Κρίμα για την ΑΕΚ, αν αποβαλλόταν κάποιος της Μπάγερν θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση.
Από την άλλη, η κατοχή των Γερμανών δεν έλεγε κάτι, και το 40 είχαν κατοχή και τελικά έχασαν.
Μπαίνει το γκολ στο 61', μέχρι να γυρίσει ο Μαρίνος στον πάγκο και να πει στον Μπογέ να ξεντυθεί, μπήκε δεύτερο και παραλίγο και τρίτο.
Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια στην ΑΕΚ που, αν εξαιρέσουμε ένα τρίλεπτο, κράτησε το 0-0 σε όλο το ματς.
Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο τίγρης, ούτε τώρα θα δώσει πριμ.
Το λεωφορείο τελικά δεν χρειάστηκε, έκαναν τη δουλειά καλά Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλος. Ο Μπακάκης από την άλλη απέκτησε καινούριο εφιάλτη.
Ευτυχώς τουλάχιστον το σκορ έμεινε στο 0-2. Ανατρέπεται στη ρεβάνς με τυχόν μηδενισμό της Μπάγερν.
Θα το κάνει όπως ο Παναθηναϊκός το 2008 η ΑΕΚ. Τρεις νίκες στα επόμενα ματς και πάει για πρωτιά
Παντως με ψιλοτακουνα στο Μοναχο θα παει η βασιλισσα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Redwings : 24-10-18 στις 15:44
Χάθηκε να ορίσουν κανέναν Κριστόφερσεν και εδώ;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν ξέρω πόσο τρέχει το αήττητο σερί σε πρώτα ημίχρονα ευρωπαϊκών αγώνων της αε6. Θα μάθουμε αύριο το πρωί πιστεύω από τους δημοσιογράφους.
Επίσης γέλασα για άλλη μια φορά με Σαντοριναίο στο ημίχρονο από το γήπεδο να λέει καλά πήγε η αε6 αλλά ελπίζει στο δεύτερο να αρχίσει να βλέπει ο διαιτητής που την αδικεί και ο άλλος ο έρημος στο κοντρόλ να προσπαθεί να του εξηγήσει πως είναι μια χαρά η διαιτησία.
Στενοχωριέμαι όταν σκέφτομαι πως πληρώνω οπαδούς να παίρνουν μισθούς στην ΕΡΑ για να αποθεώνουν τις ομάδες τους.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Νομιζω οτι είναι δεύτερη φορά που επέλεξε πώς θα χάσει. Και με τον παοκ είχε χάσει, επειδή δεν καταδέχονταν σα βασίλισσα, να προσαρμόσει τον τρόπο παιχνιδιού της στον τρόπο παιχνιδιού του μπαοκ.
Μήπως να αρχίσουμε και εμείς να πουλάμε τρέλα;;
Ο-1 με τον μπαοκ ο Ολυμπιακος. Τρομερό παιχνίδι απο βουκοβιτς που έβαλε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Ο Ολυμπιακός δεν καταδέχονταν να φάει γκολ απο μπαοκια και το έβαλε μόνος του για να κάνει πιο ενδιαφέρον το ελληνικό πρωτάθλημα.
Θα χάνεις και θα ναι σα να νικάς.
Τα χε πει ο άγιος τίγρεας ο κουραδοπαλάτης...
There is a Dude in town
Καλα εισασταν στην γ' εθνικη τοσα χρονια. Κραταγατε και το αηττητο. Τι το θελατε το τσαμπιονς λιγκ.
chainsaw (24-10-18)
Άκουσα και λίγο ραδιάκι χτες βράδυ και σήμερα. Μεγάλη εμφάνιση της αεκ, δύναμη ο ζουζουνίδης και μια από τις μνημειώδεις βλακείες των αρδ ότι αν είχε λιβάγια και αραούχο (WTF?) μπορεί και να είχε κερδίσει.
Τότε γιατί δεν κράζουν τον τίγρη που δεν κράτησε τον αραούχο;
Βέβαια βρέθηκε ένας τύπος εκεί που άκουγα που είχε παει γήπεδο και έλεγε "εντάξει ωραία ατμόσφαιρα κλπ αλλά έχω φάει 8 γκολ και έχω μηδέν βαθμούς, γιατί να αισθάνομαι ωραία;".
drizzt (24-10-18)
flessanto (24-10-18)
Kι ομως περυσι και φετος πεσαμε στο επιπεδο τους. Παιζουμε στην ευρωπη μονο για την εμπειρια και παρακαλαμε να μη διασυρθουμε, για να πουμε οτι παλεψαμε.
flessanto (24-10-18)
Το παρηγορο θα ειναι να επιτυχουν το απολυτο αρνητικο ρεκορ ελληνικης ομαδας στη διοργανωση. 0 βαθμους σε ομιλο τσου λου
flessanto (24-10-18)
Με τους υπόλοιπους 3 να κυνηγιούνται μέχρι τελευταία αγωνιστική, είναι πάρα πολύ πιθανό...
Ένας άσσος να έρθει στη Λισαβόνα, την επόμενη αγωνιστική.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (24-10-18)
Δεν νομιζω να πιστευει κανεις πως θα παρουν βαθμο στην γερμανια. Για τα αλλα δυο ισχυει αυτο που λεει ο βοσκος, ωστε να εχουν κινητρο στα τελευταια ματς αγιαξ και μπενφικα.
Ομως ειναι τετοια η διαφορα δυναμικοτητας, που και χωρις να εχουν κινητρο οι αντιπαλοι, παλι μπορει να κανουν 0/2.
Τεσπα στα φρυδια μας οτι κι αν κανουν.
flessanto (24-10-18)
Σκέφτηκα εξηγηση για τη χθεσινη ηττα. Η αεξ θελει το πρωτο champions league που θα παρει να ειναι στην Aγια Σοφια, γι αυτο δε τη νοιαζει το φετινο.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
drizzt (24-10-18)
Εγώ πάλι νομίζω πως είναι αήττητοι στο τρίλεπτο που έφαγαν τα γκολ Οπότε το λες και επιτυχία που έφαγαν μόνο 2 και όχι 3 γιατί τότε το τρίλεπτο μπορεί να γίνονταν και δίλεπτο, συνεπώς θα μας έκαναν τα 3 δύο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πάντως είναι ακόμα αήττητοι στην έναρξη αγώνων...
There is a Dude in town
Παραμενουν αηττητοι στα παιχνιδια που δεν εχουν χασει.
BrazHlias (24-10-18)
Τέλοσπαντων σημασία έχει πως ο Ζουζουνίδης έχει δίκιο. Είναι μια ανερχόμενη δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
BrazHlias (24-10-18)
Bookmarks