Tην έκλεισα και αυτή τη μεταγραφή.
Πάμε παρακάτω.![]()
Στα social media αντί να πανηγυρίζουν που πήραν τίτλο βλέπω ατάκες τύπου "καλή δύναμη σε εμάς τους αεκτζήδες" λόγω του ότι ο ένας εγκαταλείπει μετά τον άλλο. Έχει εμποτιστεί το DNA τους με Μάρθα Βούρτση-Ελένη Χατζηαργύρη. ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΗΡΑΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ.
Tην έκλεισα και αυτή τη μεταγραφή.
Πάμε παρακάτω.![]()
Χαχχαχα Καιπερς κράζει αεκ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πήγαν και πλήρωσαν τον έργοτέλη χωρίς καν να χουν συμφωνήσει με τον παίχτη , ο οποίος και δε θέλει να παει.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Oποιον θελουν τον παιρνουν. Δε χρειαζεται να θελει και ο αλλος. Μονο αυτοι.
Ουτε ο Λαζαρος ελεγε τυχαια για εκβιασμους, ουτε ο Χιμενεθ εφυγε τρεχοντας για τη Β' Ισπανιας, πακετο με τον Αραουχο. Τιμια νικαιωτικη διαπραγματευση. Κριμα που μπηκε το καλοκαιρι και ο Τιγρης δε χρησιμοποιει τα κασκολ του.
Εγώ απορώ πως με τόσες καταγγελίες δε κουνιεται φύλο
Τελικά κατι ειναι πολυ σαπιο στο βασίλειο του Τιγρουλη.
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giovanni#10 (28-05-18)
Ο Μελισσανίδης δίνει στον Κάιπερς 30 χιλιάδες ευρώ!
Η «επανάσταση» του Κάιπερς έχει… 30.000 λόγους! Δεν... τρελάθηκε με τις δηλώσεις του «τινάζοντας στον αέρα» την συμφωνία ΑΕΚ-Εργοτέλη. «Απασφάλισε» με το συμβόλαιο που του πρόσφερε η πρωταθλήτρια. Αποφασισμένος να το πάει στα άκρα, τι φοβάται η Ένωση περισσότερο από το «κάζο» και γιατί ο Εργοτέλης επιτέθηκε στον παίκτη και τον μάνατζερ του!
30.000€ ο λεφτάς ο τίγραρος![]()
![]()
Γιατί δεν του δώσανε τον βασικό μισθό βασικά;
Ξηλώθηκε...
Υποτίθεται, πως ο Εργοτέλης ζητούσε 500 χιλιάρικα.
Να έκανε τόσο μεγάλη πρόταση ο γάτος στην ομάδα του Bέλγου;;
Σοβαρά τωρα ....;;;
Θα μου πεις εδώ ο Μπακασετας παίρνει 100.000 και θεωρείται μεγάλο συμβόλαιο.....
flessanto (28-05-18)
Που σας φαίνεται το παράδοξο; αν δώσει συμβόλαια πως θα πληρώσει τους τραμπουκους του;
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flessanto (29-05-18)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
BrazHlias (29-05-18), vasilis-thrylos7 (29-05-18)
Δε μου εμφανίζει τίποτα - τουλάχιστον από το κινητό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μα φαίνεται πεντακάθαρα.
Bookmarks