κατά πάντων μετά το ματς με τον Πανιώνιο κάνοντας λόγο για αλαζονεία και εγωισμό, αλλά στην ουσία στο «στόχαστρο» του βρέθηκε αποκλειστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.
Ο «Λύμπε» που ήταν έξαλλος μετά το ματς με τον Πανιώνιο τόνισε μεταξύ άλλων ότι «είμαι 33 χρονών. Τι κίνητρο έχω για να παίξω ποδόσφαιρο; Βρίσκομαι στην ΑΕΚ σε μία μεγάλη ομάδα, αλλά τι κίνητρο να βρω; Σε ποια έδρα, σε ποιες εγκαταστάσεις, αντε μην ανοίξω το στόμα μου»...
Ο Μεσσήνιος επιθετικός προσπάθησε να καλυφθεί στο τέλος του ξεσπάσματος λέγοντας ότι η λέξη αλαζονεία αφορά όλους: «Προπονητή, παίκτες και διοίκηση. Όλους εκτός από τον κόσμο», αλλά είναι φανερό ότι τα «βέλη» του είχαν να κάνουν με τον Ντέμη Νικολαΐδη.
Πρώτον, ο «Λύμπε» δεν θα μπορούσε να εννοεί τον σεμνό και ταπεινό Νίκο Κωστένογλου, τον επονομαζόμενο και «άγιο», ο οποίος μάλιστα ξέρει ότι είναι μεταβατικός προπονητής και θα αφήσει την θέση του στον Γιώργο Δώνη.
Δεύτερον δεν θα μπορούσε να αφορά τους παίκτες, αφού οι τέσσερις «κολόνες» της ΑΕΚ, ο Ρίμπο, ο Ζήκος, ο Δέλλας και ο ίδιος ήταν απλά καταγγελτικοί για τα όσα έγιναν στο πρωτάθλημα. Ο Ζήκος τελείωσε την καριέρα του, ενώ είναι «ιεροσυλία» να κατηγορείς τον Ριβάλντο που δείχνει ότι είναι παθιασμένος με την ΑΕΚ...
Αρα τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια της... ΑΕΚ;
Οι παίκτες της Ένωσης, με πρώτο τον «Λύμπε» είναι δεδομένο ότι κατηγορούν τον Ντέμη Νικολαΐδη για την απόφαση που πήρε να συμμετάσχει η ομάδα στα πλέι οφ, όπως έγινε φανερό από τις δηλώσεις του Μεσσήνιου στράικερ.
Τέλος, ο Λυμπερόπουλος έκανε ξεκάθαρο ότι θέλει να φύγει από την ΑΕΚ. Είχε δηλώσει και παλαιότερα ότι επιθυμία του είναι να παίξει στο εξωτερικό, αλλά η Ένωση είχε τον πρώτο λόγο για το μέλλον του. Πλέον, δεν αποκλείεται να ζητήσει ο ίδιος να φύγει από τους «κιτρινόμαυρους»...
panty (12-05-08)
παει ο ατιτλος...ας φυγει τωρα που μπορει μηπως και στο εξωτερικο δει κανενα τροπαιο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Παντως ο Σκουφαλης ειναι ή φανατικος γαυρος ή φανατικος βαζελος.
Δεν εξηγειτε διαφορετικα ο πανηγυρισμος του χθες.
Adios Lakerde ala Past.
αν ισχυει αυτη η ερμηνεια τι ακριβως περιμενε ο λιμπεροπουλος να πραξει η διοικηση; Να μην κατεβει στα πλει οφς και να υποστει η ομαδα τις κυρωσεις που προβλεπανε απωλεια βαθμων που μαλιστα μεταφερονται στη νεα περιοδο με αποτελεσμα να χασουνε και το πρωταθλημα της επομενης χρονιας;
Τελικα οντως εκει στα χανουμια εχουνε λαλησει ολοι...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Aμα παιρνανε ομως την δευτερη θεση θα ειχανε βγαλει τον σκασμο.Ετσι δεν ειναι?Μουγκα στην Στρουγκα.Οπως βολευεται ο καθενας ειναι τα πραγματα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
μαλακυνση και αλτσχαιμερ μαζι..>Στην αρχη βριζανε τον Ντεμη για το θεμα του Φερερ και αυτος ειχε αναλαβει την ευθυνη για την αποτυχια της χρονιας. Μετα "ανακαλυψανε" οτι ητανε ηθικοι πρωταθλητες και οτι ειχαν ε την καλυτερη ομαδα στο πρωταθλημα..Μετα ηρθανε ο τεσσαρες οι ηθικες..
Μιλαμε οι ανθρωποι ειναι για τα σιδερα..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
iek (13-05-08)
καλημερα παντελη.η αεκ καποτε ειχε καλη ομαδα και επαιζε καλη μπαλα.παρελθον ειχανε αλλα παρον και μελλον δεν εχουνε.οσο θα συνεχισουν την καραμελα της διαιτησιας και της εξωγηπεδικης τους ανικανοτητας δεν θα παρουν ποτε τιτλο.
και εμεις καποτε ημασταν στη θεση τους και λεγαμε τα ιδια πραγματα που λενε τωρα αυτοι.εμεις ομως βαλαμε το κεφαλι κατω,φεραμε ενα καλο προπονητη,βαλαμε πολλα λεφτα στις μεταγραφες και χτισαμε την αυτοκρατορια.αυτοι τι κανανε;
φερανε δανεικους παικτες και τελειωμενους και προσπαθησανε με τα ψεμματα να παρουν τιτλο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks