drizzt (24-03-19)
Θα πηγαίνουν εκκλησία στην Αγία Τριάδα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (24-03-19)
Το ακούσαμε κι αυτό. Το Σαντοριναίο στην ΕΡΑ να προσπαθεί να μας πείσει πόσο μεγάλη διοργάνωση είναι το μπασκετικό τσάμπιονς λιγκ και σιγα τη διαφορά με την ευρωλίγκα.
Κι εμείς ρε φίλε φέτος δεν παίξαμε Τσου λου στη μπάλα αλλα δε βγήκαμε να πείσουμε κανέναν πως το ουέφα είναι τεράστια διοργάνωση και το τσου λου μαλακία επειδή δεν παίζουμε εμείς.
Μιλαμέ σοβαρά τώρα, κυκλοφορούν ανάμεσά μας και έχουν και λόγο σε πανελλήνια εμβέλεια. ΜΑΖΕΥΤΕ τους γαμώ το κέρατο πια με κάτι τέτοια φτάσαμε στην κατάντια να κλείνει πριν λίγα χρόνια η δημόσια ραδιοτηλεόραση και να πανηγυρίζει μέρος του κόσμου.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Το χαρτζιλίκι να πέφτει, τύπε. Αστα τα άλλα...
There is a Dude in town
pirateeeeeee (24-04-19)
το εχουν τερματισει στη μαλακια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο άλλος λέει ο γατούλης με τα καβούρια πήγε στην προπόνηση και τους πρόγγιξε όλους, όποιος δεν αντέχει τη φανέλα να φέρει πρόταση και να φύγει και τέτοια πράγματα.
Το πρόβλημα ειναι πως οι μόνοι σοβαροί παίχτες που έχει χρειάζεται πρόταση για να μείνουν γιατι ως συνήθως είναι δανεικοί.![]()
chainsaw (15-05-19)
Για να βλεπουμε τις διαφορες, ο χοντρος πηγε και εκανε κατι αντιστοιχο περσι στο τελος της σεζον, αλλα τους εδιωξε ολους και πηρε τελικα καλυτερους.
chainsaw (15-05-19)
Επίσης, δεν είχε αφήσει στο πόδι του τον Χρυσικόπουλο, να κάνει περικοπές στα αναλώσιμα, για να πληρώσει τον Μαρέσκα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (21-05-19)
Καλά, αυτοί οι βλαμμένοι ξαναδιώχνουν το χιμένεθ για να τρέχουν να τον παρακαλάνε πάλι σε κανένα χρόνο;
Ο χιμενεθ ειναι καλος προπονητης με καλουτσικο ονομα. Αυτο σημαινει πως θελει 1 .Καλα λεφτα και 2. Καλο ροστερ.
Το οτι επεστρεψε φετος ηταν συγκιριακο, αφου αυτος εμεινε χωρις ομαδα και η αεκ χωρις προπονητη. Για ενα εξαμηνακι του εδωσε δυο φραγκα ο τιγρης. Εκανε και ενα εξτραδακι ευκολο ο χιμενεθ.
Δεν θα κατσει να φαει τα μουτρα του, οταν ηδη για την ιστορια της αεκ ειναι ιστορικο προσωπο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ολα ειναι θεμα οπτικης. Και οι δυο πλευρες καθονται κατω, ο καθενας κανει την δικη του προταση και ο αλλος ειτε αποδεχεται τους ορους ειτε οχι.
Ο Χιμενεθ, πιθανον να ειπε: "Θελω 600 χιλιαρικα συμβολαιο και μπατζετ για 4 καλους παιχτες". Ε με αυτες τις προυποθεσεις η αεκ δεν τον θελει.
Τιγρης φιλε...
Σκεψου που εχουν καταντησει οι αεκτζιδες, να ειναι αντικειμενικα η καλυτερη λυση για αυτους, ο μελισσανιδης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
απο red against the machine στο twitter:
![]()
drizzt (24-05-19)
Δυνατός ο γατούλης, πουλάει ότι βρίσκει και παίρνει δανεικούς. Αποθεώστε τον.
Rena (15-06-19)
Ο μπακασετας δεν ανανεωσε στη μεση της σεζον; Αφου ηθελε να φυγει γιατι υπεγραψε; Θα μπορουσε να διαπραγματευτει καλυτερα ως ελευθερος.
Ακόμα και το Βράνιες δανεικό χωρις οψιον τον φέρνει ο τίγρης. Ταϊστα σανό μέχρι να πεθάνει ο χαϊλάντερ.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Αυτο που το πας;
Που αν υποθεσουμε πως το επαιρναν. Και αν υποθεσουμε πως θα περναγαν τους προκριματικους. Τοτε θα εμπαιναν στους ομιλους και θα επαιρναν 20-25 εκατομμυρια. Και το χρεος για το οποιο πτωχευσαν, ηταν πανω απο 100...
εξτραδακια:
- Εκεινο το καλοκαιρι η αεκ δεν πηγε καν στο ουεφα, αφου αποκλειστηκε απο την ομονοια, αλλα κατα τα αλλα ειχαν δεδομενο πως στο τσου λου θα εμπαιναν.
- Ο Ολυμπιακος εκεινο το καλοκαιρι αποκλειστηκε απο την Ανορθωση και δεν μπηκε τσαμπιονς λιγκ. Δεν φαλιρισε, επειδη δεν περασε στους ομιλους χανοντας 20-25 εκατομμυρια...
- Η αεκ φετος μπηκε τσαμπιονς λιγκ, πηρε 20-25 εκατομμυρια, αλλα εφτιαξε χειροτερη ομαδα απο την μετρια περσινη που πηρε το πρωταθλημα.
giannis75 (19-06-19), pirateeeeeee (19-06-19), sabar77 (19-06-19), thelastbaron (19-06-19)
Bookmarks