BrazHlias (02-01-18)
αυτοι πηγαν για προπονηση λεει σε οικοπεδο που ΘΑ γινει ΚΑΠΟΙΑ στιγμη γηπεδο της Αεκ..Τι ζουμε ρε σ'αυτην τη ξωτικη χωρα!
BrazHlias (02-01-18)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Πραγματικά.. τί "Αγιά Σοφιά" ρε πστη μ... σιγά μην ανοίξει και καντίνα με βρώμικα ακριβώς απέναντι με όνομα "το Μπλε Τζαμί".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
H AEΞάρα δυσκολεύεται απέναντι στον ΠΑΣ που αγωνίζεται με 10 παίχτες από το 60'.
2:1 το σκορ και πάμε για χιτσκοκικό φινάλε στο ΟΑΚΑ.
EDIT: 3:1 στο 89' και τέλος
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Το καθάρισαν.
Δεν έδωσε και πέναλτι, ο κόρακας, στον Πας στο 0-0.
Πότε παίζουμε μ' αυτά τα στράκια;
drizzt (14-01-18), thelastbaron (14-01-18)
Να λοιπόν που η μοίρα τους τα έφερε έτσι ώστε μέσα σε 1 μήνα να παίζουν όλους τους στόχους της σεζόν. Τους 2 που είναι και οι ρεαλιστικοί, θα τους παίξουν απέναντι μας μέσα σε 15 μέρες. Γ..μηστε τα τα π..τανάκια! Δεν υπάρχουν άλλα αποτελέσματα, τελειώστε τους από Φεβρουάριο. Κι όποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του.
drizzt (16-01-18), Red&White-Nick-7 (15-01-18), SAF-7- (15-01-18)
Αυτό το παπάρι ο Βράνιες που συχνά πυκνά πούλαγε οπαδιλίκι βρίζοντας τον Ολυμπιακό, έφυγε μόνος του και τους κρέμασε και τώρα ψάχνουν στόπερ. Δεν σας χάλασε πουστράκια.
drizzt (17-01-18), Red&White-Nick-7 (17-01-18), SAF-7- (17-01-18)
Εχει ακομα 1,5 χρονο συμβολαιο και κανει τετοιες μαγκιες;;;
Πιο χαζος απο οτι φαινοταν ειναι τελικα.
Ωραίος!![]()
Εγώ πίστευω όλα αυτά είναι πλεκτάνη. Ο Βράνιες έχει δεθεί ανεπανάληπτα με τον κόσμο της κούλας μέσα σε ένα χρόνο και δε θα γινόταν ποτέ προδότης για μερικά ψωροεκατομμύρια....![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks