Και μόνο η 11άδα που κατβάζει στο γήπεδο ο μέγας καθηγητής προπονητικής κ. Παπαδάκης, εεεεεεεεεε Φερέρ ήθλα να πω, δείχνει τι είναι πιο σημαντικό για το Αεκάκι. Παίζει με πολλούς από τους λεγόμενους αναπληρωματικούς με σκοπό να είναι ξεκούραστη η ομάδα την Κυριακή που έχουν το παιχνίδι με τους λαγούς. Είναι ξεκάθαρο ότι τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια τους είναι βραχνάς και τροχοπέδη για τον μεγάλο τους στόχο που λέγεται 2η ΘΕΣΗ του πρωταθλήματος. Αν δεν το έχουν καταλάβει τα χανουμάκια ακόμη ότι είναι πολύ μικρή ομάδα, καιρός να το πάρουν χαμπάρι..............
Μακάρι να αρπάξουν τρία τέσσερα μπαλλάκια σήμερα να ξεπυρώσουν τα χανούμια.
Ρε πουστη εκατσα στον ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ καναπε μου για να δω την ομαδα του ΚΟΝΕ και μαθαινω οτι ο καριοληθ ο Ισπανοθ τον εχει στον παγκο!!!
Γαμιεθαι εθυ και το ροτειθιον θου!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ρε ρεμαλι το παιδακι ειναι συντετριμμενο απο το κλαμα γιατι "αν ηταν ο Ριβαλντο θα το εδινε" και δεν ειναι ψυχολογικα ετοιμος να παιξει...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αποκλειστικες δηλωσεις του Αλβανου!
"Αμα ημουν ο Ριμπο θα με εβαζε ο κωλοΙθπανοθ!!!"
Θα τον βαλει μετα μαλλον... για να αποδειξει στους γερογαλλους την μεγαλη του κλαση!!! Ελα να τα μετρω τωρα, που καθομαι και αναπαυτικα!!!
Σ'αγαπω στις χαρες και στις λυπες, μαζι σου παντα
Θρυλε γιατι με σενα ζω και αναπνεω!!!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
SEND ME AN ANGEL Scorpions
Δοκαρακι ε? καλααααααααααααααααααααα...
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
Eιναι η ιδεα μου ή η ομαδα δεν τραβαει χωρις τον Κονε??
Αυτα διαβαζω απο κατι κωλο-φυλλαδες και ανακατευομαι .
δηλαδη αν καταλαβα καλα βρηκαμε και αλλη Ευρω-πεα-κη ομαδα με αξιολογη παρουσια και Ευρω-πεα-κα κυπελλα και τιτλους
ΗΜΑΡΤΟΝ
τρεχω να βρω καναπε να θαυμασω την ευρω-πεα αεκ
Επειδη η μνημη μου δεν ειναι τοση καλη. μπορει να μου θυμισει καποιος ποσους Ευρω-πεα-κους τιτλους εχει η αεκ?
κοντευει να φτασει την Manchester?
Αντε ψοφιμια που δεν ξερετε που πανε τα τεσσερα!!Κι εχω στοιχηματισει υπερ της Αεκ στο Red dna![]()
Παντως εχουν δικιο να γκρινιαζουν για την διαιτησια.Μολις του στερησαν πεναλτυ για φαουλ κατι μετρα εξω απο την μεγαλη περιοχη. :p
Πραγματικα βλεποντας τους θυμαμαι το γιατι λεμε οτι εχουμε πολυ καλους παιχτες σαν μοναδες.
Άρχισε τα μακροβούτια ο Σέζαρ!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
μερικες φορες παρασυρομαι και γραφω πραγματα ξεχνωντας οτι στο φορουμ υπαρχουν και γυναικες . Ζηταω συγγνωμη απο το γυναικειο φυλλο του φορουμ.
αν το θεωρειται χυδαιο να μου πειτε για να ειμαι πιο προσεχτικος
Εκφράσου ελεύθερα φίλε γαύρε!
![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Κανενα προβλημα.
Αρκει μη βρισεις εμας!![]()
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
Xαχαχα.Σωστα και κοκκινη φιλε Εμμανουηλ..Μη σου πω και αποβολη απο τα γηπεδα!
Αντε Καπετανο με τις κεφαλιες!!!Μπορει να μη βαλει γκολ αυτο το παιδι,αλλα το παρκινσον το εχει σιγουρο!!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
νοιωθω ομορφα που βλεπουμε ολοι το ματς απο το καναπε
ετσι κονε?
Bookmarks