ÓÜëôóá åßíáé ...![]()
Ούτε με τη Σαλατες Μπουργκ βαθμοι;
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
ÓÜëôóá åßíáé ...![]()
Ñå ãáìþôï, ôé êÜíù ëÜèïò êáé ðáßñíù ôï 100 êáé âãáßíåé ï Óðáíïýëçò;
Μπραβο στο αεκακι.Ο Μπλανκο γιατι δεν εβαλε γκολ;;Εχασε τη μασκα του;![]()
Αρουαμπαρένα: «Τα θέλουμε όλα»
Ας του τα δώσει κάποιος...
ÂÜæåëå. Åóý ößëå âÜæåëå ðïõ êñõöÜ ìå äéáâÜæåéò. Ìçí íôñÝðåóáé ðïõ Ý÷áóåò. Óõìâáßíïõí áõôÜ. Íá íôñÝðåóáé ðïõ õðÜñ÷åéò.
Κληρωση Ουεφα για ΑΕΚ:
Γ' Ομιλος
Βιγιαρεάλ
ΑΕΚ
Φιορεντίνα
Μλάντα Μπόλεσλαβ
Έλφσμποργκ
Nα ναι καλα η Μλαντα Μπολεσλαβ Ξερωγωτι... Τρεις περνανε νομιζω ε;
1ç áãùíéóôéêÞ
ÐÝìðôç (25/10)
Åëöóìðïñãê-ÁÅÊ
2ç áãùíéóôéêÞ
ÐÝìðôç (8/11)
Ñåðü: ÁÅÊ
3ç áãùíéóôéêÞ
ÐÝìðôç (29/11)
ÁÅÊ-Öéïñåíôßíá
4ç áãùíéóôéêÞ
ÔåôÜñôç (5/12)
ÌëÜíôá Ìðüëåóëáâ-ÁÅÊ
5ç áãùíéóôéêÞ
ÐÝìðôç (20/12)
ÁÅÊ-ÂéãéáñåÜë
Kαλα αυτοι θελανε τον Ριβαλντο για να κερδισουνε τις Μλαντες;
Περίφημη διοργάνωση.....
Θα πω στον πρόεδρο να μου αγοράσει μία, για να προκρίνομαι κατά το δοκούν και με όποια καφετέρια διαλέγω να παίζω!
Το πρόγραμμα της ΑΕΚ είναι για τα μπάζα. Τις θεωρητικά πιο εύκολες ομάδες του ομίλου τις έχει εκτός(ειδικά την Ελφσμποργκ στο πλαστικό χορτάρι) και τις πιο δύσκολες εντός. Το πολύ να προκριθεί ως τρίτη... για παραπάνω δεν την κόβω...
ÅÉÍÁÉ ÃÉÁ ÔÁ ÌÐÁÆÁ ÁËËÁ ÁÓ ÌÇÍ ÔÇÍ ÐÅÑÉÖÑÏÍÏÕÌÅ ÔÇÍ ÁÅÊ. Å×ÅÉ ÓÔÑÙÌÅÍÇ ÏÌÁÄÁ...
ÅÉÌÁÉ ÌÅ ÔÏÍ ÁÍÔÑÁ ÌÏÕ ÐÑÉÍ ÁÐÏ ËÉÃÏ ÊÁÉ ÌÉËÁÌÅ ÃÉÁ ÌÐÁËÁ. ÍÁ ÁÍÁÖÅÑÙ ÏÔÉ ÅÉÍÁÉ ÁÅÊÔÆÇÓ...ÔÉ ÌÏÕ ÅÉÐÅ ÂÑÅ ÐÁÉÄÉÁ???
(ÁÊÏÌÁ ÃÅËÁÙ..)ÏÔÉ ÔÏ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ ÖÅÔÏÓ ÅÉÍÁÉ ÄÉÊÏ ÔÏÕÓ...
ÔÉ ÍÁ ÔÏÕ ÐÙ ÊÁÉ ÃÉÁÔÉ ÍÁ ÁÓ×ÏËÇÈÙ????![]()
"ÁíôÜîéï ôïõ Champions League ÷áñáêôÞñéóå ï ËïñÝíóï ÓÝñá ÖåñÝñ ôïí üìéëï ôçò ÁÅÊ óôï Êýðåëëï UEFA. Ï Éóðáíüò ôå÷íéêüò ðñïâëçìáôßæåôáé áðü ôï ãåãïíüò üôé ç Åíùóç êÜíåé ðñåìéÝñá óôïí ðëáóôéêü ÷ëïïôÜðçôá ôïõ ãçðÝäïõ ôçò Åëöóìðïñãê - áíÜëïãá ðñïâëÞìáôá åß÷å áíôéìåôùðßóåé ìå ôç ÓÜëôóìðïõñãê - õðïó÷Ýèçêå üìùò üôé ç ïìÜäá ôïõ èá ðñïóðáèÞóåé íá ÷áñßóåé ìåãÜëç ÷áñÜ óôïí êüóìï ôçò"
Ãéá ôçí áåê êáé ç åëöóìðïñãê öáíôáæåé ïìáäá åðéðåäïõ cl.Ðáíôùò óå ðåñéðôùóç çôôáò ç äéáêáéïëïãéá åéíáé åôïéìç.Åöôáéãå ï ÷ëïïôáðçôáò´.
Εγω λεω να φροντισουνε να μαζεψουνε μερικους βαθμους για τη χωρα γιατι τα τελευταια χρονια δεν εργαζονταν σκληρα και θα παιδευομαστε με προκριματικα στο Τσου Λου στο μελλον...Καλο ειναι να δουλευουνε περισσοτερο για μας τα ΑΕΚακια!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Aποσπασματα απο συνεντευξη του ζορο:
"- Πως ξεκίνησε η ιστορία με τη μάσκα του Ζορό;
"Μερικοί από τους συμπαίκτες μου (συμπεριλαμβανόμενου και του Αρουαμπαρένα), πήραν μια φωτογραφία μου από το επίσημο περιοδικό της ομάδας και ζωγράφισαν πάνω μου τη μάσκα του Ζορό.
Έτσι, μόλις πέτυχα το γκολ, φόρεσα τη μάσκα του Ζορό. ....... Εκτός από το Ζορό, με λένε και Τσε (από το Τσε Γκεβάρα), το οποίο μου το κόλλησε ο Ενσαλίβα".¨"
Αρα να περιμενουμε κι αλλα καραγιοζιλικια..
"- Πώς σε φωνάζει ο Ριβάλντο;"
Πραγματικα θελει απαντηση σε αυτο;![]()
Bookmarks