Ημουν εντεκα χρονων τοτε. Δεν μπορω να πω οτι θυμαμαι απολυτα την ομαδα, αλλα εχω την αισθηση πως αυτη ηταν η καλυτερη ομαδα του Ολυμπιακου ολων των εποχων. Ακολουθει αυτη του Βαλβερδε το 2011-2012 και απο αυτα που εχω διαβασει θα ελεγα και η ομαδα του Γουλανδρη που αποκλειστηκε απο την Αντερλεχτ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
panahs7 (20-09-18), pirateeeeeee (20-09-18)
Δεν ήταν κάτι το εντυπωσιακό Τύπε, απλά αυτή η ομάδα είχε παίκτες που μάρκαραν, αλλά και ξέρανε ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με την λαίλαπα που ακολούθησε με τους παρτάκηδες,που βαριόνταν να κουνηθούν και τις κλίκες.
Ωραία ομάδα όντως. Πιστεύω μέχρι και τελικό θα μπορούσαμε τότε, αν δεν είχαμε τον Ελευθερόπουλο.
drizzt (20-09-18)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Στην κορυφαία ενδεκάδα των ομίλων ήταν εκείνη την χρονιά ο Ελε με τον Ανατολακη.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Οραν έκανε την τριπλή απόκρουση ο Ελέ που κοίταζαν σα χάνοι οι άλλοινε πως εβγαζε σίγουρα γκόλια, ήταν καλός...
There is a Dude in town
Όλα πάνω του πήγαν σε αυτή τη φάση αλλά κι έτσι να μην είναι, ήταν από αυτούς που μπορούσαν να σου πιάσουν ένα τρελό και να κάνει τρεις γκέλες.
Κορυφαίος στα τετ α τετ, τραγικός στις εξόδους. Όταν ήρθε ο Νικοπολίδης που μπορεί να μην ήταν σε τίποτα εντυπωσιακός είμαι σίγουρος πως όλη η ομάδα ήταν πιο συγκεντρωμένη και εντός και εκτός παιχνιδιού....
flessanto (22-09-18)
ο ελε ηταν πολυ καλος.η ομαδα τοτε ηταν εξαιρετικη γιατι ειχε παρα πολυ καλους ελληνες.τωρα δεν υπαρχουν
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
flessanto (22-09-18)
Εκεινη τη χρονια ειχαμε παρει το πρωταθλημα "αερα", παραλιγο να παμε στους τεσσερις στο τσου λου και πηραμε και το κυπελλο απεναντι στο βαζελο παιζοντας με παιχτη λιγοτερο απο το 30'. Τι περισσοτερο εχει κανει ποτε ομαδα του Ολυμπιακου;
Το ελε εγω τον γουσταρω. Ειχε τα φοντα να παει πολυ πιο ψηλα, αλλα δεν εγινε. Παντως εκεινη τη χρονια, μας κρεμασε μεν με την γιουβε, αλλα αν δεν ηταν αυτος δεν θα ειχαμε φτασει να διεκδικουμε την προκριση. Ηταν καλος σε ολη τη διοργανωση, αλλα αυτη η γκελα δυστυχως θα τον στοιχειωνει κι αυτον κι εμας.
flessanto (22-09-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-09-18)
BrazHlias (21-09-18), captain-cook (21-09-18), drizzt (21-09-18), flessanto (22-09-18), giovanni#10 (21-09-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-09-18), thelastbaron (22-09-18)
flessanto (22-09-18), Red&White-Nick-7 (21-09-18)
drizzt (22-09-18), flessanto (22-09-18), vasilis-thrylos7 (23-09-18), voskos_7 (22-09-18)
Αφού δε του είπε να κόψει τις καταχρήσεις, ευγενικός ήταν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
captain-cook (22-09-18), drizzt (22-09-18), flessanto (22-09-18)
Η πρωταθλήτρια των διαιτητικών δικαστηρίων, της ακραίας διαπλοκής και των κρατικών μονοπωλίων πήρε και απόψε (μετά τον Άγιαξ) αυτό που της άξιζε. Έπεται διασκεδαστική συνέχεια...
flessanto (23-09-18)
Αν και στις λεπτομέρειες, σχετικά, έχασε καθώς και ο αποψινός αντίπαλος, δεν ήταν τόσο καλύτερος.
Για το πέος ομάδες και η δύο. Το αεξ έχασε εύκολα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ξεφωνητό, στην επίσημη σελίδα της ομάδας, συνεχίζεται, εντείνεται και προσωποποιείται και αγωνιστικά, πλέον...
Ηθελα "χ", ηρθε ασσος.
Τεσπα, σημασια εχει να νικησουμε εμεις σημερα γιατι το ματς ειναι παγιδα.
flessanto (25-09-18)
Bookmarks