Έχουν αλλάξει επίπεδο από τότε και οι συνθήκες δεν είναι οι ίδιες: Απλά τώρα, που δεν έχει γήπεδο ο βάζελος δεν θα τερματίζει μέσο όρο 15 βαθμούς κάτω από την κορυφή στην πενταετία, αλλά 10.
Παιδιά,η κούλα υπήρξε περίοδος που διοικούνταν από τον Παππά ο οποίος είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ επιχειρηματικό κεφάλαιο στην παγκόσμια ναυτιλία και θυμάστε την αγωνιστική της κατάσταση.Τώρα που υποτίθεται πως την πήρε ένα εύπορο λαμόγιο που είναι συνηθισμένο στις φάπες ακόμα και στον τομέα του τι περιμένετε πως θα συμβεί;
Έχουν αλλάξει επίπεδο από τότε και οι συνθήκες δεν είναι οι ίδιες: Απλά τώρα, που δεν έχει γήπεδο ο βάζελος δεν θα τερματίζει μέσο όρο 15 βαθμούς κάτω από την κορυφή στην πενταετία, αλλά 10.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν πιστεύω στα μάτια μου με αυτά που διαβάζω για τον Μελισσανίδη απο το πρωί.Μεγάλος ευεργέτης της αεκ,Μελισσανίδης αρίνα κλπ.Μιλάμε για τον άνθρωπο που τους έριξε γ'έθνική,έχει μαζέψει οτι 3-4-5άρα υπάρχει απο εμάς,Πήρε 2 πρωταθλήματα στα 13 χρόνια κυρίως λόγο δικών μας προβλημάτων και έχει παίξει σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης 3 φορές.(την μια έκανε ρεκόρ με 0 βαθμούς στο Τσ.Λ,την άλλη βγήκε τελευταία στον όμιλο του Γιουρόπα και μια πέρασε στους 32 του Γιουρόπα και αποκλείστηκε απο την Ντιναμό)
Τα παραπάνω επιτέυγματα σίγουρα θα ήταν αξιόλογα και θα μιλούσαμε για έναν μεγάλο ευεργέτη αν μιλάγαμε για κανέναν Αστέρα Τρίπολη η κανάν ΟΦΗ.Αν θέλεις να θεωρείσαι μεγάλη ομάδα γίνεσαι ρεζίλι με αυτά που γράφεις.
Εσύ, που μας γράφεις όλες αυτές τις εξυπνάδες, έχεις πρωτάθλημα τρίτης και δεύτερης κατηγορίας;;;
AntonisPav (10-06-24), drizzt (10-06-24), Hydra (11-06-24), maniak7 (10-06-24), panahs7 (10-06-24)
"Η πρώτη αλλαγή στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι η πρόσληψη του Κώστα Κετσετζόγλου στη θέση του συμβούλου επικοινωνίας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ."
Βρήκαμε γιατί ήταν έτσι ο Τσακίρης. Μουαχαχαχα!!!
Για να παίρνουν στη διοίκηση μόνο δημοσιογράφους από το sport-fm, φαντάσου τί είναι οι άλλοι...
"Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μαντί Καμαρά"
Ρε μαλάκες σταματήστε θα πονέσει η κοιλιά μας!![]()
Du3lisT (10-06-24)
Μετά και από την κούπα στο r'bnb, το επόμενο σενάριο κιτρινόμαυρης τρέλας είναι να του δώσουν τα 2 χαρτιά που θέλει και στον πρώτο γύρο το μεταξύ μας να είναι εκεί και να λήξει 0-1, με δικό του αυτογκόλ...
maniak7 (10-06-24)
Μέσα σε μία μέρα, Μαρινάκης και Σαββίδης έσβησαν τον Λαθρέμπορο από τον χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στον αγύριστο και να μην μας γράφεις!
Συνέλθετε - δεν ξέρετε ακόμα πού έχουμε μπλέξει...
Τους κλέβαμε τα πρωταθλήματα, παίρνανε ό,τι αφήναμε ελεύθερο. Τα παίρνουνε παντελονάτα, παίρνουνε ό,τι έχουμε εκτός αποστολής από του Αγίου Αντωνίου ανήμερα ή παίρνει μεταγραφή όπου να 'ναι, για να μην μείνει εκτός δράσης από το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς...
Some things never change...
Να ναι καλά οι μαλάκες τέτοιο γέλιο που μας έχουν προσφέρει φέτος.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ακόμα αρχή είναι... Μην σκάσει καμία κανονιά στο δρόμο για το Κόνφερενς, να δούμε τί ποδαρικό θα κάνει...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ειναι αλλιως να εισαι αεκ![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Hydra (11-06-24)
Bookmarks