chainsaw (03-12-20), drizzt (03-12-20), giovanni#10 (03-12-20), panahs7 (03-12-20)
Σχολιο στο gazetta
"ας μην μιλάνε οι ολυμπιακοί για ευρώπη! εαν παίζατε με μπραγκα αποψε δεν θα σταμάταγε στα 4"
...Μάλιοτα
chainsaw (03-12-20), drizzt (03-12-20), giovanni#10 (03-12-20), panahs7 (03-12-20)
Πάντως τη Μαρσέιγ στο ναό την κερδίσαμε και είναι ΠΟΛΥ καλύτερη ομάδα από τη Μπράγκα.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
BrazHlias (06-12-20), giovanni#10 (03-12-20), SIRSOULIS (03-12-20)
δεν συγκρινω την Αεκ με τον ολυμπιακο. πολλα σκαλοπατια μας χωριζουν. ουτε ειπα οτι ξεφτιλιστηκαμε εμεις στην Ευρωπη.
Με αφορμη τον σημερινο αγωνα εγω απλα λεω ο φετινος ολυμπιακος οπως τον εχουμε δει ως τωρα θα νικουσε την μπραγκα?
και το λεω γιατι θεωρω οτι πανω κατω δεν ειμαστε και κατι πολυ παραπανω επιπεδο απο μια ομαδα σαν την μπραγκα. που δεν ειναι καμια ομαδουλα.ειναι ενος επιπεδου καλου Γιουροπα.
hang your demons
BrazHlias (06-12-20), giovanni#10 (03-12-20), panahs7 (03-12-20)
Τί ψάχνεις στο gazetta; Τα γράφουνε και εδώ Ολυμπιακοί, μόνο και μόνο για να πούνε κάτι για το Μαρινάκη...
Δε μετράς εσύ: Περιμένεις τον Σαντοριναίο να ενημερωθείς...
Πίστεψε λίγο παραπάνω σε αυτό που διαβάζεις - συμβαίνει τώρα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η αεξ ειναι παρα πολυ κακη ομαδα. Εντελως μπουρδελο.
voskos_7 (04-12-20)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
giovanni#10 (03-12-20), Gtakis (03-12-20), panahs7 (03-12-20), redbaron (03-12-20), voskos_7 (03-12-20)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Θα τερματίσουν κάτω και από τη ζόρια...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Να επισημάνουμε και την φοβερή εκτελεστική δεινότητα του Ολιβέιρα στο 2-1, όπου περνάει τον τερματοφύλακα κι αντί να πλασάρει με το αριστερό, κάνει στροφή πιρουέτα 180 μοίρες στον εαυτό του για να την φέρει στο δεξί, το σίγουρο. Μάρβελους, έξελεντ, φάμπουλους. Γες, ιτ ιζ.
panahs7 (04-12-20)
Εμείς δεν έχουμε ένα παίκτη σαν το Νέλσον Ολιβέιρα.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
panahs7 (04-12-20)
Τρεις βαθμους εχει η Αεκ στον ομιλο, τρεις και ο Ολυμπιακος. Δεν καταλαβαινω πως εχετε το θρασσος να κοροιδευετε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Σήμερα τελείωσε το πρωταθλημα μάγκες. Δεν αντέχουν τις φάπες στην Ευρώπη τα παιδιά. Έτσι κατάστράφηκαν όταν πήραν 0 βαθμούς στο τσου λου προπερσι
Εγω ελεγα να το τελειωναμε το πρωταθλημα σε δεκα μερες μονοι μας στο οακα.
Bookmarks