Μπα σε καλό σας...
![]()
Μπα σε καλό σας...
![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Κουρειον εχουν,κουρειο εχουν οι απλοι θνητοι,ολοι ισα κι ομοια με την διαφορετικη αεκ γιναμε εδω μεσα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΚΟΥΡΕΙΟ;;;
*****8.23*****
τις κυριακες το πρωι θα ψαλεται κ ο ακαθηστος υμνος???
ο πατριαρχης θα αλλαξει την φυσικη του εδρα απο αυτη της κωνσταντινουπολης σε αυτη της new filadelfias?
οι γυναικες στο γηπεδο θα μπαινουν με παντελονι ή απεξω θα εχει φουστες οπως σε αλλες μονες ωστε να τις φοραν απο πανω οι απιστες?
σε καθε γκολ της αεκ θα αναβουν καπνογονα ή λιβανιστηρια?
τα συνθηματα ολα θα ειναι σε βυζαντινη μελωδια?
ο εξαδαχτυλος αν εμφανιστει θα πληρωσει κ αυτος εισητηριο?
Ε,μωρέ εντάξει... Πόσα λεφτά να χρειάζεται ένα κουρείο και ένα παραδοσιακό καφενείο για να χτιστεί;
Θα τους βάλει και μια οθονάρα ... 16 ίντσεςο Τίγραρος και θα θαυμάζουν εκεί τους αγώνες της μάνας ΑΕΓΚ!
Να 'στε καλά ρε αεκάκια μας κάνετε και γελάμε...
+ CΤΑ ΟΡΗ CΤΑ ΑΓΡΙΑ ΒΟΥΝΑ +
Α ρε μανα Αεκ δωσε πονο.....Και εξω απο το γηπεδο σαλεπι, καστανα, λατερνες, Παντελης Θαλασσινος θα ακουγεται παντου. Ειλικρινα ανυπομονω να φτιαχτει αυτο το εκτρωμα, θα γελασουν και τα μπετα.
*****8.23*****
dtakis80 (07-11-13)
Τα σμυρνέικα τραγούδια
ποιος σου τα `μαθεεεε
να τα λες και να δακρύζεις
της καρδιάς μου ανθέ..............
ΑΕΚ!
*****8.23*****
+ΕΡΧΟΜΑCΤΕ+
Cobain_7 (07-11-13), differance (07-11-13), IERO (08-11-13), Kaine (08-11-13), kouzoulo (07-11-13), Red&White-Nick-7 (08-11-13)
Red&White-Nick-7 (07-11-13)
Για την ακρίβεια, τα κονδύλια που έχουν διατεθεί για την ενίσχυση αθλητικών δραστηριοτήτων και την κατασκευή υποδομών, ανήκαν στις προηγούμενες προγραμματικές περιόδους (μέχρι και το 2006) και αν υπάρχουν ακόμη, έπρεπε να έχουν ανακληθεί. Αυτή η "δικαιολογία", δεν υφίσταται, στο παραμικρό.
ΑΝ φτιαχτεί - δεν το λέω εγώ, ο Τίγρης το είπε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks