IERO (08-12-07)
ÁÍÔÅ ÊÁËÇÌÅÑÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
![]()
Åßóáé óôï ìõáëü êÜôé ìáãéêü
Åßóáé óôï ìõáëü êÜôé ìáãéêü
Στα τέσσερα?
(για το σκορ μιλάω)![]()
Άντε πλανητάρχη μου, πόσο θα περιμένω ακόμα?![]()
Αφεντικά και δούλοι, ένα γινήκαμ’ ούλοι... τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή που θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα
γκολ οι χανουμηδες μετα απο σεντρα του ριμπο....
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
2ο γκολ οι χανούμηδες. Ο Ριβάλντο εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ράμος.![]()
ÂÜæåëå. Åóý ößëå âÜæåëå ðïõ êñõöÜ ìå äéáâÜæåéò. Ìçí íôñÝðåóáé ðïõ Ý÷áóåò. Óõìâáßíïõí áõôÜ. Íá íôñÝðåóáé ðïõ õðÜñ÷åéò.
3-0 ... âÜëå ôþñá ãéáôß ôçí Üëëç ÊõñéáêÞ èá âáñåèåßò íá óôÞíåóáé óôç óÝíôñá.![]()
Ñå ãáìþôï, ôé êÜíù ëÜèïò êáé ðáßñíù ôï 100 êáé âãáßíåé ï Óðáíïýëçò;
-åñùôçóç äçìïóéïãñáöïõ: ÐÝñóé, ðñéí áðü ôï íôÝñìðé ìå ôïí Ïëõìðéáêü åß÷áôå ðåé üôé âÜæáôå óôïß÷çìá ìå ôïí ê.ËåìïíÞ ãéá ôï ðñùôÜèëçìá. ÖÝôïò âÜæåôå ôï ßäéï óôïß÷çìá ìå ôïí ê.ËåìïíÞ Þ ôïí ê. ÐåóÝéñï;
-áðáíôçóç öåñåñ:"Äåí èõìÜìáé ôé áêñéâþò åß÷á ðåé ôüôå."
÷á÷á÷á÷á÷á÷á÷á÷á÷á÷á÷á åëåïò ôåôïéá êùëïôïõìðá ïõôå ï ëïõá äåí êáíåé!!!
ãåéá óïõ ñå öåñåñ ìáãêá!!! ùùùðáëáêéá!!
êáé ôçí êõñéáêç êáôá ôéò 9.30 ìçí îå÷áóåéò óåíéïñ...ãéá ïëá öôáéåé ôï ìðáôæåô!!!![]()
ΣΟΥΛΤΑΝΟΔΗΛΩΣΕΙς ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΞΙΩΤΗ ΜΠΕΗ ΜΑΝΩΛΑΣΕΛΙΜ Α΄
«Να μη μπουν φοβισμένοι...»Ο Μανωλάς βραβεύει τον ΠαπασταθόπουλοΝα μην μπουν φοβισμένοι στο Καραϊσκάκη προέτρεψε τους παίκτες της ΑΕΚ ο Στέλιος Μανωλάς ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της απονομής του βραβείου του ΜVP της 10ης αγωνιστικής στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. «Τα ντέρμπι παίζουν σημαντικό ρόλο. Το εφετινό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, αφού και οι τρεις μεγάλες ομάδες είναι κοντά. Η ΑΕΚ έχει την ποιότητα, αλλά και το αβαντάζ ότι προηγείται τρεις βαθμούς. Εγώ θέλω οι παίκτες της ΑΕΚ να μην μπουν φοβισμένοι μέσα στο Καραϊσκάκη, όπως έκαναν στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό» είπε ο κατά τεκμήριο κορυφαίος αμυντικός στην ιστορία της Ενωσης, από τα χέρια του οποίου ο νεαρός διεθνής με την ελπίδων πήρε για δεύτερη φορά εφέτος το συγκεκριμένο βραβείο (το είχε κερδίσει και την 6η αγωνιστική), ενώ η ΑΕΚ συμπληρώνει συνολικά επτά στις πρώτες 10 αγωνιστικές (τρία MVP και τέσσερα Best Goal).
«Εύχομαι στον Σωκράτη να είναι γερός και να συνεχίσει έτσι, με σεμνότητα και σοβαρότητα. Είναι ένα παιδί, που όλοι στην ΑΕK πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητές του. Μπορεί να πετύχει πολλά στο μέλλον», τόνισε μετά την παράδοση του βραβείου στον Παπασταθόπουλο, ο Στέλιος Μανωλάς, ενώ από την πλευρά του ο άσος της Ένωσης είπε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να βραβεύομαι από τη σημαία της ΑΕΚ. Είναι σημαντικό να σε βραβεύει ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Σε ερώτηση που έγινε στο Μανωλά, για το αν ο νεαρός παίκτης μπορεί να φτάσει στο επίπεδο που βρισκόταν ο ίδιος, απάντησε ξεκάθαρα: «Μπορεί να γίνει και καλύτερος. Στην κορυφή φτάνεις με ικανότητες και προσόντα, αλλά για να παραμείνεις εκεί, πρέπει να έχεις και χαρακτήρα».
Στο σημείο εκείνο ο Παπασταθόπουλος απάντησε: «Ο κ. Μανωλάς ήταν ο καλύτερος αμυντικός στην Ελλάδα για πολλά χρόνια. Δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε εμένα με τον Μανωλά. Εγώ θα κριθώ στο μέλλον, στο τέλος της καριέρας μου, με αυτά που θα έχω πετύχει».
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε: «Το παιχνίδι είναι την Κυριακή και μέχρι τότε μπορούν να γίνουν πολλά» είπε κι όταν ρωτήθηκε αν το ματς των «ερυθρόλευκων» με τη Βέρντερ αποτελεί αβαντάζ για την ομάδα του, απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό για τον Ολυμπιακό ή για εμάς. Ομως, το θέμα δεν είναι τι κάνει ο Ολυμπιακός, αλλά τι κάνουμε εμείς».
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασε η ΑΕΚ στον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Τώρα ακολουθεί το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου στην Ενωση παρουσιάζονται πανέτοιμοι για την κατάκτηση αποτελέσματος στο «Καραϊσκάκη». Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ, έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα για να προφυλάξει παίκτες ενόψει του ντέρμπι της επόμενης Κυριακής, όμως παρά το ρίσκο, είδε την ομάδα του να αποδίδει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και να παίρνει την εύκολη νίκη κόντρα στην αντίπαλο της με [Ìüíï åããåãñáììÝíïé ÷ñÞóôåò ìðïñïýí íá äïõí ôá links. ]. «Επιθυμία μας με όλους αυτούς τους παίκτες ήταν να ευχαριστηθεί ο κόσμος και νομίζω πως αυτό έγινε. Στο δεύτερο ημίχρονο ρίξαμε το ρυθμό μας και δεν ήμασταν τόσο καλοί», είπε ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος παρέταξε εντεκάδα με ουσιαστικά μόλις δύο αμυντικούς παίκτες. Αποδοκιμάστηκε έντονα ο διαιτητής Τριτσώνης με την απόφαση του να τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα τον Ισμαέλ Μπλάνκο, που έστειλε μήνυμα στήριξης στον πατέρα του, σηκώνοντας τη φανέλα του μετά το γκολ που πέτυχε. Ο Αθηναίος ρέφερι ακολούθησε το γράμμα του νόμου, αλλά παρόλα εξάντλησε την αυστηρότητα του σε ένα ματς γιορτή. Ματς ειδικών συνθηκών χαρακτήρισε το ντέρμπι του «Καραϊσκάκη» ο Ριβάλντο.
Bookmarks