voskos_7 (23-09-20)
τους μπηκε πολυ βαθια σημερα λεμε, εφτασε μεχρι τον οισοφαγο η πουτσ@ απο τον προμηθεα, ευελεπιστουμε και σε κατι αντιστοιχο αυριο απο την σεν γκαλεν....!!! Οπως και να το κανουμε ειναι διαφορετικο αν εισαι κουλα...!!!![]()
![]()
voskos_7 (23-09-20)
Είχαν μείνει στα πανηγύρια από τη νίκη με το βάζελο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Έχει στο f8 καμιά καλύτερη ομάδα από τον προμυθέα;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Όχι... Μου κάνει εντύπωση που βρήκανε και 4η - όχι 8.
Χάσανε γιατί ο κόσμος ήθελε να δει μπάλα αύριο - πρώτοι εδώ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
differance (23-09-20), flessanto (23-09-20)
Δεν είχαμε ποτέ ομάδα στη χειροσφαίριση. Τι χαίρονται τα βόδια?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (23-09-20)
Παίρνουν και σε ένα ακόμα: στο υποβρύχιο παίξιμο του πούτσου
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
BrazHlias (23-09-20), pirateeeeeee (23-09-20), voskos_7 (24-09-20)
0-1 η Κούλα στο 70' μετά από χαμένο πέναλτι και γκολ στο ριμπάουντ.
edit: πέρασαν και τώρα παίζουν με Βόλφσμπουργκ
περασανε αυτοι ε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Οου γες.
Βλέπω την αεκ, αυτή η Λαμία δεν είχε μια εμφάνιση τερματοφύλακα να δώσει στο τέρμα της και φοράει ίδια εμφάνιση με τους υπολοιπους;
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αφου δεν του βγαινει καλα η σεζον του Παοκ, μηπως ειναι ωρα να αρχισουμε να ζηλευουμε τους παιχτες της Αεκ;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (28-09-20)
Καλα ρε λαμογια, δεν ντρεπεστε λιγο. Τα εχετε γαμησει ολα και δεν μιλαει κανενας.
Ποιανου τα λεφτα δινετε γαμω το σπιτακι σας και για ποιο λογο;
Τους χτισατε ολοκληρο γηπεδο μπασκετ και τους δωσατε αλλα 650 χιλιαρικα για να κανει το κομματι του ο προεδρος της κουλας;
Επιχορήγηση ύψους 450.000 ευρώ στην ΑΕΚ από το Υπ. Αθλητισμού για το Final 8
Μετά την Περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Αθλητισμού ενέκρινε κονδύλι για την ΑΕΚ, ως έκτακτη επιχορήγηση για τη διοργάνωση του Final 8 του BCL.
Οικονομική βοήθεια στην ΑΕΚ και από το Υπουργείο Αθλητισμού, για τη διοργάνωση του Final 8 του Basketball Champions League.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (1/10) ανακοινώθηκε στο «diavgeia.gov.gr», πως το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ενέκρινε το ποσό ύψους 450.000 ευρώ ως έκτακτη επιχορήγηση στους «κιτρινόμαυρους» για τη διοργάνωση του τουρνουά.
Μερικές ημέρες νωρίτερα, η [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] ύψους περίπου 180.000 ευρώ για τον ίδιο σκοπό.
https://www.sport-fm.gr/article/basket/BCL/epixorigisi-upsous-450-000-eurw-stin-aek-apo-to-up-athlitismou-gia-to/4131519
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (01-10-20)
Η Περιφέρεια είχε αρχικά απορριψει το αίτημα της Αεκ, αλλά στη δεύτερη ψηφοφορια τα μέλη του σχήματος της κυρίας Δουρου, τα οποία είχαν ψηφίσει κατά, για κάποιο λόγο δεν παρέστησαν στην ψηφοφορία.
Οι Γερμανοί έχουν κατέβει με την άμυνα πάνω απ' τη σέντρα και πρεσάρουν. Βλέπω να τους κάνει κάνα χουνέρι η Κούλα στην κόντρα.
Πέναλτι για την Κούλα!
...το έχασαν οι μαλάκες!![]()
Bookmarks