drizzt (10-12-21)
Σε αυτό είμαστε στα ίδια περίπου, μέχρι τώρα: Και οι δύο, τον περσινό έχουμε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (10-12-21)
chainsaw (10-12-21), giovanni#10 (10-12-21)
Μάλλον τον παίρνουν το βαθμό στην Τρίπολη, άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Oberon (12-12-21)
drizzt (11-12-21)
Oberon (12-12-21)
Oberon (12-12-21)
Δεν έδωσε πέναλτι στην Τρίπολη. Το είδε και στο var. Δεν έχω ξαναδεί τόσο πεντακάθαρο πέναλτι να μη δίνεται μετά και από έλεγχο.Είδα κάτι λάθος???
Τεράστια επιτυχία του Γιαννίκη που με την τακτική του έβαλε φρένο στον Αστέρα. Άνετο νταμπλ βλέπω φέτος.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Oberon (12-12-21)
'Οχι ρε παιδιά. Αφού ο αμυντικός βρίσκει μπάλλα πρώτα. Αν μετά συνέχιζε και έριχνε τρικλοποδιά στον επιθετικό τότε ναι. Αλλά αυτό δεν έγινε. Ο επιθετικός με την φόρα του έπεσε πάνω στο πόδι του αμυντικού (αν μιλάτε για την φάση στην αρχή του αγώνα)
Πάλι φωνάζουν για το διαιτητή αυτοί;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
δικός τους δεν είναι ο διαιτητής, η ΕΠΟ κλπ και είχαμε τους πανηγυρισμούς του καλοκαιριού?
chainsaw (12-12-21)
Γενικά είναι είδωλο ο τίγρης. Ακόμα και από τον μπαουγκ θα τον είχαν διώξει νύχτα με τις κλωτσιές, μόνο στην αε6 δεν ανοίγει ρουθούνι.
Μάχη μέχρι τέλους κόντρα σε όλους!!1!1!!!
Εσεις μαθατε οτι φετος η αεξ δε στοχευει στο πρωταθλημα αλλα σκοπος ειναι να φτιαξει ομαδα για του χρονου;Ξεκινησε το δουλεμα απο αρδ οπως ο κετσετζογλου,οπως συμβαινει καθε χρονο...
Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Γνωστη η τακτικη. Tωρα λενε οτι στοχος ειναι η δευτερη θεση και να μεινουν οσο κοντα μας μπορουν. Αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και τους περασει και ο Παοκ ή ο Αρης, θα λενε οτι δεν εχει διαφορα η δευτερη με την τριτη θεση.
john syggel (13-12-21)
Πωωωω έκοψε τη μπάλα ο Σκόκο, τώρα που να κάνει μεταγραφές ο τίγρης.
Καλά πήγε και το σημερινό.
Bookmarks