flessanto (15-03-18), vasilis-thrylos7 (12-03-18)
εισαι πολυ πισω φιλε μου. Ακουσα σημερα απο "εγκριτο" δημοσιογραφο πως για το χθεσινο φταιει ο μαρινακης, γιατι ειχε βρισει πριν εξι χρονια τον ζιμπριλ. Τα ειδε αυτα ο ιβαν και παραδειγματιστηκε...
Η αεξαρα δεν πολυμιλαει γιατι περιμενει τα λεφτα της περιφερειας για το γηπεδο. Θα εκραγουν ομως κι αυτοι καποια στιγμη.
flessanto (15-03-18), vasilis-thrylos7 (12-03-18)
Δεν νομίζω. Δημάτο έχουν υπεύθυνο επικοινωνίας που είναι εκτός από δικηγόρος και από τους πιο ύπουλους ΑΡΔ που χουν υπάρξει ενώ και ο Λυσσάνδρου που έχουν για CEO είναι μεγάλος "επιστήμονας".
Επειδή μου αρέσει να αναλύω τον αντίπαλο, αν θέλουμε να επικρατήσουμε, πρέπει να σταματήσουμε να συναγωνιζόμαστε σε επίπεδο επικοινωνίας τα σκατά της Τούμπας και να το γυρίσουμε σε πιο "εστέτ" μοντέλο.
Γιατί αλλιώς κινδυνεύουμε να καθιερωθούμε στην κοινή γνώμη ως αγκαούγκανοι και οι άλλοι να πιστώνονται τα οφέλη των "πολιτισμένων".
Γνώμη μου.
flessanto (15-03-18)
Kαι αφού ξεπερνάνε σιγά σιγά το σοκ για το πόσο μαφιόζοι είναι τα ορκ, να και τα πρώτα δημοσιευματα του πώς η αεκ αξίζει το πρωτάθλημα.![]()
Τις αγνές εποχές, για να μην ξεχνιόμαστε
1980 Αθλητική Ηχω
και αρχές 90s, αθλητική Ηχώ
και είναι και άλλα τόσα πολλά που δεν φαντάζεστε (και αν παρατηρήσετε συνέχεια βγαίνουν ίδια ονόματα σε σχέση με τις σημερινές ημέρες)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
A group of activist investors has filed a lawsuit against Aegean Marine Petroleum Network Inc., the world’s biggest independent supplier of physical marine fuel, accusing it of trying to conduct “a corrupt corporate acquisition,” the latest example of U.S.-style activism in Europe.
The lawsuit, filed in the Southern District of New York on Thursday, is seeking a temporary restraining order in an effort to block Athens-headquartered, U.S.-listed Aegean’s $367 million purchase of H.E.C. Europe Limited... πηγή: Laurence Fletcher από WSJ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Εχει κάνει μαλακία και πήγε να εξαπατήσει τους επενδυτές στο ΧΑ της Ν.Υ. ο τιγρέας. Τον ψάχνουν εκεί...
There is a Dude in town
chainsaw (19-03-18)
Ακόμα -3 βαθμοί στον Ολυμπιακό.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Θελουν να μείνουν μέχρι να φύγουν για εξωτερικό μανταλος και λάζαρος. Αν βάλει το κατιτις παραπάνω ο τίγρης ίσως και μείνουν.
Ευκαιρία να κάνει αυτό που έκανε με τα πριμ. Θα δίνω "1.000.000 ευρώ το μήνα σε όλους τους παίκτες αν πείσετε τον Ινιέστα να παίξει για εμάς." Πείθουν με κάποιο τρόπο να πάρουν τον Ινιέστα και απαντά με στυλ " Double or nothing . 2.000.000 το μήνα αν πείσετε και τον Μέσι να έρθει." και τα βλαμμενα δέχονται.![]()
Ζητησε λεει η Αεξαρα να μην υποβιβαζονται οι ομαδες που δεν μπορουν να παρουν αδειοδοτηση. Ο λογος ειναι συμφωνα με τους αντικειμενικους, οτι εχει υποβιβαστει και η ιδια και καταλαβαινει τι σημαινει αυτο για μια ομαδα.
Εδω βεβαια αναπτυσσεται η εξης απορια. Γιατι υπογραψανε τοσο ευκολα τις προτασεις περι υποβιβασμου σε οποιον κανει επεισοδια;
Υ.Γ Το οτι ηδη εχουν ανακυρηχθει απο ολη την Ελλαδα πρωταθλητες, ενω βρισκονται 4 βαθμους μονο μπροστα απο τον Ολυμπιακο ( αν ακυρωσουν το -3), θα το αφησω ασχολιαστο. Θα μου πειτε βεβαια, οτι το πρωταθλημα παιζεται φετος στα δικαστηρια, οποτε δεν ασχολειται κανεις με τα υπολοιπα.
BrazHlias (25-03-18)
E ας πάρουν και αυτοί ένα πρωτάθλημα στα δικαστήρια, να χαρούν λίγο (να μη μας ζαλίζουν και το μπούτσο)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Άρχισαν οι κατηγορίες για πρωτάθλημα στα χαρτιά. Να δούμε αν θα νιώσουν ντροπή οι οπαδοί της.![]()
πρωταθλημα στα χαρτια για την ηθικη αεξαρα.1 τιτλο πηραν μετα απο 23 χρονια και αυτος στα χαρτια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Rena (29-03-18)
Γκολ το αεκ με αεριουχο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ε καλά, δεν καταφέρνει και κάτι το ιδιαίτερο. Τον φετινό Παναθηναϊκό τον έχουν κερδίσει όλοι οι πικραμένοι.
Όλοι? Όχι όλοι... χμμ χμμμ
ΥΓ. 2-0 με Γκάλο
Eυκαιρίες, δοκάρια, γκολ, χαμός. 3-0 με διπλή προσπάθεια Αραούχο
Μπράβο στον Ουζουνίδη. Τι θα γίνονταν χωρίς αυτόν...
Πόσα θα έτρωγε ο βάζελος....
flessanto (01-04-18)
Πρωταθλήτρια η αεξ χορηγία Μαρινάκη
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (02-04-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-04-18)
The Dude (02-04-18)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks