Καλά, θα γυρίσω αργότερα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν γίνεται τώρα, σου λέω, φαινόμαστε...
να ευχαριστήσουμε την ΑΕΚ που έβαλε για πρώτη φορά την Αντβερπ στους ομίλους του CL
μεγάλη πρωτιά
ακόμη μια μεγάλη κατάκτηση
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Πωω Άγιαξ, Μαρσέιγ και Μπράιτον!χαχαχαχχαχαχ Αχ Κούλα...
Faithful (01-09-23), nikdnik (04-09-23), Nikolaos_Kokkinos (01-09-23)
Ξεκωλιασμα.
Κλαιει ο Αλμειδα για το δυσκολο πριγραμμα. Στο μεταξυ και οι 4 εχουν δυσκολο προγραμμα.
Περυσι ηταν καλα, μουνακι; Τωρα σε επιασε ο πονος για το προγραμμα;
drizzt (02-09-23), Nikolaos_Kokkinos (02-09-23), panahs7 (04-09-23)
Ώρες ώρες ζηλεύω την χαζοχαρουμενιά των Αεκτζήδων..Πήρανε κάποιον Κάλενς για στόπερ,31 χρονών,με 6 συμμετοχές πέρσι στην Χιρόνα,και πανηγυρίζουν στα σόσιαλ μίντια λες και έκλεισαν τον φαν ντάικ..Και μιλάμε για θέση που έχουν σοβαρό πρόβλημα..Στο μεταξύ εμείς έιχαμε βγάλει άχρηστους πριν παίξουν τουλάχιστον τους 12 απο τις 15 μεταγραφές που έγιναν φέτος.
pirateeeeeee (08-09-23)
Για αυτό όμως εμείς έχουμε 47 πρωταθλήματα.
flessanto (08-09-23), Oberon (08-09-23), pirateeeeeee (08-09-23), SOAD37 (09-09-23)
Όλοι τρώνε, αλλά άλλου είδους παραμύθι και για άλλη περίπτωση. Καλύτερα είναι πάντως να σε παραμυθιάζει ένας πρόεδρος με 10 πρωταθλήματα σε 13 χρόνια, αλλά έχει το νου του επειδή όλοι ξέουν ότι ένας ανάλογος θα φέρει άλλα 15, μπορεί και 20, παρά η μοναδική σου εναλλακτική επιλογή στη σύγχρονη ιστορία σου με 4 πρωταθλήματα σε 32 χρόνια.
Καλό είναι να μην υπάρχει όμως κακή κριτική και γκρίνια μόνο και μόνο για να υπάρχει..Τα περπαγμένα του καλοκαιριού θα κριθούν πολύ αργότερα..Το να βρίζεις τον Κορδόν πρώτη εβδομάδα επειδή έφερε τον Ιμπόρα και τον Κίνι το λες και τοξικό.Εδώ υπήρχε κόσμος που έλεγε οτι θα βγούμε 5οι επειδή αποκτήθηκε ένας πιτσιρικάς απο την Πορτογαλία και έμεινε εκεί δανεικός.Μιλάμε για τελείως αβάσιμα σχόλια.Και εκτός αυτού δεν δέχομαι τα ίδια άτομα που μου λέγανε οτι τρώω σανό και είμαι πρόβατο επειδή τους έλεγα κάντε υπομονή να δούμε τι θα χτιστεί,να τρέχουν να βγάλουν διαρκείας μόλις ανακοινώθηκε ο Ποντένσε.Δεν μιλάω για το φόρουμ,αλλά γενικότερα για το κλίμα που επικρατούσε όλο το καλοκαίρι παντού και την ατελείωτη κουραστική μίρλα πρωτού καν δούμε την ομάδα να παίζει ένα επίσημο ματς.
giovanni#10 (08-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-09-23), pirateeeeeee (08-09-23)
Δεν έχουμε κρίση και υπομονή για πολύ πιο σημαντικά πράγματα: Μην ζητάς από τον Ελληνάρα να ξεχάσει την παιδεία του μόνο σε αυτό. Θα ήταν άδικο για όλους μας να συμβεί κάτι τέτοιο και πέρα για πέρα άκυρο φαινόμενο.
Είναι αλλιώς να είσαι Κούλα.
![]()
Nikolaos_Kokkinos (18-09-23)
παρτο
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
pirateeeeeee (18-09-23)
Πολύ κλάμα ο Κεφτετζόγλου το πρωί. Τον διέλυσε τον Ροντινέι ο Ζίνι είπε, στου Ρότα υπάρχει επαφή κι αν ήθελε μπορούσε να το δώσει, το VAR δεν εξέτασε καθόλου τη φάση του Ελίασον πιο πριν, 2η κίτρινη στον Φορτούνη. Ο Ολυμπιακός κατέβηκε φουλ αμυντικά και γλίτωσε, πολλή άτυχη η μάνα Κούλα, χτύπαγε στα χέρια τα δικά τους ενώ στα δικά μας (πχ Κίνι) για λίγο την απέφευγε. Κατατρεγμός και μαύρη είναι η μοίρα μου, σακατεμένη. Αχ Κουλα.
Ο τύπος μου θυμίζει τον εφιάλτη απ τους 300.
flessanto (18-09-23), Nikolaos_Kokkinos (18-09-23)
Έξω ο Βίντα με Μπράιτον και δεν πήραν στόπερ για Ευρώπη.![]()
Δεν ταξιδεύει ούτε ο Μουκουντί λόγο λοίμωξης γράφουν οι ΑΡΔ.Θα έχει πλάκα αυτό.
Bookmarks