Psss ti xrima eperne o barbas re paidia. Tous ta pire k'efige leme.
Παντως και ο Κοκκαλης θα μπορουσε να ειχε κανει το ιδιο για να βγαινουνε μετα οι δημοσιοκαφροι και να λενε για αυτοκρατορικα συμβολαια του Λεμονη..Πχ συμβολαιο με ορους
Μισθος: 600χιλιαρικα
Κατακτηση Τσου Λου : 2 μυρια
Κατακτηση διηπειρωτικου 1 μυριο
Κατακτηση κυπελλου Ουφα 1μυριο
Συμμετοχη σε τελικο του Τσου Λου: 1μυριο
Κατακτηση του τιτλου με 90βαθμους: 5μυρια
Κατακτηση του τιτλου με 50 βαθμους διαφορα: 7 μυρια
Νικη 8-0 σε βαρος αντιπαλου στο Τσου Λου: 6 μυρια
Και μετα θα γραφουνε "εδωσε κ...ο ο Κοκκαλης σε Τακη". "του ηπιε το αιμα του Ολυμπιακου ο Τακης", "μα ποιος ειναι? ο Μουρινιο"???
Το οτι βεβαι δεν προκειται να πληρωθουνε ολα αυτα τα πριμς λιγη σημασια εχει!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Θρύλος: Η μόνη ομάδα που παίζει την πιο ελκυστική μπάλα στην Ελλάδα (όταν γουστάρει!!!)
Με εμφανίσεις τύπου Καλαμαριάς, Εργοτέλη κι Αστέρα Τρίπολης δεν αξίζουμε τίποτα
jojo (15-02-08)
η σελιδα του γελιου ειναι αυτη.
Θρύλος: Η μόνη ομάδα που παίζει την πιο ελκυστική μπάλα στην Ελλάδα (όταν γουστάρει!!!)
«Έτσι με απέλυσε»
Την περιγραφή της τελευταίας συνάντησής του με τον Ντέμη Νικολαΐδη κάνει ο Λορένσο Σέρα Φερέρ σε νέα συνέντευξή του σε ισπανική εφημερίδα. Στο μεταξύ επιμένει να εξαπολύει επίθεση εναντίον της ΑΕΚ μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της και αξιώνει την τεράστια αποζημίωση που προβλέπει το συμβόλαιό του. Ο 54χρονος προπονητής είναι διατεθειμένος να διεκδικήσει την αποζημίωσή του και μάλιστα την αξιολογεί στα 2 εκ. ευρώ, τη στιγμή ο «δικέφαλος» του δίνει τα μισά. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρος, αν δεν πάρει αυτά που ζητά θα προσφύγει στη FIFA.
Ο Φερέρ δεν σταματά να δίνει συνεντεύξεις σε εφημερίδες της χώρας του και μετά την «Diario de Mallorca», μίλησε και στην πολιτική εφημερίδα «El Mundo», στην οποία τόνισε πως ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν κράτησε τον λόγο του και τον απέλυσε για... ψύλλου πήδημα.
«Ο Νικολαΐδης με κάλεσε στο σπίτι του και μου είπε ότι η ΑΕΚ πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα. Του εξήγησα ότι ο πρώτος που ήθελε τον τίτλο ήμουν εγώ και ότι θα δουλεύαμε μέχρι τέλους για να τα καταφέρουμε, αλλά και ότι θα έπρεπε να αντιληφθεί πως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν περισσότερα μέσα από εμάς. Τότε μου είπε πως είχα απολυθεί...», τόνισε ο «Δον Λορένσο» και πρόσθεσε:
«Μου λένε ότι με διώχνουν για τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά στις 18 από τις 20 αγωνιστικές ήμασταν πρώτοι, είμαστε μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό και δύο από τον Ολυμπιακό και τους φιλοξενούμε και τους δύο στην έδρα μας. Αυτόν τον χειμώνα μπορέσαμε να ξοδέψουμε μόνο 150.000 ευρώ για την απόκτηση παικτών. Ο Ολυμπιακός επένδυσε σχεδόν 10 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Φερνάντο Μπελούτσι».
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Πολλη τσατιλα ο Ισπανος! Ακου να τολμησουνε να τον απολυσουνε!![]()
Πολύ βλαμμένος αυτός ο άνθρωπος...
Κι αυτός ο Ντέμης πια!!! "Ο Νικολαΐδης με κάλεσε στο σπίτι του και μου είπε ότι η ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ να πάρει το πρωτάθλημα"
Χειρότερη ψύχωση και από του Σώκρατες με το έβδομο...![]()
Στις τελευταίες πυρετώδεις διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον νομικό του Φερέρ για την αποζημίωση προστέθηκε ο υιός του Ισπανού τεχνικού, Χάιμε! Ο γιος του Φερέρ, που εκτελεί ενίοτε χρέη μάνατζερ, εμπλέκεται, άλλωστε, στη μεταγραφή του Εντίνιο στην Ένωση! (ψωνίσατε από σβέρκο πάλι χανούμιααα)
Ο Χάιμε συμβάλει στις προσπάθειες του Ισπανού προπονητή να αποσπάσει όλο το ποσό της αποζημίωσης που δικαιούται, την ώρα που η ΑΕΚ δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει το... χατίρι στην οικογένεια Φερέρ. Για να δούμε...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
αυτος ομως στραφηκε ενντιον των ανθρωπων που τον στηριξανε σε δυσκολες στιγμες(λεγε με και ψωμιαδη) και απο αυτους ξεκινησε κουζουλο.
me poion tha gelame tora pou efuge..
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
Ωραιος ο Πανουτος...Χωσε Αντωνηηηηηηηηηηηηηη
"Οπως υποκρισία υπάρχει και στο θέμα της απόλυσης του Λορένσο Σέρα Φερέρ. Μπορεί ο Ισπανός να απέτυχε, να ήταν ο αντιπαθέστερος ξένος προπονητής που θυμάμαι, αλλά δεν έπιασε τον Νικολαΐδη από τον λαιμό για να τον κάνει τεχνικό διευθυντή. Ούτε και η τοποθέτηση του Φερέρ είχε αντιμετωπιστεί με επιφύλαξη από τον Τύπο την εποχή που είχε γίνει. Αυτό που θυμάμαι είναι να γράφουμε ότι η ΑΕΚ προχωράει στο μοντέλο του Αρσέν Βενγκέρ, με ονειρεμένες προοπτικές να ανοίγονται μπροστά της και ότι όσοι αμφέβαλαν για την κίνηση ήταν οι συνηθισμένοι μίζεροι που δεν καταλάβαιναν το μεγαλείο του Mr. Monopoly".
Γιατι δεν τα εγραφε και πριν ο θρυλικος κ. Πανουτσος;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
τι να γραψει ρε διονυση?τωρα θα τον μαθουμε>?
Διατεθειμένος να πάρει μέχρι και το τελευταίο ευρώ από την ΑΕΚ είναι ο Λορένσο Σέρα Φερέρ, ο οποίος προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να... πνίξει την πίκρα του για το γεγονός ότι η Ενωση τον άφησε χωρίς δουλειά πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, σε επίπεδο δικηγόρων, συνεχίζεται, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί η χρυσή τομή. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ισπανός τεχνικός θέλει και τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπονται στο υπόλοιπο του τετραετούς συμβολαίου του, τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει ανεβάσει την προσφορά της στα... μισά (1,8 εκ. ευρώ)!
Ο Φερέρ είναι αμετακίνητος στις θέσεις του, γεγονός που σημαίνει ότι η υπόθεση έχει πολύ... ψωμί ακόμα
Ρε παιδια να κανουμε εναν ερανο!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks