Scania....
Scania....
estai (15-05-24), Nikolaos_Kokkinos (15-05-24)
estai (15-05-24), giovanni#10 (16-05-24), maniak7 (16-05-24), Nikolaos_Kokkinos (15-05-24)
Ναι αλλά είναι άνετο πίσω... Και τον σοφέρ, δεν τον έχω ακούσει να παραπονιέται...
Αυτά ο Μέγιστος τα πόσταρε...
Εμείς πάμε στα πιο iconic:
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πάντως αν κατάλαβα καλά χαιρόμαστε που δεν το παίρνει η αεξ? Δεν είναι σίγουρο πάντως, ο Άρης θα σκυλιάσει να μην το πάρουν.
Δεν το πήρε με την δική μας πλάτη - ας κανονίσουν τα μαγαζιά της...
Να δούμε και πόσο δεμένο είναι το γαϊδούρι, που προσπαθεί τόσο πολύ να το λύσει ο Αλμέιντα...
maniak7 (16-05-24)
Πόνος. Βγήκε σήμερα η ώρα με πρωτοσέλιδο ότι ηττήθηκε δίκαια η κουλα. Αναρωτιέμαι μήπως θε να φάνε το μεσσία Ματίας τώρα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ρε μλκ μου λέει ο άλλος ο αεκτζης, :σκυλιασατε μαζί μας ενώ με Παοκ ανοίξατε τα πόδια. 😂😂😂😂 Τι πίνουν ρε μλκ
panahs7 (16-05-24)
Τελικά πήγα πιο νωρίς και πρόλαβα κοντό. Μεγάλος πόνος κι εκεί ο τύπος λίγο πολύ εξίσωσε τη δουλειά του θείου με του τεριμ στη ζελα και το υπόλοιπο της εκπομπής ήταν σταυροφορία υπέρ του Αλαφούζου.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
H μεγαλυτερη φαση ηταν η κηδεια που ειχαν στο σπορ φμ χθες βραδυ..ειχαν φωναξει μιαουληδες / κεφτεδες και κατι αλλους κ ενα βαζελορεπορτερ για να μαζεψει τα φλοκια κ τα ασυμμαζευτα.. ο Αντυπας που ηταν στο στουντιο πρεπει να την εχιε βγαλει κ να την επαιζε κατω απο το γραφειο δε μιλαγε καθολου
Ολα εκεινα τα σκατομουνα που βγαινανε προχθες και λοιδωρουσαν κ βριζαν τον Ολυμπιακο ουτε ενας δεν εμφανιστηκε
ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ (ποδοσφαιρικο παντα)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (16-05-24)
Υπαρχουν και τα καλα της υποθεσης, τωρα που η ηθικη πουτανα του λαθρο εφαγε την τσαπου, δεν θα εχει καθαρισει το ποδοφαριο το καλοκαιρι και θα πρεπει ο βρουτσης να δουλεψει και του χρονου τροπους να ξεφτυλιζονται και να αυτοαναιρουντε. Αν υπαρχουν / για οσο υπαρχουν στα πραγματα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αυτοί είναι τόσο κλόουν που θα σου πούνε ότι το ότι το χάνουν είναι η απόδειξη ότι είναι καθαρό... Αν δεν το έχουν πει, θα το πούνε μέχρι τον Ιούνιο - ή κάποιος θα μας διαβάσει και θα το λέει από Δευτέρα...
chainsaw (16-05-24), Nikolaos_Kokkinos (16-05-24)
Μέσες - άκρες, κόβουν ό,τι μπορούν, με όποιο μέσο μπορούν από τον Ολυμπιακό, περνάνε πριονοκορδέλα όποιον παίζει με την ΑΕΚ και δίνουν βαθμούς σε επιλεγμένα καταστήματα, το μΠαοκ και το βάζελο τους δίνουν κάποια κουκούτσια για να δυσκολεύουν εμάς, αλλά φέτος κάτι πήγε πολύ λάθος με τις εξυπηρετήσεις των παιδιών μας και βρίσκονται να χάνουν το δεμένο το γαϊδούρι από την μία ισοπαλία που έδωσαν στην Κηφισά, στον Άρη και στ'Αγρίνιο...
Ήταν πιο προσεκτικές: Αλλά αν προσέξεις πόσες κάρτες μαζέψαμε και πόσες όλοι οι υπόλοιποι, πόσα φάουλ (δεν) παίρναμε κόντρα στην κούλα και το μαγείρεμα στο πρόγραμμα όλη τη χρονιά, ε, τί άλλο να έκαναν;;;
Eχει Ποσειδωνια σε λιγες μερες, και ο λαθρο υπολογιζε οτι θα στολισει την κουπα πρωταθλητη στο παρτυ που κανει καθε φορα με τον χαμηλοκωλη το ρεμο κ τις απανταχου βιζιτες (Στην εισοδο, οπως σε παλιοτερα ποσειδωνια που ειχε στολισει το κυπελλο ελλαδας).. Τι κριμα που τελικα θα στολισει Τον πουτσο μας και ταρχιδια μας![]()
pirateeeeeee (20-05-24)
Θα έχει πολύ δύσκολο καλοκαίρι και ίσως μεγαλύτερο πρόβλημα από τον Αλαφούζο, αλλά έχουμε πολύ σοβαρότερες δουλειές από το να ασχολούμαστε με μικρότητες...
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 20-05-24 στις 01:19
chainsaw (21-05-24)
Tι εγινε εδω; Απο τις φημες για αρπαγη Φορτουνη και Μασουρα με εξωφρενικα συμβολαια, πηγαμε σε αλλαξοκωλιες μεταξυ Αρη και ΑΕΚ για μετριους παικτες![]()
![]()
Τι σου κανει η ελλειψη εσοδων απο την ευρωπη!
Bookmarks