Oντως τωρα βγηκε ο Τιγρης στο ματς με τον Αρη και ελεγε οτι η Κουλα ειναι ανικητη;
Μεγαλο τρολ. Τωρα στ'αρχιδια του. Η καυτη πατατα μετατεθηκε αλλου.
Εγινε λεει μανουρα κ παρεξηγηση γιατι κανανε προετοιμασια τα συστηματα για το "ντερμπυ" οι παικτες τους επι μια βδομαδα με βαση τον Εσσε ενω αυτος δεν θα ηταν στην αποστολη.
Δεν ξερω με τι να γελασω:
1) με το τι αλλο θα ακουσουμε απο τους μαλακες τους
Η
2) με την δηλωση οτι εχουν συστηματα κ τα δουλευουν κιολας?![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Oντως τωρα βγηκε ο Τιγρης στο ματς με τον Αρη και ελεγε οτι η Κουλα ειναι ανικητη;
Μεγαλο τρολ. Τωρα στ'αρχιδια του. Η καυτη πατατα μετατεθηκε αλλου.
Καλά πήγε αυτό:
"Ο Μελισσανίδης μου είχε πει το όραμά του για το γήπεδο πριν χρόνια. Μου είχε πει την ατάκα ‘Θα φτιάξουμε τέτοιο γήπεδο που ο Ολυμπιακός θα γκρεμίσει το δικό του και θα φτιάξει νέο’"ανέφερε χαρακτηριστικά ο στόπερ της Ένωσης, Στέλιος Μανωλάς.
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Και το λεγανε και στα ραδια και χαιροντουσαν, οι Μαλακες!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εγκληματικη οργανωση και η ΑΕΚ λοιπον! Κανουν ερευνες στα φυντανια των επεισοδιων στο πανθεσσαλικο και φυσικα βρηκαν πολλα.
Τι είναι τούτος ρε. Θα μοιράσει πολύ γέλιο.
Δύσκολες εποχές να είσαι αε6
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
jojo (20-01-25), Nikolaos_Kokkinos (18-12-24), pirateeeeeee (19-12-24)
Ένα ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΠΟΡΟΜ ΠΟΡΟΜ ΠΟ ΠΕΡΟΜ ΠΕΡΟΜ μπήκα να πω.
Τωρα λενε μπορει να παραμεινει τελικα ο ψινακης απο την αργεντινη. Πολυ καλη εξελιξη αν γινει αυτο, θα τους το αποτελειωσει το μπουρδελακι τους ετσι και παραμεινει ο ψυχακιας. Στηριζουμε τον σαμουραι της κακιας ωρας, τον μυστη των παγκων , να παραμεινει κ να συνεχισει το τρομερο ματιοσφαιρο.
Ματιασφαιρο
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (21-01-25)
Μενει τελικα ο ψινακης, τρομερη εξελιξη θα τους αποτελειωσει για χρονια!
Ο κωλομπαρισμός στο απόγειό του. Και θέλετε και ενίσχυση εσείς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (21-01-25)
Μια χαρά θα πάει αυτό, όπως όλες οι περιπτώσεις μένει-φεύγει μέχρι να φύγει αλλά μπορεί και να μείνει.
Καλά, εμάς στα παπάρια μας, βασικά, αλλά βλέπετε και με ποιούς έχουμε να κάνουμε και μετά θέλετε να μην κατεβάσουν οι Αλαφούζοι και οι Πορτοσάλτηδες τα greekonomics, ξέρω 'γω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Στην επομενη γκελα θα γινουν μπουρδελο παλι. Ολα καλα.
Τρομερη Κλαψομουνα αυτος ο Αλμειδα..πραγματικα πιο ταιριαστος προπονητης για την Κλαψα δεν θα μπορουσε να υπαρξει γιαυτο και συμπεθεριασανε τοσο με την Κλαψα.
Αμα του κουρευες το μαλι κ του δινες κ μια κιθαρα ειναι οτι πρεπει να συρθει στα δικαστηρια με Χρηστο Νικολοπουλο και Καιτη Γκρευ.
ο βιτορια και ο μεντιλιμπαρ ειναι οι πιο σοβαροι.
ο αλμειδα ειναι ο κλαψιαρης ντεμεκ φιλοσοφος που ενω δεν εχει δειξει καμια εξελιξη στην ομαδα τον θελουν γιατι τους πηρε νταμπλ μετα απο ποσα χρονια. αυτα κανει η στερηση.
ο αλλος ο κλεφτοκοτας ο ρουμανος ειναι σουργελο μεγαλο. κλοουν.
hang your demons
Bookmarks