BrazHlias (07-02-14)
Χτες στο golden hall πετυχα τον Λυμπεροπουλο. Με το ζορι κρατηθηκα να μη παω να του μιλησω για τη μανα αεξ! Επρεπε γαμωτο..
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
και τι να του ελεγες?![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αχαχχαα ασε επλαθα διαλογους στο κεφαλι μου και γελαγα μονη μου. Η που θα το παιζα οτι ειμαι ολυμπιακος κι ενω θα του λεγα οτι το πρωταθλημα χρειαζεται τις μεγαλες ομαδες κλπ κλπ στο τελος θα του πεταγα ενα "σε ποιον θα βαζαμε 6 αν δεν υπηρχατε" ή που θα κανα την κατατρεγμενη αεκτζου που ζει και κοιμαται με τ ονειρο της αγια cοφιας
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-02-14)
Για να ξεκινά το πρωινό με ένα δυνατό γέλιο!![]()
There is a Dude in town
το κωλαρακι τους τι φωναζει?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ναι, τους έχει αμολήσει ο τσιμεντέν να παίρνουν ιδέες για την αγιασοφιά: ο Λυμπερόπουλος παίρνει ιδέες από τα καλύτερα εμπορικά κέντρα, ώστε το μίνι μάρκετ που θα κάνουν στον περιβάλλοντα χώρο να είναι το καλύτερο της Νέας Φιλαδέλφειας! Ο Μπάγεβιτς βρίσκεται ήδη στο Περού και περνάει αετούς από οντισιόν.Αλλά το πιο δύσκολο το έχει αναλάβει ο Κωστένογλου: όλη μέρα τριγυρνάει στο Βυζαντινό Μουσείο και κοιτάζει τους ρελέδες! Θέλει να βάλει βυζαντινογέννητους ρελέδες στο νέο γήπεδο ο τσιμεντέν για να κατεβαίνουν εύκολα!!!
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
δε το γραφουν σωστα. ερχομαcτε ειναι το σωστο
Mας κάνει πλάκα ο Μελισσανίδης! Φήμες οτι η επόμενη μεταγραφή θα είναι ο Σάββας!
Ο εμπορικός διευθυντής του ΟΣΦΠ στην ΑΕΚ!
Έχουμε πει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει σηκώσει μανίκια και τρέχει την αναγέννηση της ΑΕΚ. Εκτός από το αγωνιστικό και το γηπεδικό κομμάτι, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης τρέχει και την στελέχωση της εταιρίας με ικανούς ανθρώπους. Ένας από αυτούς είναι και ο Νίκος Καραούζας ο οποίος άφησε τον Ολυμπιακό για τα μάτια της Ένωσης.
Ο Νίκος Καραούζας ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με το μάρκετινγκ του ποδοσφαίρου. Ξεκίνησε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν το 2009 μετακομίσει στον Ολυμπιακό σαν στέλεχος του τμήματος μάρκετινγκ. Με την αγορά της ΠΑΕ από τον Μαρινάκη έγινε εμπορικός διευθυντής με προσωπική απόφαση του νέου ιδιοκτήτη. Θεωρείται το νούμερο 1 στον τομέα του στην Ελλάδα, ενώ την Κυριακή βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε τον αγώνα ΑΕΚ - Α.Ο Περιστερίου μαζί με τον Γιώργο Ρόκκα.
Διάβασε περισσότερα στο: Ο εμπορικός διευθυντής του ΟΣΦΠ στην ΑΕΚ! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Faithful (17-02-14)
Μ' αυτά και μ' αυτά Du3lisT, γεμίσαμε άλλη μια βδομάδα πρωτοcέλιδα!!! Την άλλη βδομάδα θα γράψουν ότι ο Μελισσανίδης πρόλαβε τον Μαρινάκη στο Attica και του πήρε τα τελευταία κουστούμια που είχε σε εκπτώσεις! Και τσουπ, πιάσαμε Μάρτη!!![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
BrazHlias (17-02-14)
Αυτό, μπορεί. Φαντάσου όμως να γράψουν ότι τον πρόλαβε στο Πίτα-Γύρο και του άρπαξε το τελευταίο διπλόπιτο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μεταγραφη απο το "πανω ραφι" ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ
![]()
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, στην ΑΕΚ εξετάζουν την αγορά των φροντιστών του γκαζόν του Καραϊσκάκη και του Αντώνη Νικοπολίδη ως υπεύθυνου κηπουρού.
Ανατσουτσουρώθηκα τώρα. Ο κρύος ο ίδρωτας άρχισε να ξεπροβάλει πίδακας σωστός και μόνο στη σκέψη. Οχι μόνο Τρίγρεας, όχι μόνο κολοσσός, ούτε καν Αγια σοφιά. αλλά και μπουλντόζες και εμπορικός διευθυντάς. Ερχόμαcτε λαμόγια. Ο Καμπουροπαλάτης και η κομπανία του.
There is a Dude in town
Bookmarks