Δεν με ενδιαφέρει για ποιό λόγο τα κάνει αυτά ο Ντέμης. Το θέμα είναι ότι δείχνει ένα δρόμο. Και δείχνει ο πιο σωστός μέχρι τώρα. Μιλάω και για τις μηνύσεις αλλά και για τις αποζημιώσεις των κατόχων διαρκείας
Μακάρι να τον ακολουθήσουν κι άλλοι
Ότι σε συγχωρούμε σε συγχωρούμε ... ούτε λόγος.Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
![]()
Και ευτυχώς για σένα που με έβγαλες από αυτούς που αποκαλείς λάτρεις του Ντέμη ... γιατί το λιγότερο θα σε άσφαζα στο γόνατο ... μα την Παναγία.
Για τα προσωπικά του κίνητρα που λες ... φυσικά και υπάρχουν ... πάντα ισχύουν αυτά και για όλους ... το θέμα είναι ότι αν κάτι βγει και για τους υπολοίπους πέρα από την πάρτη του ... κέρδος θα είναι και όχι ζημιά. Κανείς δε λέει ότι κάνει ό,τι κάνει για την ψυχή της μάνας του. Έτσι doctor Hel?
Δεν με ενδιαφέρει για ποιό λόγο τα κάνει αυτά ο Ντέμης. Το θέμα είναι ότι δείχνει ένα δρόμο. Και δείχνει ο πιο σωστός μέχρι τώρα. Μιλάω και για τις μηνύσεις αλλά και για τις αποζημιώσεις των κατόχων διαρκείας
Μακάρι να τον ακολουθήσουν κι άλλοι
ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΕΜΗ!
Ειλικρινά μπράβο, γιατί έδειξε τον σωστό δρόμο. Εύχομαι να διαλύσει και την ORIGINAL και να τον ακολουθήσουν όλοι. Αρκετά πια με την γάγγραινα του αθλητισμού μας, τους οπαδούς. Οι οπαδοί που νομίζουν ότι έχουν "παντρευτεί" την ομάδα και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν.
Μακάρι να είχαν κάνει τα ίδια και οι δικοί μας όταν είχαν γίνει τα (φαινομενικά, για μένα) ΣΤΗΜΕΝΑ από την Θύρα 7 (και ας αφήσουμε τα περί Μπέου) επεισόδια στην Νέα Σμύρνη. Αλλά ήταν κότες (και είναι ακόμα, αφού πάνε αγκαλιά με τους αλητήριους).
Εμένα αυτό που με έκανε να πω ... ότι πρόκειται για σωστή κίνηση ... είναι ότι δεν έκανε αβαβά τα ονόματα των ατόμων που δημιούργησαν τα επεισόδια ... τώρα η κόντρα με την original έχει βαθύτερα αίτια ... το γνωστό θέμα με το γηπεδικό και τη Ν. Φιλαδέλφεια.
Γενικά όμως δεν είμαι της άποψης ... κλείνουμε τη Θύρα 7 ή την 13 ή την original και καθαρίσαμε από το πρόβλημα ... ένα κάρο 40ρηδες και ακόμη μεγαλύτεροι, που δεν τους πιάνει το μάτι σου, έχουν κατα καιρούς κανεί τις ίδιες μ... με αυτά τα παιδάκια που πάμε να τους φορτώσουμε τα πάντα ... ας βρίσκουν κάθε φορά ... αξιόπιστα όμως όχι με προχειρότητες ... ποιοι τα κάνουν και ας τους κόβουν το γήπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Πέτρο, θα διαφωνήσω για τα στημένα. Δεν υπάρχει απόδειξη ότι ήταν στημένα και μάλιστα απο τη θύρα7. Ναι, ήταν ολυμπιακοί αλλά δε ξέρω αν ήταν στημένο.
Επίσης και εγώ τον εαυτό μου τον κατατάσσω στους οπαδούς. Φωνάζω, βρίζω στο γήπεδο, θέλω να κερδίζει ο Θρύλος, θέλω να χάνει ο βάζελος παντα και παντού. Οπότε μόνο φίλαθλο δεν θα με χαρακτήριζα. Η διαφορά είναι ότι δεν κάνω επεισόδια και σπάνια παρασύρομαι απο τη μάζα. Εχώ τη δική μου κρίση.
Οι οργανωμένοι σαφώς και δεν είναι κάτι το κακό που πρέπει να το συντρίψουμε. Έχουν βοηθήσει πάρα πολλές φορές την ομάδα. Βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό πέρυσι στο γεγονός ότι δεν έγιναν επεισόδια στο γήπεδο μας.. Το θέμα είναι να λειτουργεί σωστά και οργανωμένα και να μην μπαίνουν σε ξένα χωράφια. Και το ότι ξεφεύγουν απο τα χωράφια τους δεν οφείλεται μόνο σε αυτούς αλλά και στις πλάτες κάποιων άλλων.
Και εμείς αν δεν κάνω λάθος, πάμε να φτιάξουμε ένα σύνδεσμο, ένα club που θα είναι οργανωμένο για να μπορεί να βιώσει και να λειτουργήσει. Άρα και εμείς οργανωμένοι θα είμαστε.
Γράψτε λάθος για το σύνδεσμο, σύλλογο εννοούσα![]()
Όποτε βρεθούμε από κοντά, θα σου πω γι' αυτό το θέμα.Αρχική Δημοσίευση από parkor
Εγώ θυμάμαι άτομο της 7, συμφοιτητής μου, όταν τον ρώτησα για τα επεισόδια της Ν. Σμύρνης αν είναι στημένα να μου λέει:
"Με κοροιδεύεις; Αφού ήταν να πάω κι εγώ!"
Όποτε βρεθούμε από κοντά, θα σου πω γι' αυτό το θέμα.Αρχική Δημοσίευση από petroskappa
Εγώ θυμάμαι άτομο της 7, συμφοιτητής μου, όταν τον ρώτησα για τα επεισόδια της Ν. Σμύρνης αν είναι στημένα να μου λέει:
"Με κοροιδεύεις; Αφού ήταν να πάω κι εγώ!"[/quote:92ebbb5388]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο Ντεμινιο!!!!!
Καλά μην τον κάνουμε και άγαλμα ε; :P
Και μαζεύονται όλοι οι "πρόεδροι" (πρόεδρος 31 έτους ... Χριστός και Παναγία!!!) στα αποδυτήρια να ορμάνε στο διαιτητή όταν μάλιστα τους ευνοεί ... επειδή μετά παίζουν με το Θρύλο.
Petroskappa, τι εννοείς "στημένα"; Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι πήγαν άτομα με σκοπό να μπουν μέσα και να κάνουν επεισόδια ώστε να διακοπεί το ματς και να τιμωρηθούμε. Σίγουρα πήγαν να μπουν μέσα νταηλίδικα, σίγουρα ήταν Ολυμπιακοί, σίγουρα ήταν οργανωμένοι (γιατί μεμονωμένα άτομα δεν θα τολμούσαν να μπουν μέσα σε Θύρα Πανιωνίων). Απλά μας έπιασε Κώτσους ο Μπέος γιατί τσίμπησε και τα φράγκα από τα εισιτήρια και έκανε κώλο το ματς.
Όσο γι'αυτό που σου είπε ο φίλος σου: άλλο το να πας να μπεις στο γήπεδο νταηλίδικα για να υποστηρίξεις τον Ολυμπιακό και άλλο να μπεις και να τα σπάσεις όλα. Αυτό που εννοούσε ο φίλος σου, ήταν μάλλον το πρώτο
Α ρε Ντεμάκο πώς πέρασαν τα χρόνια, πώς αλλάζει ο άνθρωπος... Θυμάσαι κοντό αγόρι τα χρόνια σου στην Original της Αλεξανδούπολης; Tότε σου άρεσε να παίζεις ξύλο στο Πολυκλαδικό με τους ALEX7POLH ε;... Τότε ήταν καλά παιδιά οι της Original και βοηθούσαν την ομάδα... Tώρα μεγάλωσες και ωρίμασες κοντό κομπλεξικό αγοράκι και κυνηγάς αυτούς που τους είχες ίνδαλμα εχτές.
Τώρα δεν συμφέρει στα κόζα της ΠΑΕ ΣΟΥ (ΠΑΕ στο τζαμπολέ οε/οε/οε/οε) να παίζουν μπάλες τέτοιοι τύποι, γιατί χάνονται τα γκαφρά. Ρε που φτάσαμε: να μας παρουσιάζουν το κοντό κομπλεξικό δυσλεκτικό αγοράκι ως... εξυγιαντή του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Άστο Ντέμη. Πάμε να παίξεις κανά μπιλιάρδο στο Catmandu (θυμάσαι μικρέ; ) και να πεις τον πόνο σου στην Τυρολόης (όπατις μας πιάσανε) που σε στέλνουν στον Απόλλωνα, ενώ εσύ είσαι αεκτσής και original και θα τους δείξεις εσύ... γενίτσαρε.
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
φιλε οικον7, σου εχω πει ποσο μου αρεσει το signature σου? μαλλον οχι.![]()
Είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ επίκαιρη η υπογραφή karteo. Ελπίζω να αναγκαστώ εκ των πραγμάτων να την αλλάξω σύντομα.
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
δεν το βλεπω δυστυχως. Για να την αλλαξεις πρεπει οι πλευρες που ειναι χωρισμενες να μη ριχνουν ομαδικως λαδι στη φωτια. Οταν η προσπαθεια να σβηστει η φωτια ειναι μονοπλευρη και πλεον περιοριζεται σε μικροεστιες, ενω στην αλλη πλευρα η φωτια φουντωνει με περισσοτερο λαδι, τοτε απλα εχεις μια μονοπλευρη φωτια που λογικα καποια στιγμη θα περασει και στην απεναντι πλευρα και νομοτελειακα θα οδηγησει σε αναζωπυρωση παρόλες τις προσπαθειες των πυροσβεστων, στους οποιους πιθανοτατα συγκαταλεγεσαι...Αρχική Δημοσίευση από oikon7
![]()
Δυστυχως φιλε μου...
Χαιρομαι φιλε Νικο που δεν ειμαι ο μονος που δεν καταπινει το παραμυθι του Κου Βανδη!![]()
Φίλε Κυριάκο πώς να το χάψουμε δηλαδή το παραμύθι; Ο άνθρωπος είναι γνωστός, όπως και οι προθέσεις του. Ο βασιλιάς της άεκ είναι γυμνός και δεν χρειάζεται να μας πουλάει ιδεολογία και ευθυνομία, επειδή όσοι ξέρουν τον χαρακτήρα του καλά γελάνε.Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
δεν το βλεπω δυστυχως. Για να την αλλαξεις πρεπει οι πλευρες που ειναι χωρισμενες να μη ριχνουν ομαδικως λαδι στη φωτια. Οταν η προσπαθεια να σβηστει η φωτια ειναι μονοπλευρη και πλεον περιοριζεται σε μικροεστιες, ενω στην αλλη πλευρα η φωτια φουντωνει με περισσοτερο λαδι, τοτε απλα εχεις μια μονοπλευρη φωτια που λογικα καποια στιγμη θα περασει και στην απεναντι πλευρα και νομοτελειακα θα οδηγησει σε αναζωπυρωση παρόλες τις προσπαθειες των πυροσβεστων, στους οποιους πιθανοτατα συγκαταλεγεσαι...Αρχική Δημοσίευση από karteo
![]()
Δυστυχως φιλε μου...[/quote:e733eccf39]
Θα μου επιτρέψεις να γράψω μία μόνο πρόταση και μετά να σιωπήσω (μέχρι την επόμενη καταιγίδα), επειδή κρίνω ότι δεν είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή από την πλευρά μου:
δύσκολο για ΟΛΟΥΣ να ξεχωρίσουν τα ξερά από τα χλωρά, για να μην καούν όλα μαζί
Άμα καταλάβαινες καλύτερη ανάγνωση ή μάλλον αν είχες τη διάθεση να καταλάβεις τι γράφουν οι υπόλοιποι ... δε θα ζήταγες βραβείο.Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Και σόρι για το ύφος ε.
Και για να σε βοηθήσω ... μη μπερδεύεις τη λέξη πρόθεση (ή προσωπικό κίνητρο) με το αποτέλεσμα μίας πράξης που συμπεριλαμβάνει το πρώτο.
Άμα το πιάνεις το παραπάνω θα καταλάβεις και τι σου λέω στα προηγούμενα doctor.
Σαν πολυ φορα δεν πηρες πιπινακι?
Για πατα κανα φρενο γιατι θα βρεις.![]()
Bookmarks