Είναι και στραβάδια: Τον Τσάρλς Μπρόνσον τους έταξε για την άμυνα ο Τίγρης και αυτοί ψάχνουν να βρούνε πόσο κάνει ο άλλος, από το Μάλμε.
Λίγο σφίξιμο τις μπάλες, φέρνει αποτελέσματα.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Είναι και στραβάδια: Τον Τσάρλς Μπρόνσον τους έταξε για την άμυνα ο Τίγρης και αυτοί ψάχνουν να βρούνε πόσο κάνει ο άλλος, από το Μάλμε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (07-10-21)
Εγώ μίλησα με φιλαράκι χτες αε6η μου είπε "ε βέβαια αφού μπλέχτηκε κι εκεί ο πρωθυπουργός της χώρας ο Μαρινάκης".
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (08-10-21)
Ουτε γηπεδο δεν τους αφηνουμε να κανουν.Τους φοβομαστε!!
Μιλόγιεβιτς τέλος, θα αναλάβει ομάδα στη Σ.Αραβία απ' ό,τι φαίνεται.
drizzt (10-10-21)
ποιος ξέρει τι θα είδε
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Oberon (09-10-21)
Oberon (09-10-21)
Ο Μαρινάκης το έκανε.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Ειδε κι αυτος το χρωμα του χρηματς και πηγε Αραβια.Σε 2 χρονια θα γυρισει,οπως ο Λουτσεσκου και θα τον εμφανιζουν ηρωα.
Νομίζω απλά πρόλαβε κι έφυγε πριν τον στείλουν, εκτός και αν πιστεύει κανείς πως ο τίγρης θεωρεί σημαντικό τον προπονητή.
Oberon (10-10-21), panahs7 (10-10-21), pirateeeeeee (10-10-21)
Μα ήρθε από την Αραβία και τα λεφτά, αν ήταν αυτός ο σκοπός του θα έμενε εκεί. Επίσης, κάποια πουλάκια λένε ότι τα δημοσιεύματα είναι από την Σερβία χωρίς καμία αναφορά σε πηγή ότι βρίσκεται σε συζητήσεις. Η ομάδα που υποτίθεται τον θέλει είναι 2η και ο προπονητής της βγήκε ο καλύτερος του πρωταθλήματος. Μούφα μοιάζει η φάση από τις Κούλες.
Ποια Αραβια; Στον Ερυθρο Αστερα δεν ηταν;;
voskos_7 (11-10-21)
Πήραν τον Γιαννίκη τελικά. ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΚΗ!!!Ο οποίος για να μην είχε βρει ομάδα μέχρι τώρα, που υποτίθεται ήταν το "hot" όνομα της περσινής σεζόν, είναι άλλη μία απόδειξη ότι περίμενε να βρουν τρόπο να φάνε τον Μιλόγεβιτς.
drizzt (11-10-21), pirateeeeeee (11-10-21)
Η έκπληξη δεν είναι ότι παίρνουν το Γιαννίκη αλλά ότι δεν παίρνουν το Μανώλο.
Oberon (11-10-21)
Εντωμεταξυ πώς γινεται και ολοι οι προπονητες που παιρνουν οι αλλοι να παιζουν φουλ επιθετικο και ομορφο ποδοσφαιρο;;;
chainsaw (11-10-21), pirateeeeeee (11-10-21)
Να πούμε κι ένα μπράβο στην ΠΑΕ Κούλα για την ωραία κίνηση που έκανε σε συνεργασία με φιλοζωική, να βγουν οι παίκτες με ένα αδέσποτο κουτάβι αγκαλιά ο καθένας, ώστε να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για υιοθεσίες.
drizzt (18-10-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-10-21), voskos_7 (18-10-21)
Τον Μάνταλο βρέθηκε κανεις να τον υιοθετήσει;
panahs7 (18-10-21)
Bookmarks