Επειδη γαμιουνται.
το Κόσοβο είναι Αλβανία
σήκωσαν εχθές πανό από την ορίτζιναλ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Επειδη γαμιουνται.
Βλάκες αεκτζήδες, τους κάνουν ό,τι θέλουν τα σκεπετάρια.
Ξέρετε τους σιχαίνομαι μία χαρά κι εγώ αλλά νομίζω το πανό ανέβηκε από δύο άτομα για πολύ λίγο και μάλιστα σήμερα απαγορεύτηκε και στους δύο να ξαναμπούν γήπεδο
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
δύο άτομα με υπογραφή ορίτζιναλ και δεν τους κατέβασαν? αστείο μου ακούγεται
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Είπα να καθίσει λίγο η σκόνη, να μην ρίξω νερό στον μύλο, αλλά γίνομαι χειρότερα εγώ...
Βρήκατε και το θέμα της ομάδας που όλες τις άλλες ομάδες του ομίλου (ειδικά τώρα, που τις είδαμε να παίζουν και όχι στη θεωρία) να βάλεις σε ένα μπλέντερ, μία κανονική ομάδα δεν βγάζεις. Να τους συγχαρούμε κιόλας που δεν αποχωρούν από το γήπεδο πριν λήξει το παιχνίδι;
Δεν θα πούμε για τους άλλους τους αστείους, που με mvp τον τερματοφύλακα, λένε ότι μπορούσαν άνετα κάτι περισσότερο...
Εμάς, που κάθε αγωνιστική γινόμαστε παράδειγμα για λανθασμένες υποδείξεις και όλες είναι εις βάρος μας, μας βάζετε ακόμα και σε κατώτερη μοίρα.
Τί να σας πω ρε; Εύχομαι όταν ήσασταν μικροί, να μην αντιμετωπίζατε από τους γονείς σας την κριτική που κάνετε εδώ... Αλήθεια.
ΥΓ: Ποιός έχει δει ένα ημίχρονο ευρωπαϊκής κούλας εφέτος, μπέσα λέμε...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 07-10-23 στις 17:39
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (07-10-23)
Καλησπερα! Τι επαθες Βοσκος ? Με ποιον τα εχεις? Κατι για πανο γραφανε
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τα παραπανό δεν τα διάβασες;;; (Κάνω πολύ καλό Λιβανέζο)
Επειδή τα παιχνίδια πέφτουν και μαζί, ρωτάω αν υπάρχει ένας, να έχει δει παιχνίδι της κούλας στους ομίλους - γάμα τα προκριματικά...
Τα πανό είναι άλλη πονεμένη ιστορία, στην οποία καλό είναι να μην ξανοιγόμαστε και εμείς, γιατί δεν είμαστε και τόσο σίγουροι για το τί θα δούμε κρεμασμένο στην επόμενη αγωνιστική, ούτε κατά πόσο θα μας πάρει να αντιδράσουμε, ξέρω 'γω...
Καλό είναι με την κερκίδα να μην πολυασχολείστε, λέω εγώ, γιατί ό,τι μας φαίνεται αλλουνού, μας έρχεται και εμάς άμα χρειαστεί...
Nikolaos_Kokkinos (07-10-23)
Μαγική εμφάνιση πάλι απο τον Άγιαξ που η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει, με κάτω τα χέρια και τους παίκτες του να μην ξέρουν πού να σταθούν χάνουν εντός έδρας με 2-0 απο την Άλκμααρ. 16η θέση και την επόμενη αγωνιστική παίζει ντέρμπι παραμονής με την Ουτρέχτη.
chainsaw (08-10-23)
Αυτό βλέπω τώρα...
Και Μαρσέιγ, Μπράιτον, προς το παρόν είναι έβδομες στο πρωτάθλημά τους... Και η Μπράιτον, μάλλον θα πάει και λίγο παρακάτω...
Πάντως το γεγονός ότι και οι ίδιοι δεν το πιστεύουν φαίνεται από το πόσες φορές έχουν γράψει και πανηγυρίσει ότι είναι πρώτοι στον όμιλό τους μετά από δύο (2) αγωνιστικές.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αμ οι άλλοι; Δεν θα αφήσουν αντίπαλο να παίζει στη χώρα του...
panahs7 (22-10-23)
Πέρυσι η Νάντ... Συγγνώμη, συνεχίστε...
Α, δεν το κατάλαβα... Γιατί, εμείς πέρυσι, τί είχαμε;;;
Περίμενα να το πει κανένας, αλλά μάλλον το περάσατε στα ψιλά: Πόσο γάμησε που σκούζουν τα χανούμια τώρα με τα ίδια επιχειρήματα για δύο ίδια σφυρίγματα που είχαν στο Καραϊσκάκη αλλά αυτή τη φορά τους μπήκαν στον κώλο;
Αν εξαιρέσεις την μη αποβολή του Σιμάσκι με τον Βαλμπουενά και με το δεύτερο πέναλτι και με το πρώτο γκολ, τα ίδια ακριβώς σφυρίχτηκαν (και στο δικό τους γκολ, έβγαζε περισσότερο μάτι το σπρώξιμο).
Nikolaos_Kokkinos (28-10-23), panahs7 (28-10-23)
Πριν μερικές μέρες είχαν συλλάβει έναν αεκτζή για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό το '18. Σήμερα, είπαν ότι βρέθηκε dna Έλληνα οπαδού στο μαχαίρι του φόνου. Μαντέψτε. Είναι ο ίδιος είπαν.
Nikolaos_Kokkinos (13-11-23)
Τουλάχιστον τρεις εδώ μέσα, γράψαμε ότι έχουν τη φωλιά τους λερωμένη...
Ούτε στην ασφάλεια δουλεύουμε, ούτε είμαστε στην πιάτσα, να ακούμε σενάρια. Απλή (καλά, όχι και τόσο) λογική είναι.
Καταλαβαίνεις τώρα, πόσο βαρετή είναι η ζωή ανάμεσα στα κουνάβια, που είναι τόσο προβλέψιμα και δεν χρειάζεται καν να ψάξεις από αξιόπιστες πηγές τί συνέβη, όταν βλέπεις τις αντιδράσεις τους.
flessanto (14-11-23)
Bookmarks