Σκέφτεται πιο πολύ από ποτέ να γυρίσει στην πατρίδα του ο Ομπρελίν (σωστά το έγραψα), όπως λέει ο μάνατζερ του. Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Σκέφτεται πιο πολύ από ποτέ να γυρίσει στην πατρίδα του ο Ομπρελίν (σωστά το έγραψα), όπως λέει ο μάνατζερ του. Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο.
Nikolaos_Kokkinos (29-06-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τα λέγαμε, πριν βγουν..."Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΝΕΔΑ: ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ"
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (29-06-24)
"Δεν διοικείτε εσείς την ΑΕΚ..."
Nikolaos_Kokkinos (30-06-24)
πανε για γ εθνικη τους διελυσε ο θρυλος για ακομα μια φορα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ανανεώνει ο φερελπις αμραμπατ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εγώ πιστευω θα χτυπήσουν και τον Μπα μου κυκλοφορεί ελεύθερος
Μπα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τοσα χρονια ο Σισε ηταν "σιχαματα" τωρα που κιτρινιζει σιγα σιγα γινεται καλος, δυνατος, εμπειρος !!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΓΥΦΤΟΙ / ΞΥΠΟΛΙΤΟΙ / ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ / ΜΠΟΚΟΤΕΣ ΚΟΥΛΕΣ
chainsaw (02-07-24)
Θα τον κόψουν στα ιατρικά και θα πάρουν τον Μπα.
maniak7 (02-07-24)
Έχουν Σιμάνσκι, Μήτογλου, Άμραμπατ... Δεν μπορούν να κόψουν κανέναν.
Μεταγραφαρα η ΑΕΚ. Έκλεισε Ρομπέρτο Περέιρα.
Δεν είναι ωραίο το δούλεμα από τώρα, όμως. Περίμενε να μαζευτούν όλοι και όποιος μείνει από τους παλιούς και από τον Αύγουστο, θα τα πούμε...
maniak7 (02-07-24)
Όχι και μεταγραφάρα ο Βένγκα.Πέρυσι δεν βλεπόταν ο μέχρι το 2023 πολύ καλός Αργεντίνος.Καλή μεταγραφή και μέχρι εκεί.
Από τους δύο Περέιρα Αργεντίνους που ήξερα, αυτός ήταν ο τρίτος...
Ακολουθούν τα χνάρια μας σε αυτο το κομμάτι.
Παίκτης που κάποτε ήταν παικτάρα, βούλιαξε η απόδοση του μαζί και η αξία του και απλά ποντάρουν σε αναγέννηση στην Ελλάδα.
Bookmarks