chainsaw (19-10-22)
o Καφετζόπουλος είναι Κωνσταντινοπολίτης που ήρθε εδώ λόγω των σχεδίων αφανισμού των Ελλήνων της Πόλης του 1964.
Γιατί οι εκκαθαρίσεις δεν έγιναν μόνο το 1922. Πολύ πιο πριν και πολυ πιο μετά με συντεταγμένη και σταθερή στρατηγική
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (19-10-22)
pirateeeeeee (20-10-22)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
chainsaw (20-10-22), drizzt (31-10-22), giovanni#10 (19-10-22), panahs7 (01-11-22), pirateeeeeee (20-10-22)
H μεγαλύτερη μαϊμού που θυμάμαι εδώ και πολλά χρόνια.
Το Σπορ24 ΤΟΥΜΠΕΚΑ για τον αλλονα της Αεκ που χτες σωριαστηκε σαν να τον πυροβολησε ακροβολιστης απο απεναντι.. χτες απλα ηταν τριτη γιαυτους και "καθαρισε ευκολα η Αεκ"..
Θα τα θυμομαστε ολα κωλοπαιδα
flessanto (09-01-23), giovanni#10 (10-11-22), pirateeeeeee (10-11-22)
Κουτοπόνηρε Μάκη, νόμιζες πως θα μεγάλωνες και θα έτρωγες μεγαλύτερο κομμάτι πίτας αν γινόσουν ουρά του τράκη. Ρούφα τις σαραντάρες σου τώρα, παίξε στα Λιόσια με αλυσοδεμένους καταλύτες, ψάξε δανεικά για τα μπαν και μάθε τη θέση σου.
chainsaw (09-01-23), drizzt (09-01-23), pirateeeeeee (09-01-23)
Επειδή είναι και αργόστροφοι, κάποιος πρέπει να τους πει ότι τώρα που είναι σκεπαστό το γήπεδο, ο αέρας καθαρίζει πιο δύσκολα και έτσι όπως το πάνε, που πηδάνε μέσα υπεράριθμοι, ανάβουν καπνογόνα σε οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου, με τους στρούμφηδες που ρίχνουν χημικά επειδή είναι Κυριακή, ξέρω 'γω, θα σκάνε μαζικά σαν τα ποντίκια εκεί μέσα, ή θα τους ζητάει η ΠΑΕ εξετάσεις για την αναπνευστική και καρδιαγγειακή τους λειτουργία ώστε να μην φέρει καμία ευθύνη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (09-01-23)
Ο αρδ της Κούλας στον Κάρπετ είπε ότι έχουν γίνει δεκάδες αιτήσεις ακριβών διαρκείας για αλλαγή θέσης, χωρίς να υπάρχει λέει προς το παρόν λύση στο πρόβλημα.
Ντο γκαλύντερο γκήμπεντο ντης Ελλάντας.
Διπλό διάζωμα μου θέλατε γιούφτοι, για να φαίνεται μεγαλύτερο.
Faithful (09-01-23)
Από που προκύπτει ρε αεκτζηδες τέτοια έπαρση και νομίζετε ότι είστε η Μάντσεστερ Σίτι της Ελλάδας,απ την χτεσινή απόδοση;
Οτι κοιμηθηκε λιγο ο Θεός και κερδίσατε το πήρατε χαμπάρι;
Περιμένω γκέλες και απ αυτούς κι απ τους άλλους,λάδια χάνουν τον τελευταίο καιρό,ο παοκ είναι σε καλύτερη κατάσταση κι απ τους δυο.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Για το διπλό διάζωμα το χουν γράψει πολλοί απο το πρωτο ματς.
Δε φεύγει με τίποτα η καπνίλα κι απο αρκετές θέσεις δε βλέπεις γρι
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Με τη συγκεκριμένη νοοτροπία που έχουν, σε λίγο καιρό, θα ευχόμασταν όλοι η ορατότητα να ήταν το μεγαλύτερο και το μόνο πρόβλημα στο συγκεκριμένο γήπεδο.
Έχουν αρχίσει και πρηζονται οι όρχεις μου με την αποθέωση της κουλας από αρδ,άκουσα σήμερα αυτόν τον ξερόλα τον Καίσαρη και μου τα κάνε τούμπανο.
Που να ήταν και πρώτη.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Όταν σταμάτησε ο ένας να παίρνει τα πέναλτι σαν στραγάλια νίκη δεν είδε...
Ας δούμε και τον άλλον σε μία σειρά παιχνίδια με λίγο εχθρική διαιτησία και θα δούμε από τί υλικό είναι φτιαγμένος. Μέχρι τώρα, φυσικά, παρουσίασε και σημάδια προσαρμοστικότητας, που σημαίνει ότι έχει κάποια σχέση με το άθλημα, αλλά μέχρι να τον δούμε να παίζει με το τσίρκο του Ευρώπη, καλό είναι να μην ξανοιγόμαστε και πολύ...
Όχι - ο Μίτσελ απέδειξε ότι δεν είναι προπονητής: Ο Αλμέιντα δεν απέδειξε ακόμα ότι είναι. Στα Μεξικά και τις Αργεντινές και τους γιατρούς να βάλεις, η εικόνα της ομάδας δεν αλλάζει και δραματικά.
Bookmarks