Έβαλα τώρα να ακούσω τον Τσακίρη τι είχε πει την επόμενη μέρα και έλεγε για ασέβεια στο γήπεδο που μας φιλοξένησε και λέει "δεν πειράζει όλα εδώ πληρώνονται". Και μετά λέει θα απαιτήσει η ΠΑΕ τα βίντεο από την Uefa για ποινικές διώξεις και να εφαρμοστεί και ο αθλητικός νόμος (να φάει δηλαδή κεκλεισμένων ο Ολυμπιακός).
ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
ΤΣΑΚΙΡΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ Ή ΔΕ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΩΛΟΣ;;
Paneas (03-06-24)
Είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να πιστεύουν:
1) Ότι το γήπεδο νομικά είναι δικό τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι και όχι της ΟΥΕΦΑ.
2) Ότι θα υπάρχει και παρατηρητής της ΔΕΑΒ σε αγώνα της ΟΥΕΦΑ.
3) Ότι θα δικάσουν με τον ΚΑΠ για πεπραγμένα σε αγώνα της ΟΥΕΦΑ.
4) Ότι θα τους δοθεί το οπτικό υλικό από την ΟΥΕΦΑ (και go to 1).
Ναι και το δείχνουν και μπράβο τους.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Paneas (03-06-24)
Για δυο κρεμοσαπουνα και 10 αυτοκόλλητα μας έχουν πρήξει τον πάπαρο. Εντωμεταξύ αυτός ο αετός που έχουν βάλει είναι ό,τι πιο αντιαισθητικό έχω δει. Σαν κακός απ το Γκοτζίλα, βάλτε τη Μόθρα την άλλη φορά ρε μαλακες.
drizzt (09-06-24)
Βερβελές είπε ότι γράφτηκε και στα Παραπολιτικά πως ο τίγρης πουλάει και μάλιστα φαίνεται να είναι κλεισμένη η δουλειά με τον ιδιοκτήτη της SeaJet.
Τα χανουμάκια παντού γράφουν ότι δεν ισχύει και «γελάνε» με τις φήμες εντωμεταξύ.
Εμένα η ευκολία με την οποία έχασε πρωτάθλημα - στημένο μαμούθ και παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση των ενώσεων, αν ήμουν στη θέση τους, δεν θα με άφηνε και μεγάλα περιθώρια εφησυχασμού...
Ρε μαλάκες τι τους κάναμε;;;
![]()
Nikolaos_Kokkinos (09-06-24), Paneas (09-06-24)
Ανεπανορθωτη ζημια, στιγματιστηκαν ολοι αυτοι εφ ορου ζωης, μεσα τους παρακαλανε να επεφτε κ αλλη 6αρα, η και 7αρα παρα αυτο που εγινε.
Για να σβηστει αυτο, η εστω να εξομαλυνθει θα πρεπει να φυγουμε οι 3 γενεες που υπαρχουμε εν ζωη αυτη τη στιγμη, δλδ εμεις, τα παιδια μας και τα εγγονια μας κ μετα ισως μαλακωσει λιγο το τι τους καναμε.
Αυτη η κεφαλια rebound του ιμπορα που εδωσε δευτερη ευκαιρια για νεο γεμισμα απο Εσε, αυτη η αναποδη κεφαλια του Κααμπι, και κυριως οτι μετα το VaR ειπε: "No Off Sife, Goal counts" θα τους στοιχειωνουν για παντα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-06-24)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
mick7 (10-06-24)
Έχουν πάθει ζημιά τα κακομοιρα.
Αν είναι να μας δώσουν το λιβαη και να τους δώσουμε και ρέστα από 30.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (09-06-24)
Δεν την πουλάει ακόμα και δεν είναι ο Ηλιόπουλος αυτός που ενδιαφέρεται.
Εκεί ήταν ήδη αργά: Στην κανονική διάρκεια έδινε βαθμούς σε φιλαράκια και συνεταιράκια (μέχρι και στο Ρούλη, τελευταία αγωνιστική) και λογικά δεν υπολόγισε ότι θα χάσει 5 βαθμούς που είχε στην τσέπη του μέχρι το 85 από το μΠαοκ. Μετά και το 3-2 όλη η ομάδα κωλόκατσε και αυτός έτρεχε στη Θεσσαλονίκη να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Στο Καραϊσκάκη δεν είχαν τύχη για τίποτα και όλοι είδαμε ότι κανονική ΑΕΚ (ή όσο έχει από αυτό) δεν είδαμε ούτε στο πρώτο παιχνίδι των play-off, που θεωρητικά ήταν λίγο περισσότερο φρέσκοι.
Με 15 μύρια παίρνεις το μισο αριστερό αρχιδι του Ελ Κααμπί
Bookmarks