Ο Γιαννίκης το πήρε ήδη το πρωτάθλημα και απλά μένει να δούμε τί θα γίνει στο κύπελλο.
Ποσο δινει η κληση του Μητογλου στην εθνικη στα επομενα ματς; Αν κυμαινεται εστω στο 1.10, ειναι μεγαλη ευκαιρια.
Ο Γιαννίκης το πήρε ήδη το πρωτάθλημα και απλά μένει να δούμε τί θα γίνει στο κύπελλο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Για την κούλα τον περιμέναμε, στην Εθνική θα τονε δούμε για αρχή, το Μανόλο...
Από εκεί και κάτω, μη σας απασχολεί ποιός καλείται και ποιός όχι - για εμένα, καλύτερα να καλούνται μόνο από κούλα και μπαοκ, ακόμα και οι ξένοι στην Εθνική Ελλάδας.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (18-10-21)
Μην ξεχνάτε έχει και η αε6άρα ειδήσεις, κρεμάσανε κάτι αφίσες στην οπαπ αρένα.
Josimar (21-10-21)
Μεσα στο ηθος η Αεξαρα, σκοραρε ενω αντιπαλος ειχε παθει κραμπα και δεν μπορεσε να διεκδικησει τη μπαλα
Είναι αλλιώς να είσαι αεκ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
chainsaw (24-10-21)
"Στα πρότυπα της Μπενφίκα κινείται η ΑΕΚ ενόψει της εισόδου της ομάδας στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena από την επόμενη σεζόν καθώς ένας αετός θα πετάει στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας πριν από τη σέντρα στα εντός έδρας παιχνίδια.
Ήδη οι εκπαιδευτές έχουν φέρει τον αετό στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena και έχουν ξεκινήσει να τον εκπαιδεύουν για τις πτήσεις που θα ξεκινήσει να κάνει με το που ανοίξει τις πύλες του το νέο γήπεδο της Ένωσης.
poster
Φυσικά η αρχή θα γίνει στα εγκαίνια, ενώ το σκηνικό θα επαναλαμβάνεται πριν από τη σέντρα σε κάθε παιχνίδι στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena.
Με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη η ΑΕΚ θα δίνει με την πτήση του αετού πάνω από το νέο γήπεδο ένα ξεχωριστό χρώμα πριν τους εντός έδρας αγώνες της, ενώ γενικότερα οι εκπλήξεις που ετοιμάζονται ενόψει της επιστροφής της Ένωσης στο δικό της σπίτι θα είναι πολλές."
Κοτόπουλο με μοτεράκι προβλέπω.
giovanni#10 (29-10-21)
Εμένα μ' αρέσουν αυτά πάντως, έχουν χαβαλέ. Αρκετά έχουμε μιζεριάσει, ας γίνει και κάτι διαφορετικό. Και γήπεδα να βοηθήσουν να φτιαχτούν σε όσους γίνεται, να χαρεί λίγο ο κόσμος.
Δεν την αντεχω αυτη τη μαλακια με οσες ομαδες εχουν σημα το κοτοπουλο(Μπενφικα,Μπεσικτας κλπ)..Πολυ cringe,οπως λενε στη κωριό μου.
drizzt (29-10-21)
Δε μας χαλάει όταν παίρνουν το μπούλο και θα ασχοληθούμε τώρα που θέλουν να τον πετάνε και να τον πιάνουνε μόνοι τους;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (29-10-21)
Και να φυγει λεει στα εγκαινια και να μην ξαναγυρισει ποτέ...
drizzt (29-10-21)
Μονοκέφαλο είναι το πουλί, όπως το είδα. Ερασιτεχνικές δουλειές...
differance (30-10-21), drizzt (29-10-21)
Κλόουν θα έχει???
chainsaw (29-10-21)
Αρα οταν θα χανει,θα μπορουμε να λεμε και επισημως οτι η αεκ πεταει αετο..
Du3lisT (30-10-21)
Μιλαμε για πολυ μεγαλο ξεφτιλικι αν γινει....
Ειναι διαφορετικο.
Γιατι να σε κοιταζει ο ρεφερι οταν κατουρας;Απαγορευεται απο τον κανονισμο και θα φας κιτρινη;;
Καθαρό γκολ του Απόλλωνα ακυρώθηκε.
Bookmarks