chainsaw (11-12-20), giovanni#10 (11-12-20), voskos_7 (11-12-20)
Και ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, δείχνει να μη ξέρει με ποιανού τη φανέλα μπήκε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (13-12-20)
drizzt (13-12-20)
Σκιστηκε η φανελα του Χνιντ και για οικονομια του εδωσαν μια που ξεμεινε απο περσι απο τον Χουλτ(μοιαζουν τα ονοματα). Δε καταλαβαινω γιατι τοσο ντορος.
Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ. 3 μπαλάκια απ' τον Απόλλωνα έφαγε σήμερα, έλα μαλάκες κανονίστε να μη βάλετε τάλιρο σ' αυτό το χτικιό!
drizzt (13-12-20)
Το ωραίο είναι οτι και οι ρεπόρτερ την μάνας κούλας άρχισαν να κράζουν Σβάρνα σήμερα. Τον Σβάρνα που για χάρη του φάγανε τον Μανωλά, τον Παπασταθόπουλο και τον Σιόβα για να παίζει αυτός βασικός στην εθνική...
Αντε. Γαμηστε τους μια και καλη την τεταρτη, να τελειωνουμε και με το φετινο ψεμα της εξυγιανσης.
drizzt (13-12-20)
Βγήκε ο αρδ της Κούλας τώρα στους Αντώνηδες και είπε ότι κακώς πρόσεχε την άμυνά της και δεν βγήκε μπροστά να πάρει το ματς, γιατί μετά το 10' έπρεπε να δουν ότι είχαν απέναντί τους μια φοβική ομάδα!!! OYAAAAAAXAXAXAXAXA!!!![]()
chainsaw (17-12-20)
panahs7 (17-12-20)
Καλό είναι αυτό γιατί όσο νομίζουν πως κάτι κατάφεραν δεν πρόκειται να σταματήσει ο κατήφορος.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Και επίσης σε 15 μέρες ξαναπαίζουμε στον 2ο γύρο στο Καραϊσκάκη, όπου θα είναι η ίδια κατάσταση με χθες, αλλά σε κανονικό γήπεδο αυτή τη φορά. Ελπίζω να τα μάθουν στου Ρέντη και να τσιτώσουν λίγο, γιατί έχει πάει το σκισμένο καλσόν σύννεφο τελευταία.
drizzt (17-12-20)
Ήταν καλύτεροι: Αυτό πρέπει να κρατήσουμε και να τους κάνουμε να το πιστέψουν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Όσο δίνουμε δικαιώματα, βρίσκουν και λένε. Θα δούμε τι θα γίνει και σε 15 μέρες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν πειράζει, του χρόνου πάλι.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Bookmarks