BrazHlias (02-04-18)
Η καταντια τους ειναι οτι μαζεψαν σε ντερμπι-φιεστα τιτλου 30.000 κοσμο. Κατα τ'αλλα ωραιοι χθες οι Αραουχο, λαζαρος. Οι μονοι παικτες της Αεκ με καλη τεχνικη καταρτιση.
BrazHlias (02-04-18)
24 χρονια...ημουνα νιος και γερασα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Rena (02-04-18)
A, εντάξει. Τους βλέπω να κάνουν 4 ήττες στα επόμενα παιχνίδια![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Με την ευκαιρία να πω κι εγώ τη χαζομάρα μου για την κουλα.
Μπάλα μπορεί να μην παίζει, ρόστερ ιδιαίτερο μπορεί να μην έχει αλλά μαζί με τον Ατρόμητο σε αντίθεση με τους υπόλοιπους θύμιζε ποδοσφαιρική ομάδα. Χαμηλού επιπέδου αλλά προσπαθούσε κάτι να παίξει. Κακό θέαμα, φτωχή τεχνική; Πιθανότατα. Αλλά έπαιξε τουλάχιστον κανονικό ποδόσφαιρο, έστω και κακό και όχι τουρλουμπούκι.
Προσωπική άποψη.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Και γαμιέται κιόλας η αεκ και η τουρκία, μην το ξεχνάμε κι αυτό μέρες που είναι...
There is a Dude in town
BrazHlias (03-04-18)
Συμφωνω οτι η κουλα επαιξε κανονικο ποδοσφαιρο. Συμφωνω οτι οι αλλοι δεν επαιξαν καν κανονικο ποδοσφαιρο. Συμφωνω οτι η κουλα επαιξε κακο κανονικο ποδοσφαιρο. Συμφωνω οτι γαμιεται.
Ο νέος κριστιανο διαβάζω για τον χριστοδουλόπουλο της αεκ και αναρωτιομουν αν αρχισαν αν τη δουλευουν στη μουρη της. Τι κριστιανο και ασλάνη αναρωτιόμουν. Κομμωτή ψάχνουν; Μετά κατάλαβα τον ροναλδο. Αν και δεν έπεσα και μακριά στην πρώτη εκτίμηση.![]()
Δεν υπάρχει η σεζόν που κάνει ο τύπος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Eχει αστρο αυτη η ομαδα. Μπραβο τους, γιατι κανουν υπερβασεις συνεχως. Ποσα και ποσα γκολ εχει βαλει στα τελευταια λεπτα. Μου θυμιζει λιγο το βαζελο του 2003-2004. Φυσικα και οι 2 αυτες ομαδες θα εχουν αναλογη συνεχεια τις επομενες σεζον! Μια χρονια διαρκει η ζωη τους.
flessanto (21-04-18)
Παρά τρίχα γλίτωσαν τον αποκλεισμό πάντως. Ο Λάζαρους μ' αυτά που κάνει βλέπω να το τσιμπάει το συμβόλαιο του Βαγγέλα.
Αυτό το γυριστό αν το είχε κάνει ο Οφόε θα κατέληγε έτσι.
![]()
flessanto (21-04-18)
κοντευει 32 ομως. Εχω γραψει στο θεμα των μεταγραφων πως θα τον ηθελα για αλλαγη, σε συνδιασμο με οτι οτι αποδυναμωνουμε και τον αντιπαλο. Αν ομως γινει κινηση πρεπει να γινει με καποιο λογικο ποσο.
Ο μελισσανιδης ειναι σιγουρα τυπος που δεν θα μπει σε πλειστηριαμους. Τοσα δινω κι αμα θες θα του πει. Ομως εμεις αν του δωσουμε "ηγετικο" συμβολαιο, θα ειναι κακο απο πολλες αποψεις.
Εμενα μια μετριοτητα μου φαινεται ρε παιδια. Μπας και ειναι τοσο παιχταρας κι εγω ειμαι κομπλεξικος και δεν το βλεπω;
Κατ' αρχήν ξεκινάω με το ότι και μένα δεν με τρελαίνει για βασικούρα, θα τον ήθελα για μπακ-απ σίγουρα όμως. Απλά λες 2 πράγματα που δεν ισχύουν, αφενός μόλις μπήκε στα 31 (19/12/86) και αφετέρου δεν υπάρχει Μελισσανίδης, το συμβόλαιο του λήγει σε 2 μήνες, συνεχίζει όπου γουστάρει.
Ενταξει ρε μαν, δεν ειναι και ανηλικος. Ειναι 31 ετων και 4 μηνων και ειπα κοντευει τα 32.
Πιθανον να ειναι και το σωστο να μην παρει πολλα λεφτα επειδη εκανε μια καλη σεζον. Βεβαια ολα αυτα ειναι σχετικα, αλλα κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να του δωσουμε 800 χιλιαρικα συμβολαιο ξερω'γω.
panahs7 (19-04-18)
flessanto (21-04-18)
Bookmarks