Τωρα με ουζουνιδη να τους δουμε στα προκριματικα του τσ.λ.....
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αν παει να παιξει ο ουζουνιδης το ιδιο στυλ με βαζελο,κοντρα σε καποια στοιχειωδως σοβαρη ομαδα με μπακασετες θα φαει στην καλυτερη τιμητικο αποκλεισμο.
Η περσινη μπιλμπαο δεν ειχε καμια σχεση με την επι βαλβερδε ομαδαρα κι ομως τους απεκλεισε
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (27-05-18)
Πάντως ο γατούλης συνεχίζει να σκίζει στην προπαγάνδα. Φουλ με τα μπούνια οι κουλες θεωρούν φοβερή κίνηση την αντικατάσταση μανωλο.
Ως τώρα έχουν ξεφορτωθεί τον προδότη Λάζαρο, τον υπερεκτιμημένο Αραούχο και έχουν φέρει καλύτερο προπονητή.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (27-05-18)
chainsaw (28-05-18), drizzt (26-05-18), Faithful (26-05-18), Paneas (26-05-18), vasilis-thrylos7 (26-05-18)
Το δέχομαι με την επιφύλαξη ότι συνήθως αυτοί που ασχολούνται συστηματικά με τα οπαδικά φόρουμ είναι και πιο απαιτητικοί και γκρινιάρηδες νομίζω. Το αυτό ισχύει και με μας εδώ χαχα..
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εντάξει μωρέ, είχε ελαττώματα ο Ισπανός. Ήρθε τώρα ο Έλληνας Φέργκιουσον να διδάξει ποδόσφαιρο. Καλύτερα κιόλας που μας έφτυσε, αν θέλαμε θα τον κρατούσαμε. Όλα καλά πάνε.
Αυτή είναι η ρητορική τους
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (27-05-18)
Ο Ουζουνίδης είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει το έργο του και στην αεξ.
Όση αβάντα και αν εχεις από την διαιτησία αν έχεις τόσο κακό προπονητή, θα τον πιεις αλύγιστα.
Ο τύπος είναι καταστροφέας και χωρίς τις δικαιολογίες και την κλάψα που είχε στον βάζελο, θα ξεβρακωθεί.
flessanto (27-05-18)
την δεκαετία του 90 γνωρίζω ότι η αεκ μάζευε όλους του δημοσιογράφους που κάλυπταν το ρεπορταζ της και άλλους "αντικειμενικούς" και τους έκαναν επιμόρφωση σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. Κάπως έτσι βγήκε και η μεγάλη ομάδα της ΑΕΚ του 90. Σήμερα θεωρείται ότι έχει το καλύτερο δίκτυο πληροφοριών
Ο άλλος ο ανεκδιήγητος αρναούτογλου έλεγε ότι η αεκ η κουβαρντού είχε τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή (με μπηχτές στον αχάριστο Χιμένεθ που δεν το εκτιμούσε). Εβαζε μέσα και την εφορία που πλήρωνε ο προπονητής αλλά και αγνοώντας τα λεφτά που έπαιρναν οι προπονητές του Ολυμπιακού είτε σαν σύνολο είτε σαν χρονική διάρκεια.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Εμάς, δε μας νοιάζει και τόσο το τί γίνεται: Φετφατζίδηδες μαζεύουμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"Ο Κάιπερς έχει συμφωνήσει με Ολυμπιακό"
Μπορεί ο Εργοτέλης την Τρίτη να ανακοίνωσε ουσιαστικά την συμφωνία με την ΑΕΚ, για την παραχώρηση του 2ου σκόρερ της Football League, αλλά στο Βέλγιο κυκλοφόρησε χθες το ανατρεπτικό σενάριο που θέλει τον 21χρονο φορ να κρατάει ακόμη ανοικτή την μεταγραφή αυτή αφού προτιμάει τους "ερυθρόλευκους".
Να είσαι ΑΕΚτζης, να έχεις πάρει πρωτάθλημα, ταυτόχρονα να χάνεις όλους αυτούς που σου έδωσαν το πρωτάθλημα και στο καπάκι οι παίκτες που θες θέλουν να πάνε στον Ολυμπιακό.
Είναι να μην σου τύχη.
Τώρα αν ισχύει το άρθρο δεν ξέρω τι σκοπεύουμε να κάνουμε 2 παίκτες της Football league (άσχετα που ήταν οι καλύτεροι της δεύτερης κατηγορίας).
Μάλλον ο ατζέντης του θέλει να τσιμπήσει κανα φραγκο παραπάνω.
Σε περίπτωση ομως που ισχύει ας είναι επειδή όντως θα εχει ρολο στην ομάδα λαι οχι μονο για να την κόντρα με τον Μελισσανιδη.
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάιπερς: «Δεν πάω στην ΑΕΚ»
Ο Βέλγος επιθετικός του Εργοτέλη αποκαλύπτει πώς χάλασε η μεταγραφή του στην Ενωση. «Η πρόταση της ΑΕΚ δείχνει έλλειψη σεβασμού προς εμένα, τον πατέρα μου και τον εκπρόσωπό μου» δήλωσε μεταξύ άλλων σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.
Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]! Ο Βέλγος επιθετικός του Εργοτέλη με δηλώσεις του στην πατρίδα του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, καθώς η Ενωση δεν έδειξε τον απαραίτητο σεβασμό στον ίδιο και στον ατζέντη του.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν πάω στην ΑΕΚ. Η πρόταση της ΑΕΚ δείχνει έλλειψη σεβασμού προς εμένα, τον πατέρα μου και τον εκπρόσωπό μου, τον Ζακ Λιχτενστέιν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω για έναν ακόμα χρόνο στον Εργοτέλη. Αλλωστε, η μεταγραφική περίοδος μόλις άρχισε».
Ο ατζέντης του από την πλευρά του δήλωσε: «Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρότι ο Ούγκο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Ολες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτήν της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει».
Η μεταγραφή του Κάιπερς στην Ενωση σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος, αλλά και ατζέντης του ναυαγεί οριστικά, παρότι ο Εργοτέλης είχε δώσει τα χέρια με τους Κιτρινόμαυρους. Ο Βέλγος στράικερ φέτος πραγματοποίησε μια σπουδαία χρονιά και ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα έχοντας πετύχει 22 γκολ.
to10.gr
Ομως οποιον θελουμε.........
Θα σας έλεγα να περιμένετε, αλλά δεν ήθελα να σπάσω τα νεύρα του Σταυράκη...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εχει καβαλησει γερο καλαμι φαινεται ο τιγρης. Νομιζει οτι ειναι υποχρεωμενοι ολοι να μενουν με ψωροδεκαρες κοντα του, επειδη εγινε μαγκας και πηρε ενα τιτλο.
Κατα τ'αλλα η Αεκ παραμενει δευτεροτριτη δυναμη στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Μαζευει τα αποφαγια των μεγαλων (μπακασετες) και φοβαται μην της κλεψουν τα κομματια που εχει ηδη (λαζαρο). Αυτο δυσκολα θα αλλαξει.
Bookmarks