ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-11-13), sirkostas (07-11-13)
Ειναι ξεφτιλα μεγιστη να προβαλλουν ταχα μου συναισθημα για την ιστορικη διαδρομη του σωματειου τους, οταν στην πραγματικοτητα το χρησιμοποιουν για εμπορικους σκοπους εμφανιζοντας μια καρακιτρινη αηδια, ενα καρακιτσαριο. Παπαρια διαφορετικο ειναι να εισαι αεκ, εχουν ανεχτει (και εχουν γουσταρει-αναλογα με το αν επαιρναν τιτλους) τα μεγαλυτερα λαμογια να τους διοικουν, εχουν εξισου ανεγκεφαλα χουλιγκανια με ολους τους υπολοιπους και αυτοι που δεν ειναι χουλιγκανια ειναι απλα γραφικοι.
*****8.23*****
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-11-13), sirkostas (07-11-13)
Faithful (07-11-13)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Για να τα λέμε όλα, τα λεφτά που δόθηκαν από την περιφέρεια δεν ήταν λεφτά του δημοσίου, αλλά κοινοτικά κονδύλια που προοριζόταν για έργα ανάπτυξης.
Θα μου πείτε, θα μπορούσαν να δοθούν αλλού. Ναι, θα μπορούσαν, αλλά με το γράμμα του νόμου, η περιφέρεια δικαιούνταν να τα δώσει για να φτιαχτεί το γήπεδο.
sirkostas (07-11-13)
Αληθεύει πως πριν από κάθε αγώνα θα προβάλλεται "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ" από γιγαντο-οθόνες για να "φτιάχνεται" ο λαός της ΑΕΚ;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
nbqgr (07-11-13)
Το Καραισκάκη είναι Μαργαρίτα. Σε βυζαντινή βερσιόν.
Ωραίο μεν, γραφικό δε.
Ειδικά αυτό με τις θύρες που θα έχουν το όνομα πόλεων της Μικρασίας...πιο καλτ πεθαίνεις!
Θα πηγαίνει ο αεκτζής στο γήπεδο και θα ψάχνει αν θα κάθεται στη...Σαμψούντα ή στο Ικόνιο!
Μη χέσω δηλαδή.
Για να μη παρεξηγηθώ, χαίρομαι που κάνουν γήπεδο και μακάρι να κάνουν όλες οι ομάδες. Μόνο έτσι θα δούμε μια μικρή αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-11-13)
Και τα δύο γήπεδα είναι ίδια κατηγορία στη κλίμακα της Ουέφα. Κατηγορία 4. Στη 5 που είναι κι η ανώτερη μπαίνεις αν η χωρητικότητα ξεπερνάει τις 55 (περίπου, δεν είμαι απόλυτα βέβαιος για το νούμερο) χιλιάδες θέσεις.
Και βέβαια το γήπεδο της ΑΕΚ θα έχει ορισμένα σημεία πιο σύγχρονα από το Καραϊσκάκη, αφού είναι 10 χρόνια νεώτερο.
Σίγουρα πάντως το Καραϊσκάκη θυμίζει 100% ποδοσφαιρικό γήπεδο, ενώ αυτό της ΑΕΚ είναι ο Ναός του Κιτς.
AXAXAXAXAXAAXΜου έφυγε η μπύρα από τα ρουθούνια... ΗΔΗ είναι 20 μύρια του Σγουρού προς τα κει να προσκηνύσουν την Αγια Σοφιά... και εδώ είμαστε και θυμηθείτε με. ΑΝ και ΟΤΑΝ ξεκινήσει, θα σταματήσει -λογικό- και θα είναι με το χέρι στη ζητιανιά για τα υπόλοιπα λεφτά. ΟΛΟ το κράτος θα το φτιάξει, υπογραφή ο τύπος.
There is a Dude in town
Πέρα από την πλάκα τώρα... η όλη πορεία της Αεγκάρας δεν σας θυμίζει τα Πάθη του Χριστού; Όλη τους η ζωή μια μεγαλοβδομάδα είναι και περιμένουν μάταια την Ανάσταση. Όταν βλέπετε αεκτζή δεν νομίζετε πως είναι Μεγάλη Παρασκευή;
Ευλογημένη ομάδα, πράγματι...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
kouzoulo (07-11-13)
Σε πιάνω ανιστόρητη τύπισσα. Δε μου διάβασες σήμερα και θα σου κατεβάσω τον βαθμό. Η αρχική ομάδα η οποία ιδρύθηκε από τους πρόσφυγες ήταν η Περα Κλουμπ, υπάρχει ακόμη, εδρεύει στους Αμπελόκηπους κι έχει τμήματα σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο κλπ κλπ τα οποία παίζουν τοπικά στην Αθήνα. Και ναι, τα χρώματα της Πέρα Κλουμπ είναι το μαύρο και κίτρινο, και το σήμα ο δικέφαλος αετός. Το σίχαμ που βγήκε από τη Πέρα Κλουμπ ήταν κάποιοι που διασπάστηκαν γιατί από τη μάνα τους ήταν γυναικωτοί και άσχημοι.
Καμία αεκ δεν προέρχεται από την Πόλη. Μπάσταρδο των αμπελοκήπων είναι.
There is a Dude in town
Cobain_7 (07-11-13), Faithful (07-11-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-11-13), Kaine (08-11-13), nikos7 (07-11-13)
Και κανονικά πρέπει να πάρουν τον Κωστένογλου μόλις μπουν στο νέο γήπεδο.
Kαι να ο πρωτος παικτης που θα φερουν μολις χτιστει το νεο γηπεδο
Ο θεος ειναι πιστος ...στην Αεκ υποθετω.
Η Χόφενχαϊμ βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας στηριζόμενη εν πολλοίς στον στον Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο οποίος έχει πετύχει μέχρι στιγμής 7 γκολ.
Ο Βραζιλιάνος μέσος, όπως οι περισσότεροι συμπατριώτες του έτσι και εκείνος δηλώνει θρήσκος.
Μάλιστα έχει "χτυπήσει" ένα τατουάζ στον θώρακα του, όπου αναγράφεται στα ελληνικά πως "ο Θεός είναι πιστός".
Απο sport24
Bookmarks