berserker (01-08-18), differance (01-08-18), The Dude (01-08-18)
berserker (01-08-18), differance (01-08-18), The Dude (01-08-18)
Μη αμφισβητούμενο πρωτάθλημα;;;![]()
2η φορά χιαστούς το σαπάκι ο Μάνταλος, στο άλλο πόδι τώρα.
Σε αλλα νεα, η Σελτικ θα αντιμετωπισει τη Μαλμε στα playoff του τσου λου.
drizzt (06-08-18)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (06-08-18)
flessanto (07-08-18)
Ο,τι και να εχει, δεν ειναι πολυ ενθαρρυντικο νεο. Φαινεται γυαλινος ο τυπος. Νομιζω οτι η ριξη χιαστων που επαθε περυσι ηταν η δευτερη. Συνεβη λενε, επειδη το γερο του ποδι, ειχε ατροφησει κατα την αποθεραπεια απο την προηγουμενη ριξη.
Ας μην ξεχναμε και οτι ο Τσιγκρινσκι εβγαλε σημαντικο τραυματισμο φετος. Δνε τον βλεπω καλα.
Τι μου θυμίσατε τώρα με τη Σταντάρ. Είχα κάνει 325 χιλιόμετρα χωρίς να έχω σίγουρο εισιτήριο και για να μη γυρίσω πίσω με βρήκε μπόσικο ένας μαγκάκος της 7 και με πάτησε εκεί που πονούσα και το πλήρωσα 60€ στη μαύρη.Τελικά η μοίρα τα έφερε έτσι να είμαι ακριβώς πάνω απ' το τέρμα στο γκολ του Στολτίδη στο 93' όπου έγινε της πουτάνας και αποζημιώθηκα με πρόκριση. Τι μαλακίες κάνεις όταν είσαι 20 χρονών ρε.
![]()
chainsaw (06-08-18), drizzt (06-08-18), Red&White-Nick-7 (06-08-18)
Παρεμπιπτόντως, μυϊκό είναι του Μάνταλου είπανε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τύπε είχα σκάσει συνολικά 250 ευρά για εκείνο το ταξίδι. Δεν πήγα διακοπές, μισή μέρα Πειραιά κατέβηκα.Τουλάχιστον αποζημιώθηκα, γιατί έχει και παιχνίδι το 2010 που έσκασα παρόμοια λεφτά απέναντι στην Κούλα (για να είμαστε και οντόπικ) κι έπρεπε να γυρίσω με την πίκρα από το 1-2 (σε εκείνο το μάτσι που έκανε ότι ήθελε ο Σκόκο και είχε κρεμάσει τον Νικοπολίδιο απ' το κέντρο). Δεν μιλιόμασταν στην επιστροφή, δεν ξέραμε τι να πρωτοκλάψουμε.
Με δεδομένο ότι δεν είμαι ο γιος κάποιου εφοπλιστή ξέρω γω, τρέλες ήταν αυτά που έκανα τότε για τον Θρύλο, αλλά χαλάλι. Τώρα γέρασα και είμαι και φτωχότερος.
Τύπε, στα 20 μου, για να δω θρύλο, έπρεπε να βάλω βενζίνη κι έκοβα φαγητο 3 μέρες. Έτρωγα ό,τι κολλούσε κάτω από τη μπότα...![]()
There is a Dude in town
Eγώ πήγαινα στη σχολή και πιστόλιασα το μάθημα όταν πέρναγα έξω απ' το Καραϊσκάκη και είδα ότι έχει ουρά για ένα αυτόγραφο από Μιραλλάς. Και για να είμαι οντόπικ γαμιέται η ΑΕΚ. Κάργα όμως ε;
Bookmarks