Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο ηθικό από τις βιομηχανικές μονάδες του Τίγρη σε κατοικησιμες περιοχές στη Δραπετσώνα και στο Κερατσίνι; Εγώ δυσκολεύομαι, μπορώ να πω.
estai (16-07-20)
Zηλεύετε. Ζηλεύετε το νέο γήπεδο της αεκ που δε ξανάγινε κι επίσης ζηλεύετε την μαγκιά του τίγρη που δεν έκανε ένσταση στον παοκ.
Είναι αλλιώς να είσαι αεξ.
Rena (16-07-20)
Έκανα κι εγώ subscribe για να παρακολουθώ σε κανάλι στο yt την εξέλιξη των εργασιών στη νέα γηπεδάρα της αεκ.
giovanni#10 (16-07-20), Rena (16-07-20)
Mάλλον Ταγίπ Ερντογάν Γενί Τζαμί θα πρέπει να το ονομάσουν (ή κάπως έτσι)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Είναι διαφορετικό να έισαι το πουτανάκι του Ρώσου μωρή δικέφαλη φιλιπινεζα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
BrazHlias (17-07-20), pirateeeeeee (17-07-20)
Κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους αυτοί. Σιγά μην έγιναν ξαφνικά «ηθικοί»
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
pirateeeeeee (17-07-20)
Ξερναω με τα σημετινα πρωτοσελιδα για τους πεστεκατω.
chainsaw (17-07-20)
Είναι αλλιώς να είσαι αεκ. Με ένα διάλλειμα, το '18, εκεί το τσιμπήσαμε το πρωταθληματάκι στα δικαστήρια.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Απο την στιγμη που ειχαν ενημερωθει οτι υπηρχαν ληγμενα δελτια υγειας πριν απο την εναρξη του ματς, σκηνοθετησαν και την αναλογη συνεχεια...!!! Σου λεει σε περιπτωση ισοπαλιας θα φερουμε στη δημοσιοτητα το ζητημα, αλλα δεν θα κανουμε ενσταση για να φανει οτι ειμαστε πολυ υπερανω....Τα ταιριαξαν και μεταξυ τους κι ολα ωραια...!!!Ετσι κι αλλιως η γυφτουλες του βορρα δεν θα ειχαν κανενα απολυτως προβλημα...Προβληματικη ομαδα ειναι (μια ζωη ηταν δλδ), ολη η χρονια τους πηγε σκ@τ@, πολυιοδιοκτησιες που ηρθαν στο φως, υποβιβασμοι που δεν εγιναν, ε αλλη μια κηλιδα στην βρωμερη ιστορια τους δεν θα τους εκανε να δειχουν χειοροτεροι απ'οτι ηδη ειναι....!!! Η κουλα δε απ'την αλλη για να δειξει ποσο ηθικη ειναι, της εχει μεινει τεραστιο κομπλεξ απο το 2008 οπου εκαναν το γυρο του θριαμβου σαν ηθικοι πρωταθλητες, τους ειχε μπει πολυ βαθια το γκολ του μητρογλου, επιζητουσε κατι τετοιο, για να φανει για ακομη μια φορα ποσο για λυπηση ειναι....!!
γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ψεύτης και πονηρός
+
![]()
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
BrazHlias (17-07-20), differance (17-07-20), drizzt (17-07-20), estai (17-07-20), giovanni#10 (17-07-20), Rena (17-07-20), sabar77 (17-07-20), sk12072 (17-07-20)
Σύμφωνα με πηγές η αεκ κατέθεσε ένσταση αφού διάβασε ποστ του πειρατή στο red-dna.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
pirateeeeeee (17-07-20)
chainsaw (17-07-20)
Ακούω ραδιόφωνα Θεσσαλονίκη και αυτό που προκύπτει από τους φίλους του παοκ και τους εκφωνητάς είναι πως ο Ολυμπιακός φταίει για τα δελτία υγείας τους.
Επειδή, λένε, πως άμα ήταν ο Μαρινάκης θα έκανε ένσταση. Πολύ βαθύ....δε μπορώ να το κατανοήσω.
Οι περισσότερες δε, αρδίτσες, παλλακίδες του λεοπαρδαλέ, σαδομαζοχέ τίγρη, μας επισημαίνουν το πόσο Άντρας είναι.
flessanto (18-07-20)
Ε βέβαια τα δικά μας τα μοσχάρια δεν πήραν χαμπάρι ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε με ληγμένα δελτία τους καρφώσουν μία προσφυγή να τρέχουν και να μη φτάνουν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μονο οι διαιτητες εχουν προσβαση στα δελτια υγειας και των δυο ομαδων, κανεις αλλος,
Bookmarks