Hydra (21-06-24), Nikolaos_Kokkinos (20-06-24), panahs7 (20-06-24)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Hydra (21-06-24), Nikolaos_Kokkinos (20-06-24), panahs7 (20-06-24)
Συμφωνα με τις κουλες στα φορουμ τους τα ειπε λεει φοβερα και φιανεται πολυ μορφωμενος...
Πως το χε πει ο Μπεζος? "Πως συνεννοουνται μεταξυ τους οι ηλιθιοι ειναι τρομερο"
Εν τω μεταξυ την πληροφορια οτι ειναι φιλος και κουμπαρος με τον αλλον οπως την ακουσαν την εσβησαν...
Μπεεεεεεε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Λεει σε μια φαση οπως το νερο του καταρρακτη πεφτει και δημιουργει υδροδυναμικη και υδροηλεκτρικη ενεργεια ετσι κ γω επεσα πανω στην αεκ μολις δοθηκε η ευκαιρεια...
Βοσκε ακους κ συ??
Θα εχουμε ωραια γελια το χειμωνα , μου λειπει ηδη ο Ψωμιαδης με τις σοφιστειες του
"Με επιανε ο κοσμος στο κολωνακι που ειχα παει να κουρευτω , προεδεε τι θα γινει με το γεωργατο και τι θα γινει με το γεωργατο, λοιπον δν ειναι να λεμε ιστοριες τωρα"
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
maniak7 (20-06-24)
Μετά από 15ωρη.. μπίζνα με την πωλήτρια εταιρία..
Nikolaos_Kokkinos (20-06-24)
Μάριε καλώς ήρθες στον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, από αυτά που είδα σήμερα πιστεύω πως θα βάλεις και εσύ το λιθαράκι,μπορεί και κοτρώνα, σου.
Στο τέλος περίμενα να κάνει λαβή αλά WWE στον Αλμέιδα.
Το καταλάβατε, ή θέλετε να σας το ξαναφιξάρω;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
AXXAXAXAXAXAXAXXA
Υπερεπιταχυνόμενος δράκος σε ντο δίεση ήταν η συνέντευξη, αφού μας φέρατε μέχρι και σκακιστικές ορολογίες στο φόρουμ.
differance (21-06-24)
Τι σουργελο ειναι αυτος ρε μαγκες.Τι γαμησι τους εχει πατησει ο θρυλος ακομα και κακος.Ειδικα το φετινο θελει 100 χρονια να ξεχαστει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν φταίει το θέμα...
Josimar (20-06-24)
Μόνο Vamos a la Playa δεν είπε.
Μέρος της καθημερινότητάς μου είναι, πρέπει να εμπλέκεται το συναίσθημα;;;
Hydra (21-06-24), Nikolaos_Kokkinos (20-06-24)
πρεπει να δεις τον εμφυλιο που εχει ξεσπασει αναμεσα σε αρδ της κουλας αλλα κ αναμεσα σε φορουμ της κουλας, οπου οι μισοι εχουνε φαει το σανο της κουλο-φροσυνης, και οι αλλοι μισοι λενε "
ωχ που μπλεξαμε" , "θα καουν τα γραφικομετρα" κλπ .. κλαιω ρε μλκς
ο δε αρναπουτσογλου εχει ξενερωσει τη ζωη του, προφανως δεν ταιστηκε οπως επρεπε απο τη νεα φαμπρικα ακομα και τσιναει το ρογιδι του
Αν ήθελε να τελειώσει το σύλλογο που ονομάζεται αε6 ο Βαγγέλας θα μπορούσε αύριο να ανακοινώσει Αλμέιδα στη Νότιγχαμ.
Bookmarks