Παντως η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ στο τμημα design της PUMA ηδη κανει την εμφανιση της..
Ιδου το συλλεκτικο tshirt με την Γιουναιτεντ.
YΓ : Μαλλον για να γλυτωσει κανα μισθο ο Μαρινακης εδωσε το project στον νεογεννητο γιο του
Μασαδο να το σχεδιασει![]()
Αυτοί έτσι όπως πάνε θα μας κλέψουν και ...την ταμία της μπουτίκ! Κι όλον τον Μάρτιο η ψΩΡΑ θα έχει "αποκλειστικές συνεντεύξεις" ότι ο Μαρινάκης κλέβει την εφορία, δεν κόβει αποδείξεις στα ερυθρόλευκα σωβρακάκια που πουλάει και στα μπεγλέρια κλπ. κλπ. κλπ.![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Παντως η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ στο τμημα design της PUMA ηδη κανει την εμφανιση της..
Ιδου το συλλεκτικο tshirt με την Γιουναιτεντ.
YΓ : Μαλλον για να γλυτωσει κανα μισθο ο Μαρινακης εδωσε το project στον νεογεννητο γιο του
Μασαδο να το σχεδιασει![]()
Αυτο το συμβολαιο να δουμε ποτε θα τελειωσει
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αν και σε topic της κούλας είναι ιεροσυλία να μιλάμε για τόσο ποταπές διοργανώσεις, όπως το Champions League (μόνο κύπελλο Γ' Εθνικής μας νοιάζει εμάc), θα πω το εξής:
Μόλις το είδα, νόμιζα ότι πρόκειται για πειρατικό μπλουζάκι που πουλάνε έξω από το Καραϊσκάκη!!!![]()
Rena (17-02-14)
Ημαρτον.... Ειδανε την εταιριαρα εκει στην παε κ καναμε μακροχρονιο συμβολαιο, μη τους χασουμε!!!
Σε λιγο θ αρχιζω να ζηταω μερος των χρηματων των μεταγραφων, να πανε για τη λυση του συμβολαιου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Επίσης, μου θύμισε τη γραμματοσειρά που είχαν τα ηλεκτρονικά, τη θρυλική εποχή που παίζαμε μπλιμπλίκια...
(Ερώτηση καλόπιστου και αφελούς νέου: Γιατί το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι με ελληνικούς χαρακτήρες και όλα τα άλλα είναι με λατινικούς?)
Κρατα μια επιφυλαξη γιατι η PUMA απο την επομενη χρονια παιρνει τον αρχι-σχεδιαστη της adidas
και εσπρωξε σχεδον 500εκ για νεες συμφωνειες στο ποδοσφαιρο αφηνωντας πισω τον κλασσικο
αθλητισμο.
Ισως δουμε ωραια πραγματα απο του χρονου.
Ενω λατρευω την ποιοτητα και το design της NIKE μου αρεσει πολυ που διαφοροποιουμαστε
σε σχεση με πολλα ευρωπαικα κλαμπς. Εαν φτιαξουνε λιγο το design θα με κερδισουν σαν
συλλεκτη.
ΥΓ : Οι φετινες εκτος εδρας εμφανισεις με την UNICEF σπασανε το ρεκορ πωλησης στην μπουτικ
απο το 2006. Ειναι εξαντλημενες πριν τα Χριστουγεννα και επανακυκλοφορουν παραμονες του ματς
με την Γιουναιτεντ
8PYLOS (17-02-14)
Πρόταση προς τους αδμίνς: από το post #13562 έως το #13570, καλό θα ήταν να τα μεταφέρετε στο θρεντ για το μεταξύ μας παιχνίδι. Μπαίνουν και αεκτζήδες στο παρόν θρεντ και δε μας χρωστάνε τίποτα οι άνθρωποι να διαβάζουν άσχετα πράγματα για διοργανώσεις που ούτε καν έχουν ακούσει... Το Champions League θα τους απασχολήσει ξανά, μόνο αν τυχόν ο Θρύλος χάσει από τη Μάντσεστερ!
+ΕΥΧΑΡΙCTΩ+
Rena (17-02-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Οι διοικούντες τους ερυθρόλευκους διαψεύδουν κατηγορηματικά τα όσα λέγονται από πλευράς ΑΕΚ και επισημαίνουν ότι δεν τίθεται ζήτημα «αρπαγής του εμπορικού διευθυντή», καθώς υποστηρίζουν ότι ο Νίκος Καραούζας είχε σταματήσει να εργάζεται για τους Πειραιώτες, έχοντας μάλιστα πάρει και αποζημίωση από τις 21 Ιανουαρίου.
«Τα τελευταία 24ωρα παρακολουθούμε μια ακόμα κακοστημένη φαρσοκωμωδία με εμπνευστή τον Δημήτρη Μελισσανίδη που φαίνεται ότι είναι κολλημένος στη λογική του «σαλταδόρου» και του σαλτιμπάγκου, που είχε και έχει σε όλη την πορεία της ζωής του. Μια πορεία που είχε στάσεις σε φυλακές, σε δικαστήρια και είναι... διανθισμένη με εκβιασμούς, με λαθρεμπόριο, δωροδοκίες, συνεχείς απειλές κατά της ζωής ανθρώπων, ξυλοδαρμούς και πυροβολισμούς», ανέφεραν -αρχικά- οι διοικούντες τον Ολυμπιακό και συνέχισαν.
«Αυτή τη φορά και ο ίδιος ο κύριος Μελισσανίδης (τον οποίο δε βοηθούν ούτε ο χαρακτήρας του ούτε η μόρφωση του) και οι τριγύρω του, ξεπέρασαν και τα όρια της γελοιότητας, αφού παρουσιάζουν ως σπουδαία «μεταγραφή» και «αρπαγή» από τον Ολυμπιακό, την συνεργασία τους με ένα πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο είχε απολυθεί και αποζημιωθεί από τις 21 Ιανουαρίου», προσθέτουν και καταλήγουν…
«Το μόνο πράγμα που μπορεί να «αρπάξει» από τον Ολυμπιακό ο κύριος Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του, είναι τα σκουπίδια από τους κάδους που βρίσκονται έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έξω από το Καραισκάκη».
Πηγη: sport-fm.gr
Du3lisT (18-02-14)
παρτε το γουρουνοπουτσι του βαγγελα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Σας πόνεσε ξεκωλάκια, ε;! Ε λιγάκι πόνεσε... θυμηθήκατε τα παλιά και λαχταρήσατε ρε τσούπρες αλλά έρχεται ο καιρός. Ερχόμαστε και ξαναερχόμαστε αλλά προσέξτε τί εύχεστε. Ο εφιάλτης σας ο πραγματικός ΔΕΝ έχει ξεκινήσει ακόμα.
There is a Dude in town
Δεν είναι τρόπος αυτός να απευθύνεστε σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο... Δείξτε λίγο σεβασμό επιτέλους.
8PYLOS (19-02-14)
Αυτοί, σπέρνουν ανέμους και τους θερίζουν οι Θύελλες...
Μη δούνε λιμάνι, ακόμα και της Ραφήνας, αμέσως να εκτελέσουν τα συζυγικά τους καθήκοντα...
![]()
ε χανουν και κανα ματς για να μην ερθουν γρηγορα.Τους αρεσει να ερχονται εις απειρον.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν μας ενημερώνετε σωστα εδω πέρα. Ο λαός της Μανασάεκ θελει να μαθαίνει τα αποτελεσματα έγκυρα και έγκαιρα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
differance (23-02-14)
Bookmarks