Ένα κολλημα με το 6 το έχουν
Άντε τώρα και τον Ποντένσε μωρή Κουλάρα. Αυτόν τον θέλει ο Πελάδο;
Εν τω μεταξύ μαρτυράνε μόνα τους ότι κυνηγάνε συνέχεια όλους τους παίκτες του γαύρου.
Θα πάρουν υπερπαίκτη με αυτα τα λεφτά δεν είναι κορόιδα σαν εμάς.
Έχει και στη Γαλλία κάτι κονέ ο σούπερ Μάριο αλλά ο πελαδο έριξε άκυρο για τον Εμπαπε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Βρε μήπως η "Καφενειακή πιάτσα" που λέει ο φίλος είναι η Βυζαντινή γωνία;
Πραγματικά εντυπωσιακό το πόσο έχουν χαζέψει τα χανούμια και έχουν καβαλήσει το καλάμι. Ξαφνικά την έχουν δει Ρεαλ Μαδρίτης.
Όπως και να έχει, κλαιν. Άσε τον τρελό στην τρέλα του στην τελική.
Nikolaos_Kokkinos (23-07-24)
Εντωμεταξύ αν διάβαζα σχόλια γαύρων και Αεκτζήδων αυτήν την εποχή,χωρίς να ξέρω τι έχει προηγηθεί,θα νόμιζα οτι η Κούλα πήρε Ευρωπαϊκό μέσα σε κατακίτρινο Καραϊσκάκη,και οτι μας στέρησε και το σίγουρο πρωτάθλημα προτελευταία αγωνιστική με τσαπού μέσα στην οπαπ αρίνα.
Nikolaos_Kokkinos (23-07-24)
η παρατηρηση των χανουμιων ειναι απο τα αγαπημενα μου χομπυ.. ζουν σε ενα μυθικο κοσμο κατα τον οποιο οποιοδηποτε στραπατσο το μετατρεπουν στο μυαλο τους ως θριαμβο της κουλας. Αν εχετε δει το εργο "Η Ζωη του Πι" η το "Λαβυρινθο του Πανα" ? καπως ετσι...
επρεπε να δειτε τα σχολια τους κατα την περιοδο πριν και μετα που σηκωσαμε το Κονφερενς τα οποια βαριεμαι πλεον κ να τα ξαναγραψω, θα πω μονον τουτο:
πρεπει να τσεκαρει καποιος το νερο στην δεκελειας και στη φιλαδελφεια..πρεπει να εχει πεσει MDMA μεσα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
maniak7 (23-07-24)
Εδώ πούλαγαν μούρη όταν σήκωσαν κύπελλο Γ’ Εθνικής ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Συμπτωματικά ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας συμμετείχε και η Γ εθνική όταν έπεσε η Κουλα έφτιαξαν δικό τους κύπελλο, μπας και πάρει κάνα τιτλο η πουτανα και βάλουν κάτι στο μουσείο τους.
maniak7 (23-07-24)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
maniak7 (23-07-24)
voskos_7 (23-07-24)
Ναι αλλά κανείς άλλος δεν έχει πάρει ελληνικό λιγκ καπ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Από άνετο 4-0 τους το έχει κάνει 4-3 ένα καφενείο που το λένε Εσκάλδες!!![]()
Pireotis7 (24-07-24)
Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι η Athens Kallithea έχει διπλάσιο Budget από την Εσκάλδες!
Δέστε ζώνες. Δίνει ρέστα πάλι η Ρεαλ Μαδρίτης της Φιλαδέλφειας.
AntonisPav (25-07-24), Nikolaos_Kokkinos (24-07-24)
Βένγκα Εσκάλδες, Βένγκα!!![]()
Pireotis7 (24-07-24)
Χθες πρόβλεψα πρωτάθλημα από το Γενάρη. Σήμερα ΠΑΟΚ και Κούλα με κάνουν ακόμα πιο σίγουρο για αυτό. Τριμπούρδελα!
xaaxaxxaxaxaxa τι 4-3 ρε μαλακες ααααχααχχαχααχχααχχαχα... Λεβανταντε Εσκαλδες, ελ κουλο ντε αεκ μουτσο ντολορ παρα καυλεος σομος αορες, δον ντε λα τραβατον και κουνατον ωρες
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πέσε κάτω αεκάρα
να γλιτώσεις την εξάρα
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Paneas (24-07-24)
δεν γινεται δουλεια ετσι. πως θα μεινει το κοφερενς στην Ελλαδα?
hang your demons
Nikolaos_Kokkinos (25-07-24)
Bookmarks