Πάλι γκολ, πάλι βαρ. Άντε ακύρωσε το και αυτό να γελάμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καθίστε θα ακυρωθεί κι αυτό.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πάλι γκολ, πάλι βαρ. Άντε ακύρωσε το και αυτό να γελάμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Προσπάθησαν από το βαρ με νύχια και με δόντια να το ακυρώσουν. Άντε ληξτο τώρα να μείνουμε μπροστά
Αυτον τον Ακμπομ θα γουσταρα πολυ να τον εχουμε...
Εγώ θέλω τη Newman. Βάλτε στίβο, παγκόσμιο πρωτάθλημα τελικό επί κοντώ γυναικών και θα καταλάβετε τι εννοώ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
differance (29-09-19), giovanni#10 (29-09-19)
Το γκολ της αεξάρας που ακυρώθηκε στην υπερπροσπάθεια να κρατήσουν οι γκαλάκτικος μπουγάτσος το παντοτινό αήττητο σερί:
![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
BrazHlias (30-09-19), giovanni#10 (30-09-19)
Υπερομαδα ο παοκ.
Σε καθε γκολ που τρωει το ψειριζουν, πως θα το ακυρωσουν.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
giovanni#10 (30-09-19)
Λιγο αποπροσανατολιστικες οι φωτο παντως. Οταν η μπαλα βρσικεται στη μιση αποσταση, ο παικτης του Παοκ ειναι αρκετα πισω, αλλα στο επομενο πλανο που εχουν βαλει το πλαισιο στον Μανταλο, δε γνωριζουμε ακριβως που βρισκεται ο παικτης του Παοκ. Φαινεται πολυ χαμηλα στο πλανο, ωστε να ειμαστε σιγουροι οτι δεν εχει κινηθει μακρια απο τη γραμμη του αουτ.
Δεν εχω δει τη φαση βεβαια, οποτε δεν εχω αποψη για το αν υπαρχει παραβαση. Ειστε σιγουροι οτι ειναι κανονικο το γκολ;
chainsaw (30-09-19)
Το πήρε το χινάρι από τη βυσσινί θύελλα η αεξάρα.
ttg_red (05-10-19)
drizzt (05-10-19)
καθιστε να παιξουν μαζι μας να μας κερδισουν για να αναστηθουν αυτοι και μετα γελαμε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
differance (05-10-19)
Είχε 3-4 φάσεις για να πάρει τη δεύτερη κάρτα του ο Βράνιες ως συνήθως αλλά κατά τ' άλλα αδικημένη για άλλη μια φορά η αεξάρα. Κόντρα σε όλους και σε όλα.
Μου έστειλε ο Παναής ένα κομμάτι από το εξώφυλλο της φυλλάδας τους που λέει για όργια υπέρ του Ολυμπιακού, επειδή είδε VAR ο διαιτητής για να ακυρώσει το γκολ του Σουντανί. Τρέλα όργια, πρέπει να αποβληθεί από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks